Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Морозостійкі шланги високого тиску (морозостійкі рукави) | Бензостійки, маслостойкие, кислотостійкі гофровані хімічно стійкі рукава - "МПТ-Пластик".

Полівінілхлорид (ПВХ) містить спеціальні компоненти, що забезпечують шлангах ПВХ гнучкість і пружність, високу міцність, зносостійкість і надійне опір механічних пошкоджень. Конструкція шлангів ПВХ гарантує збереження гладкої внутрішньої поверхні і діаметра при всіх категоріях вигинів. Конструкції з ПВХ набули широкого поширення, в зв'язку зі своїми унікальними експлуатаційними якостями. Для використання в певних областях діяльності людини розроблені і випущені в виробництво шланги з полівінілхлориду спеціального призначення: морозостійкі, хімічно-стійкі та маслобензостойкие.

Шланги ПВХ застосовуються скрізь, де мова йде про транспортування і перекачування рідин, сипучих матеріалів, повітря і газів, включаючи умови низької температури чи іншого агресивного впливу навколишнього середовища. Вони відрізняються екологічністю, тому дозволяють транспортувати питну воду без небезпеки виділення в неї шкідливих речовин.

Нижче перераховані основні експлуатаційні властивості шлангів ПВХ, завдяки яким вони настільки популярні на світовому ринку:

• високі значення механічної міцності;
• хороша стійкість до атмосферних, хімічних, деформаційних, вакуумним і іншим впливам;
• пружність і успішний опір значним динамічним навантаженням;
• максимальна стійкість до стирання і старіння;
• мала вага навіть великих партій шлангів ПВХ і можливість компактної упаковки, що забезпечує легку транспортування;
• життєздатність у важких умовах експлуатації.

Шланги ПВХ представляють собою єдиний клас продукції для промислового та побутового застосування, причому окремі категорії можуть мати різне призначення, в залежності від специфіки якого істотно диференціюються їх основні показники:

• робочий внутрішній діаметр варіюється від 5 до 350 мм (за бажанням замовника існує можливість виготовлення шлангів ПВХ з високою пропускною здатністю і з більшим діаметром);
• упаковка в бухті по 10, 20, 25, 30 і т.д. метрів;
• максимально можливий діапазон робочих температур від 45 до + 125оС;
• робочий тиск коливається від 2 до 100 атм. (Розривний надлишковий тиск, виміряний при температурі 20оС, становить 250-400% робочого).

морозостійкі шланги

морозостійкі шланги

Вони застосовуються для робіт в умовах низької температури. Від них вимагається як збереження власних якостей (еластичності, герметичності, пропускної спроможності), так і збереження необхідних властивостей тих речовин, які проходять по морозостійким шлангах. В умовах російського клімату, особливо в тих регіонах, де спостерігається різке зниження температур, морозостійкі конструкції високого тиску застосовуються в системах водопостачання, дозволяючи уникнути аварійних ситуацій, пов'язаних з втратою трубопроводами своїх експлуатаційних характеристик. Протягом відносно короткочасного проміжку часу (від декількох годин до декількох тижнів в залежності ступеня від тиску) морозостійкі рукави можуть без шкоди для себе витримувати тиск в кілька атмосфер. Вода, Перекачана з використанням морозостійких шлангів, придатна для пиття, тому може використовуватися для побутових і промислових цілей. Рукава з ПВХ мають високу гнучкість, міцність і зносостійкість. При використанні менш морозостійких конструкцій на заміських ділянках можлива прокладка їх по землі, а на зиму шланги можна залишати в снігу, тим не менш, вони не призначені для постійної роботи з агресивними середовищами.

маслостійкі шланги

Вони еластичні, можуть бути армовані спіраллю, вбудованої в структуру шланга, за рахунок якої вони здатні витримувати великі ступеня навантаження. Маслостійкі відрізняються чудовою стійкістю до атмосферних впливів, вкрай високу міцність і зносостійкість у поєднанні з гнучкістю навіть при низьких температурах. Завдяки гладкій поверхні шланг повністю герметичний і можливі втрати речовини практично зводяться нанівець. Маслостійкі шланги незамінні для використання в сільськогосподарському, хімічному і іншому виробництві, придатні для перекачування палива, масел, неароматичних розчинників і розбавлених хімікатів.

бензостійки шланги

Вони призначені для подачі або перекачування під тиском різних хімічно агресивних рідин: розчинів кислот і лугів високої концентрації, бензину, масел. Бензостійки шланги м'які і гнучкі, що дозволяє використовувати їх не тільки при прокладці комунікацій, а й в системах, де труба знаходиться в динаміці. Температурний діапазон використання бензостійких рукавів в статиці - від -20 до +60 градусів за Цельсієм, в той час як в динаміці він становить -5 до +60 градусів С. Більш досконалі і універсальні за всіма показниками маслобензостойкие рукава.

Маслобензостойкие шланги (маслобензостійкі рукава)

Вони поєднують в собі властивості двох попередніх виробів і є більш універсальним продуктом. Маслобензостойкие шланги використовують для підведення дизельного палива, масла індустріального, гальмівної рідини, для виготовлення топливопроводов низького тиску в тракторах і автомобілях, експлуатованих в країнах з помірним кліматом і в інших цілях. Маслобензостойкие рукава застосовуються для всмоктування і нагнітання тиску, прекрасно підходять для наповнення і випуску баків заправних автомобілів і кораблів, а також для зменшення нагрівання і вібрації карбюратора. Маслобензостойкие рукава призначені для технічних, дизельних, опалювальних, гідравлічних масел на базі мінеральних масел. Маслобензостойкие шланги відрізняє висока стійкість до впливу атмосфери, природного газу, води і різних водних розчинів, бензину, вони витримують ударні і вібраційні навантаження, не втрачають еластичності навіть під впливом високих температур. У деяких випадках маслобензостойкие шланги знаходять застосування і в нафтохімічній промисловості - можуть використовуватися на заводах по перегонці нафти, автозаправних станціях (АЗС), в цістерновозах, танкерах, судах малої водотоннажності, також в різному промисловому устаткуванні, для перекачування дизельного палива, бензину, газу, мінеральних масел, водомасляного емульсії та інших продуктів нафтопереробки. Тому маслобензостойкие шланги незамінні для багатьох галузей виробничої діяльності людини.

Маслобензостойкие конструкції з ПВХ і трубки можуть застосовуватися в змонтованому статичному стані в температурному діапазоні навколишнього середовища від мінус 40 до плюс 80 градусів за Цельсієм. При знижених температурах (в межах показників робочої зони) маслобензостойкие рукава не схильні до деформацій. Маслобензостойкие рукава мають чорний, гладкий, електропровідність внутрішній шар.

Хімічно-стійкі шланги

Хімічно-стійкі шланги

Використовуються в хімічній промисловості для перекачування рідин і газів. Шланги даного типу гнучкі, еластичні, армовані стійкою до роздавлювання внутрішньої спіраллю, що захищає від ударних впливів. На зовнішній поверхні хімічних рукавів є антиабразивним смуга, що надає додаткову стійкість до зносу і стирання. Шланги даного типу міцні, гнучкі і вкрай зносостійкі, розраховані на важкі умови роботи з агресивними речовинами. За допомогою рукавів для хімікатів виробляють транспортування рідин в хімічній промисловості. Кислотостійкі шланги використовують для транспортування водних розчинів, розчинів кислот і лугів концентрацією до 20%, повітря, азоту, вуглекислого газу та інших інертних газів солей, а також органічних сполук, (для наповнення цистерн). Успішне застосовуються у фармацевтичній і косметичній промисловості.

Транспортування кислоти і перекачування хімічних рідин - складний процес, пов'язаний з високою розчинюючої здатністю даних сполук. У зв'язку з особливими умовами експлуатації дані рукава мають ізоляційне покриття, що охороняє їх від пошкоджень. У промисловій техніці та обладнанні в якості сполучної арматури використовуються гофровані хімічно стійкі рукава. Також гофровані рукави використовуються в якості воздухоотводов. А в сучасній ремонтної спецтехніки гофровані рукави нерідко застосовуються в системах всмоктування води і бруду.



Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама