Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обробка будинку від комах в СПб

  1. Ефективні методи боротьби з домашніми комахами-паразитами
  2. Види комах, які живуть в будинках
  3. Комахи, які проживають в квартирах
  4. Види пасток для домашніх комах
  5. Самостійне знищення комах в будинку:
  6. Маленькі комахи в будинку
  7. Захист будинку від комах-шкідників

Напевно, багато хто з вас зіштовхувалися з такою напастю як мурахи і таргани в будинку або квартирі. Найчастіше домашнім комахам не страшні ні відлякують пастки, ні отруйні гелі та порошки. Якщо Ви зіткнулися з такою ситуацією, варто скористатися послугами професійної компанії - дезінсектор. Наша компанія "Санітарний День" пропонує якісне знищення комах в Петербурзі і найближчих районах Ленінградської області.

Чому необхідно вчасно позбуватися від комах в будинку? Справа в тому, що навіть такі безневинні комахи як мурахи, не тільки ушкоджують харчові продукти, меблі та інші предмети інтер'єру, але також можуть викликати алергічну реакцію. Таргани, в свою чергу, є переносниками близько 30 мікроорганізмів-збудників шлунково-кишкових захворювань, поліомієліту, гепатиту і т.д. Про шкоду клопів говорити зайве.

Ефективні методи боротьби з домашніми комахами-паразитами

Безумовно, більшість проблем виникає при появі в квартирі, будинку або іншому приміщенні клопів або тарганів, більш детально про знищення цих комах ви можете прочитати в окремих статтях: Безумовно, більшість проблем виникає при появі в квартирі, будинку або іншому приміщенні клопів або тарганів, більш детально про знищення цих комах ви можете прочитати в окремих статтях:

знищення клопів ;

знищення тарганів ;

але існує і безліч інших не менш не приємних видів комах, які часто заводяться в будинках, мова про них піде нижче.

Види комах, які живуть в будинках

У багатьох людей можуть завестися комахи в будинках, від яких не завжди можна легко і швидко позбутися. Дуже частою причиною появи комах в будинку ставати вогкість і погані санітарні умови. Знищення будь-яких шкідників починається з визначення плану дій і вибору відповідних засобів і методів дезінсекції.

Комахи, які проживають в квартирах

Незважаючи на те, що зараз багато стежать за чистотою та гігієною будинку, все одно можуть завестися дрібні комахи в квартирі, позбутися від яких часом досить складно. Найчастіше люди змушені боротися з нижче перерахованими видами комахами, що живуть в житлових будинках і квартирах:

  1. Таргани. Всім відомі шкідники, що володіють довгими вусиками. У квартирах зустрічаються в основному руді (прусаки). Основні місця їх локалізації: кухні, чулани, плінтуса і сміттєві відра.
  2. Мурахи. Мають невеликі розміри і жити можуть абсолютно де завгодно.
  3. Часто в будинках заводяться і літаючі комахи, наприклад, моль. Розділяють платтяну і харчову міль. Перша шкодить різному одязі і живе в шафах, а друга мешкає на кухні, харчуючись бакалією.
  4. Можуть завестися комахи в ліжку, головним чином це постільні клопи. Проживати вони можуть не тільки в матрацах і спальних приладді, але в приліжкові тумбочках і навіть у побутовій техніці.
  5. Блохи, які найчастіше потрапляють в квартиру разом з тваринами. Відкладати личинки вони можуть по всій квартирі. Дорослі особини переносять небезпечні захворювання, крім того вони здатні покусати не тільки «братів наших менших», а й людей.

Види пасток для домашніх комах

У деяких випадках, якщо зараження комахами не велика, може вестися ефективна боротьба з комахами в будинку або квартирі за допомогою спеціальних пристосувань - пасток. Вони бувають наступних типів:

  • Липкі. Їх розкладають в місцях основного переміщення шкідників. Липку стрічку доповнюють який-небудь приманкою. За допомогою такого пристосування можна вести ефективну боротьбу проти повзаючих комах.
  • Підвісна легка пастка. Це своєрідний знищувач комах, тому що на неї липнуть всяке птаство шкідники - моль, мухи, навіть оси і бджоли можуть попастися. Звичайно, виглядає така пастка з налиплими на неї комахами не найкращим чином.
  • Вуглекислотні пастки. Застосовуються для знищення клопів. Проходять стадію тестування.
  • Лампові пастки. Найчастіше їх розміщують у дворах приватних будинків для знищення комарів і нічних метеликів.
  • Електричні пастки. Вони зроблені у вигляді будиночків і використовуються для боротьби з тарганами.

Самостійне знищення комах в будинку:

Маленькі домашні комахи-шкідники, боротьба з якими укладається в правильній обробці приміщень, приносять досить шкоди Маленькі домашні комахи-шкідники, боротьба з якими укладається в правильній обробці приміщень, приносять досить шкоди. Тому від них потрібно позбавлятися якомога швидше і не нехтувати профілактикою. більшість комах заводяться в будинку від вогкості і погані санітарні умови: наявність не викинутого сміття, залишків їжі, погану вентиляцію.

При самостійному знищення комах в будинку, напевно, найпопулярнішим методом є використання аерозолів або спреїв. Якщо Ви вирішили використовувати цей спосіб обробки будинку від комах, постарайтеся на період робіт зі знищення комах прибрати з квартири людей і домашніх вихованців. У більшості випадків, бажано не входити в приміщення протягом 5-6 годин після обробки будинку від комах.

Не забувайте про техніку безпеки! Здійснюйте обробку квартири або будинку від комах виключно в захисному одязі. Це необхідно для того, щоб отруйні речовини, що містяться в препаратах, що знищують комах, які не потрапили в очі, дихальні шляхи і на шкіру.

Речі, які не заражену посуд і одяг необхідно на час обробки упакувати в пакети. Для забезпечення вільного доступу до стін меблі відсувають. З ліжок потрібно зняти білизну, якщо на стінах висять килими, то їх слід теж прибрати, на період робіт зі знищення комах.

Для того що б позбутися від комах в будинку максимально результативно, під час обробки приміщень не пропускайте жоден кут, приховані місця за плінтусами, під лиштвами і т.п. Тільки в цьому випадку боротьба з комахами в будинку буде мати сенс. Препаратом, що знищує шкідників, повинні бути оброблені всі кути, плінтуси, щілини паркету, тобто тих місць, де можуть ховатися комахи в будинку, або де вони можуть відкласти яйця. Після цього, в залежності від використовуваного для боротьби препарату, необхідно залишити приміщення на 2-6 годин. Потім будинок необхідно провітрити і, в більшості випадків, вимити все оброблені поверхні. Для того що б позбутися від комах в будинку максимально результативно, під час обробки приміщень не пропускайте жоден кут, приховані місця за плінтусами, під лиштвами і т

Якщо завелися комахи в дивані, ліжка або кріслах, то їх теж необхідно обробити спеціальним засобом. Потім меблі потрібно добре його провітрити і ретельно вичистити.

У разі слабкого зараження будинку можна обмежитися боротьбою з комахами з використанням пасток і отруйних принад. Розміщувати їх потрібно по кутах приміщень, в місцях укриття шкідників і по траєкторії їх переміщення. З певною періодичністю приманки і пастки замінюють на нові. Як самостійно впоратися з клопами своїми силами можете прочитати тут .

Дуже часто до нас звертаються з проханням провести обробку квартири від бабочніци. Бабочніца - невелике синантропних комаха, здатне до швидкого розмноження, бабочніцу можна віднести до комах, які з'являються в будинку від вогкості. Детально про те як позбутися від бабочніц ми написали окрему статтю.

До літаючим домашнім комахою так само можна віднести моль, мух, комарів, шершнів, бджіл і ос. Вони можуть залетіти з вулиці і почати активно розмножуватися в квартирі. Тому, якщо не хочеться бачити будинку полчища комарів або молі, з ними необхідно боротися.

  • Щоб здійснити знищення літаючих комах, необхідно вибрати правильні засоби. Якогось універсального препарату немає, одні можуть підходити для боротьби з осами, але не надавати потрібного дії на комарів.
  • Для знищення молі і комарів підійдуть різні спреї, фумігатори, пастки, які використовуються для лову метеликів.
  • Якщо поруч з квартирою бджоли влаштували гніздо, то його можна просто знищити, зруйнувати. Але цей спосіб досить небезпечний. Найкраще боротися з комахами-шкідниками в будинку за допомогою пасток і отруєних приманок.

Для професійного знищення комах в будинку, з урахуванням конкретних особливостей, Ви можете звернутися в нашу компанію. Ми займаємося в тому числі і обробкою будинку від літаючих комах. Ми проведемо дезінсекцію та дезінфекцію приміщення, після чого ви забудете про паразитів назавжди.

Маленькі комахи в будинку

Домашні комахи доставляють багато шкоди людині і становлять небезпеку для здоров'я. Тому, якщо завелися дрібні комахи в квартирі, не слід сподіватися, що вони зникнуть самі.

Блохи -Дрібні стрибають комахи, які можуть потрапити в будинок разом з домашніми тваринами. І якщо вже вони з'явилися, то недостатньо буде просто надіти на собаку або кішку антиблошиний нашийник. І знищувати доведеться не тільки дорослих особин, але і їх личинки, яйця і лялечки бліх. Для початку чорні стрибають комахи-блохи знищуються на самій тварині. Для цього застосовуються різні спреї, шампуні, пудри від бліх. Після видалення паразитів на тварину, потрібно обробити всі приміщення будинку. Ці маленькі стрибають комахи в квартирі знищуються різними інсектицидами, порошками і народними засобами.

Домашні мурахи теж не найприємніші «квартиранти». Позбутися від цих шкідників можна за допомогою різних гелів, олівців і спреїв, а також народних коштів, таких як дріжджі, борна кислота, бура.

Окремо згадаємо про такий комаху-шкідника як чешуйніци. Мешкає і розмножується, як правило у ванній кімнаті, основною причиною появи цієї комахи в будинку є вогкість і погана вентиляція у ванній або туалеті. Детальніше як позбутися від чешуйніци

Детальніше   як позбутися від чешуйніци

Можуть жити комахи в білизні, зокрема це воші. Щоб їх позбутися, необхідно проварити речі протягом 15-20 хвилин з додаванням будь-якого инсектицидного препарату. Або одяг віднести в хімчистку, де буде проведена обробка в пароформаліновою камері. Воші-маленькі сірі комахи, вивести яких буває досить важко. Тому, потрібно вибирати правильні засоби для їх знищення.

Живуть в квартирах і будинках і такі комахи як постільні клопи. Позбавлятися від цих паразитів складно, так як вони стійкі до багатьох препаратів. Тому, домашні комахи, зокрема клопи, можуть знищуватися за допомогою впливу низьких або високих температур. Можна використовувати кошти з інсектицидами. Головне, щоб вони були безпечними для людини, а також домашніх улюбленців. У професійних дезінсектор є досить багато методів для знищення клопів, наприклад обробка " холодним туманом ".

Захист будинку від комах-шкідників

Після того, як всі комахи були знищені, потрібно подбати про те, щоб вони знову не проникли в будинок. Для цього потрібно закривати вентиляційні отвори, малювати біля дверей і вікон захисні лінії крейдою, насипати порошки і ставити пастки. Варто не допускати вогкості в будинку, добре провітрювати приміщення після прийому ванни або душу. Також, потрібно перевіряти продукти, придбані в магазині, на відсутність в них личинок комах. Особливо це стосується круп, макаронних виробів і бакалії.

Якщо самостійна обробка не дала бажаного результату, і позбутися від комах в будинку не вдалося - то зверніться в нашу компанію. Фахівці знищать всіх шкідників. Ми даємо гарантію на свою роботу. Щоб зробити замовлення на знищення клопів, мурах, тарганів та інших комах, просто зателефонуйте або залиште заявку на нашому сайті. Менеджер погодить з вами зручний час для проведення обробки квартири або будинку від комах і відправить одного з фахівців за вказаною адресою. Так само ми надаємо послуги з дізенсекціі для організацій : Проводимо обробку складів, промислових приміщень, будівельних побутівок і т.п.

Чому необхідно вчасно позбуватися від комах в будинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама