Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блок-контейнер для дачі

  1. Чому Вам може стати в нагоді блок-контейнер для дачі?
  2. Чому блок-контейнер для дачі - це зручно?
  3. Як ще можна використовувати блок-контейнер на дачі?
  4. Скільки коштує блок-контейнер для дачі і як вибрати якісний товар?
  5. Купівля блок-контейнера в «Побутовки Швидко

У Вас є земельна ділянка і Вам потрібно тимчасове житло для себе або будівельників? Блок-контейнер для дачі - це ідеальне тимчасове, а іноді і постійне рішення. Розміщення у себе на ділянці блок-контейнера дозволить вирішити масу завдань і проблем.

Блок-контейнер для дачі

Чому Вам може стати в нагоді блок-контейнер для дачі?

Важко уявити садові ділянки в Московській області, на яких не було б житлового будиночка. З ним відпочинок на дачі стає комфортним і приємним навіть в холодну або дощову погоду. Однак будівництво будинку забирає багато часу, сил і грошей, тому далеко не кожен може дозволити собі таку розкіш.

На щастя, зараз з'явилися нові варіанти недорого дачного житла без особливих тимчасових витрат. Це блок-контейнери для дачі, виготовлені з оцинкованих профлистов. Вони являють собою невеликі прямокутні будиночки з одними дверима і одним-двома вікнами. Конструкція досить надійна і довговічна. Можливі варіанти з утепленням і підбиттям всіх необхідних комунікацій. Колірна палітра споруд може бути досить широка, наприклад, ми виробляємо блок-контейнери синього, сірого, зеленого, коричневого, бежевого, жовтого та інших квітів.

Також блок-контейнер відмінно підійде для вирішення проблеми тимчасового проживання Ваших будівельників основного будинку. І досить часто таке тимчасове житло залишається і після зведення основної будівлі - використовується для зберігання різного інвентарю або ж використовується як додаткове приміщення, наприклад, вулична кухня.

Чому блок-контейнер для дачі - це зручно?

Давайте розберемося, чому-ж блок-контейнер для дачі - це дійсно зручно?

  1. Ви купуєте повністю зібране будівля, яке відразу готове до використання. Доставка і установка блок-контейнера займає не більше 1 дня.
  2. Це суттєва економія коштів, так як в Москві ціна блок-контейнера для дачі в десятки разів нижче, ніж вартість будівельних матеріалів і робіт по їх укладанню.
  3. Не потрібно зовнішнє оздоблення будинку. Фундамент знадобиться тільки в тому випадку, якщо ви збираєтеся користуватися житлом в зимовий час. Якщо це буде літній будиночок, то установка фундаменту і цоколя не потрібна.
  4. Будиночок досить комфортний для відпочинку, сну, прийому їжі.

Як ще можна використовувати блок-контейнер на дачі?

Крім житлової функції блок-контейнери можуть виконувати роль складу або гаража: в них зручно тримати садовий інвентар, інструменти, автомобільні приналежності (колеса, автомийний комплекс, запчастини та ін.).

Блоки також використовуються для зберігання розсади, врожаю і заготовок. Наявність вікон дозволяє провітрювати приміщення, а двері захищають від непроханих відвідувачів. Однак необхідно врахувати, що в районах з холодним кліматом може знадобитися додаткове утеплення будиночка або наявність обігрівальних елементів.

Однак необхідно врахувати, що в районах з холодним кліматом може знадобитися додаткове утеплення будиночка або наявність обігрівальних елементів

Скільки коштує блок-контейнер для дачі і як вибрати якісний товар?

Вибираючи модель, слід звернути увагу на матеріали, з яких вона зроблена. Обшивка наших блок-контейнерів складається з 3 шарів: зовнішнього металевого, внутрішнього деревного / пластикового і утеплювального між ними.

Від утеплювача залежить теплопровідність і звукоізоляція будівлі: так, мінеральна вата і пінополіуретан мають переваги перед іншими матеріалами. Зовнішній шар виготовляється з профільованого оцинкованого листа. На вибір покупцеві ми пропонуємо кілька варіантів внутрішньої обробки і кілька колірних рішень профлиста.

Щоб дізнатися, яка буде на блок-контейнер для дачі ціна, необхідно визначитися з основними параметрами будівлі: розмір, форма, планування, внутрішнє оздоблення, кількість вікон і дверей. Залежно від цього буде формуватися остаточна вартість. Мінімальна ціна на наш блок-контейнер - 52000 рублів. З усіма цінами на нашу продукцію Ви можете ознайомитися тут .

Купівля блок-контейнера в «Побутовки Швидко

Купуючи нашу продукцію, ви економите час і, звичайно ж, гроші. Ми реалізуємо якісні, надійні битовки і блок-контейнери за найкращими цінами Москви і області. Нашим покупцям ми гарантуємо:

  • широкий асортимент товару;
  • кваліфіковану допомогу на етапі вибору моделі;
  • повний супровід угоди від початку до кінця;
  • виконання замовлення в найкоротші терміни;
  • доступні тарифи на доставку продукції до вашої адреси;
  • оптимальні ціни на битовки в мск.

Оформіть заявку на блок-контейнер вже зараз, і отримаєте замовлення через декілька днів! Оперативне виробництво, досвідчений персонал, акуратна доставка, допомога в складанні - все це чекає вас в компанії «Побутовки Швидко» !

Чому Вам може стати в нагоді блок-контейнер для дачі?
Чому блок-контейнер для дачі - це зручно?
Як ще можна використовувати блок-контейнер на дачі?
Скільки коштує блок-контейнер для дачі і як вибрати якісний товар?
Чому Вам може стати в нагоді блок-контейнер для дачі?
Чому блок-контейнер для дачі - це зручно?
Давайте розберемося, чому-ж блок-контейнер для дачі - це дійсно зручно?
Як ще можна використовувати блок-контейнер на дачі?
Скільки коштує блок-контейнер для дачі і як вибрати якісний товар?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама