Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яблучний коктейль на сироватці

  1. Інгредієнти для приготування напою з яблук і молочної сироватки
  2. Рецепт приготування коктейлю з яблуками на сироватці

Рецепт від Кіри, мені він сподобався, так як теж залишається сироватка після приготування домашнього сиру. Я роблю млинці на сироватці , дріжджове тісто на сироватці , Ось тепер буду робити такий коктейль з яблуками на сироватці. Далі слово Кірі:

"Якщо ви регулярно робите домашній сир, то знаєте, що залишається сироватка. Більшість моїх знайомих тут же її виливають. Менша їх частина намагається використовувати сироватку при приготуванні інших страв: печуть пиріжки на сироватці або оладки , Або на її основі роблять окрошку . Я давно зрозуміла, що сироватка в спеку - неперевершений напій. Мало того, що вона чудово втамовує спрагу. Це ще і дієтичний продукт, що містить мінімальну кількість калорій - їх в цьому напої всього-то 18,1 ккал.
Тому сироватка просто зобов'язана бути присутньою в раціоні дам, які постійно ведуть війну за осину талію. До речі, цей коктейль, який я пропоную вам приготувати з сироватки і яблук стане відмінним доповненням до меню тих, хто є прихильником смачною яблучної дієти.
Якщо ви стежите за асортиментом молочних коктейлів, що продаються в супермаркетах, то напевно помітили, що все більше виробників стали випускати напої, зроблені на основі сироватки.

Один з таких набігів в магазин і посунув мене на експеримент - захотілося приготувати яблучний коктейль на сироватці самостійно. І відразу скажу - експеримент перевершив всі мислимі очікування: коктейль з сироватки і яблук із задоволенням наввипередки пили не тільки діти, але і чоловік зі своїм приятелем, заглянув обговорити насущні політичні новини.

Рецепт від Кіри, мені він сподобався, так як теж залишається сироватка після приготування домашнього сиру

Інгредієнти для приготування напою з яблук і молочної сироватки

Для того, щоб приготувати яблучний коктейль на сироватці мені треба було:

0,5 літра сироватки;
1 зелене кисле яблуко (у мене сорт "білий налив");
1,5-2 чайних ложки цукру;

Рецепт приготування коктейлю з яблуками на сироватці

1. У блендер-колбу виливаємо сироватку. Але не доливаємо рідина повністю, приблизно ⅓ від обсягу - пам'ятайте, що нам ще будуть потрібні яблучка і потрібно збивати, тобто обсяг напою збільшиться. Таким чином утворюється чудова, майже киснева пінка.
2. З зеленого яблука (нагадаю, що краще віддати перевагу все-таки кислі сорти, а не солодкі) дуже тонко зчищають шкірку.
3. Нарізаємо яблуко на невеликі шматочки.
4. Закидаємо шматочки в блендер.
5. Включаємо блендер хвилини на 3-4, починаючи з маленької швидкості, і збиваємо наш яблучний освіжаючий коктейль до освіти пінної шапки. Не забуваємо доливати поступово сироватку.
6. Дуже швидко, поки не осіла піна, розливаємо по склянках і негайно п'ємо, насолоджуючись освіжаючим смаком коктейлю.

Дуже швидко, поки не осіла піна, розливаємо по склянках і негайно п'ємо, насолоджуючись освіжаючим смаком коктейлю

Корисні поради для приготування яблучного напою на основі молочної сироватки:
- є дітки, які не надто люблять яблука , Для них можна внести в коктейль ще одну нотку - додати трохи ароматної кориці;
- якщо любите густіші і насичені яблучні коктейлі, то можна додати трохи менше сироватки або ж, навпаки, покласти побільше яблучка;
- якщо віддаєте перевагу більш солодкі напої, то просто збільшіть частку цукру.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама