Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Курчавість листя персика

деякі садові хвороби легше попередити, ніж лікувати. Однією з таких хвороб є курчавость листя у персик а, яку викликає грибок.
Починається все з невеликих бульбашок червонуватого кольору.

Потихеньку бульбашок ставати все більше, уражені листя всихають, і обсипаються. Якщо грибок перебрався на плід, то він стає більш щільним, і огидно не їстівні. Якщо дерево не лікувати, то з часом грибок добереться до гілок дерева, до його стовбура, коренів, і дерево загине.
Профілактика кучерявості складається в осінній обрізці гілок, і весняному обприскуванням дерева, на стадії бутонізації, але до розпускання бруньок, мідним купоросом, або іншими мідноскладові п ріпа рати.

Профілактика кучерявості складається в осінній обрізці гілок, і весняному обприскуванням дерева, на стадії бутонізації, але до розпускання бруньок, мідним купоросом, або іншими мідноскладові п   ріпа   рати

Обробку слід проводити як мінімум два рази, з проміжком 4-5 дня. Багато суперечок виникає через використання бордоської рідини. Адже надлишок міді, або інших фунгіцидів можуть зробити самі плоди отруйними, а так хочеться спробувати рожевощокий персик, про який так постійно доглядаєш.

Так що, можна звернутися і до традиційних народних засобів, які допомагають не тільки від кучерявості листя, але і від інших захворювань персика
Так що, можна звернутися і до традиційних народних засобів, які допомагають не тільки від кучерявості листя, але і від інших захворювань персика. Це найпростіші і доступні матеріали - глина і вапно. На 10 літрів води береться 350 грам глини і 90 грам гашеного вапна. Все це замішується на вапняному молоці, і обприскується все дерево. Особливо слід приділити увагу тріщин на стовбурі і пагонах дерева. Адже саме там ховається більшість шкідників.
Зрозуміло, народні способи це добре, тільки більшість шкідників до них встигли пристосуватися, і найкращим методом є чергування сучасної хімії, і старі, добрі народні засоби.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама