Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Світлодіоди, світлодіодне обладнання, світильники та системи освітлення оптом в Росії

"Светрон" - це офіційний дилер провідних російських заводів-виробників світлодіодної продукції! На ринку РФ працюємо з 2003 року. Світлодіодне напрямок з 2009 року. Географія продажів: СНД; Росія.

В послуги компанії входить не тільки постачання світлодіодного обладнання, але також монтаж систем освітлення, проекти і розрахунки з енергозбереження.

Ідеальний баланс ціни і якості!

Ми пропонуємо найширший асортимент світлодіодного обладнання, світильників і систем освітлення:

Світлодіодні лампи світла Світлодіодні лампи світла

Виграють конкуренцію зі звичайними лампами за рахунок низького споживання енергії, тривалого терміну служби і швидкої окупності, незважаючи на високу, у порівнянні зі звичайними джерелами світла, вартість.

панелі світлодіодні панелі світлодіодні

користуються величезним попитом дизайнерів і архітекторів, які використовують їх при оформленні громадських, муніципальних, виробничих, житлових приміщень або інформаційних табло.

Світлодіодні світильники для промисловості Світлодіодні світильники для промисловості

випускаються для підприємств і виробництв, які в процесі функціонування використовують величезну кількість електроенергії. Тому сучасне безпечне і надійне світлодіодне освітлення допомагає скоротити витрату електрики.

вибухозахищені світильники вибухозахищені світильники

спеціальної конструкції призначені для об'єктів, де безпека стоїть на першому місці. Їх основна відмінність полягає в тому, що вони працюють максимально ефективно в агресивному зовнішньому середовищу.

вуличні світильники вуличні світильники

з сучасним дизайном чудово впишуться в освітлення магістралей, трас, доріг, переїздів, виробничих і складських територій, площ ж / д і автовокзалів, платформ і т.п.

Для АЗС світильники Для АЗС світильники

на світлодіодах характеризуються хорошими експлуатаційними показниками, простотою монтажу, безпекою, надійністю і хорошим рівнем захисту від зовнішніх впливів.

Для ЖКГ світильники Для ЖКГ світильники

зі світлодіодами випускаються з урахуванням сфери застосування і відрізняються однією з найнижчих цінових категорій і невеликими розмірами. Корпус лампи виготовляється з антивандальних матеріалів.

Офісні світлодіодні світильники Офісні світлодіодні світильники

прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр приміщення будь то торговий центр або будинок однієї компанії - в будь-якому випадку ефективна економія гарантована виробниками спеціалізованої світлодіодної продукції.

Вбудовувані світлодіодні світильники Вбудовувані світлодіодні світильники

підходять для різних житлових і нежитлових приміщень: соціальних і муніципальних об'єктів, торгово-офісних та виробничих площ, де потрібно розгалужена система для ефективного і надійного освітлення.

Трекові світлодіодні світильники Трекові світлодіодні світильники

прекрасно підійдуть для сучасних інтер'єрів, виставкових та презентаційних майданчиків, галерей, студій та інших об'єктів з високою відвідуваністю і завданням акцентування уваги на той чи інший предмет інтер'єру, виставки, інсталяції тощо

Прожектори вуличні світлодіодні Прожектори вуличні світлодіодні

користуються величезним попитом для зовнішнього освітлення об'єктів, будівель і споруд. Відрізняються високою надійністю, гідною потужністю і низьким енергоспоживанням.

низьковольтні світильники низьковольтні світильники

знайшли своє застосування практично у всіх сферах: від садово-паркового до промислового освітлення. Перевагою даного обладнання є можливість роботи при дефіциті електроенергії, а також від автономних джерел живлення.

Для теплиць і рослин світильники Для теплиць і рослин світильники

потрібні особливі: для активного росту рослин потрібен спеціальний світловий спектр. Подібні освітлювальні прилади для агропромислових господарств спроектовані з урахуванням всіх умов плодоношення культур, тому їх використання допомагає збільшити обсяг врожаю.

Архітектурна підсвічування фасадів Архітектурна підсвічування фасадів

і будівель в цілому являє собою систему різних світлодіодів, які можуть давати світло різного колірного діапазону. Об'єкт в темний час доби стає більш привабливим, що позитивно позначається на іміджі не тільки компанії, але і міста в цілому.

Доставка безкоштовно!*

* В межах ЦФО РФ при замовленні від 200 000 руб.

Схема оплати: 100% передоплата, але для постійних клієнтів можливо спецумови.

При необхідності у нас можна придбати цілі світлодіодні системи освітлення та окремі світильники і світлодіоди оптом, що володіють такими перевагами:

  • тривалим терміном служби - до ста тисяч годин, що становить 25 років;
  • можливістю економити в кілька разів електроенергію;
  • швидка окупність;
  • спектр освітлення практично аналогічний сонячному.

Залишилися питання? Телефонуйте нам за телефоном: 8-800-555-8004 (багатоканальний) або скористайтесь сервісом online-консультанта

Залишилися питання?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама