Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чому холодильник сильно морозить? Що робити?

  1. Чому сильно морозить холодильник?
  2. Більш складні несправності холодильників
  3. причини течі

Незважаючи на добротність збірки і високу якість комплектуючих, в роботі холодильників різних брендів виникають перебої. Основні з них стосуються неправильного розподілу температури. У зв'язку з цим у користувачів виникають питання, чому тече (або навпаки сильно морозить) холодильник.

У даній статті ви дізнаєтеся: чому холодильник сильно морозить і як самостійно усунути цю несправність. Якщо поломка більш складного характеру, радимо звернутися до професіоналів від Холод Груп.

ОФОРМИТИ ЗАЯВКУ НА РЕМОНТ

Чому сильно морозить холодильник?

Одна з найбільш поширених проблем надмірно низька температура. В результаті холодильник починає сильно морозити. При збої в роботі продукти холодильного відсіку можуть замерзати.

    Найпростіші причини:
  • неправильно відрегульований терморегулятор;
  • включена функція «Суперзаморозка»;
  • пошкоджені або деформовані ущільнювальні контури дверцята. Утворюється обледеніння, з'являється вода;
  • засмічення в дренажних каналах . Вода накопичується в холодильному / морозильному відсіку, замерзає.

Більш складні несправності холодильників

Самостійно відремонтувати їх ви не зможете.

  1. Витік холодоагенту. Холодильник не відключається, постійно морозить при мікротріщинах або тромбах в системі охолодження. Майстри знайде пошкоджені ділянки, запаяну їх, до заправлять потрібну кількість холодоагенту.
  2. Вичерпаний ресурс роботи термостата (Для приладів з електромеханічним управлінням) або повітряного датчика (для нових моделей). Результат - сильне скупчення снігу на задній стінці холодильного відсіку.
  3. Збої в роботі клапана перемикання режимів охолодження холодильного і морозильного відсіку (актуально для двокамерних холодильників з 1 компресором).

причини течі

Знайти дійсне джерело проблеми допоможе лише ретельне дослідження певної моделі холодильного агрегату, облік його віку, особливостей експлуатації. Для цього по хорошому треба провести діагностику.

    Основні поломки, які можуть викликати текти в холодильнику:
  • не герметична трубка дренажного зливу. Вона може відійти при переміщенні пристрою або механічному впливі. Вода буде литися на підлогу, замість того, щоб потрапити в спеціальний резервуар. Усередині холодильник буде сухою, пролита рідина буде ззовні;
  • засмітився дренажний канал в холодильній / морозильній камері. Це основна несправність, чому тече холодильник всередині відсіків. Вода замість відводу по трубках зливу залишається в камері. Її надмірна кількість призводить до течі;
  • пошкоджена цілісність резервуара для рідини. Вода з тріснутий ємності просочується на підлогу (калюжі ззаду холодильника);
  • несправний нагрівач випарника (актуально для агрегатів з технологією No Frost). У морозильній відсіку починає утворюватися надмірно багато снігу і льоду. При відкритих дверцятах лід тане, вода через дренажні трубки відводитися в резервуар. Але він не розрахований на такий обсяг рідини, переповнюється. Ось об'єктивна причина, чому тече холодильник з Ноу Фрост;
  • нещільно прилягає дверцята (погано закрита або деформувався контур ущільнення). У холодильнику підвищується температура, пристрій працює сильніше, щоб компенсувати різницю термальних показників - на стінках утворюється паморозь. Якщо двері залишається герметично закритій, полій тане. Рідина не встигає потрапляти в водозбірник, накопичується всередині камер холодильного агрегату, виливається назовні.

Чи впораються з усіма складнощами майстри нашого сервісного центру. Вони проведуть ретельну діагностику, встановлять справжню причини, чому сильно морозить (або тече) холодильник, замінять пошкоджені вузли і механізми.

ОФОРМИТИ ЗАЯВКУ НА РЕМОНТ

Чому сильно морозить холодильник?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама