Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Листковий пиріг з яблуками і малиною

Останнім часом я дуже часто використовую яблука для приготування багатьох страв, особливо часто це відноситься до випічки, а саме пирогів і пиріжків Останнім часом я дуже часто використовую яблука для приготування багатьох страв, особливо часто це відноситься до випічки, а саме пирогів і пиріжків. Позначається, звичайно, врожайність на дачній ділянці, ну і звичайно особлива любов до цих ароматним фруктам.

До найшвидшим і легким можна віднести листковий пиріг, рецептом якого хочу з Вами поділитися. Випічка з листкового тіста - процес задоволення будь-якій господині, тим більше купити його можна практично цілодобово і за лічені хвилини у Вас готова випічка, гідна похвали. Такий пиріг здатний створити неймовірно домашню атмосферу в будь-якому будинку, наповнивши його не тільки особливим ароматом, але і теплом і затишком!

Може бути, саме тому яблучні пироги присутні майже в усіх кухнях світу і знаходять гідне місце в меню від елітних кафе до сімейних чаювань.

Може бути, саме тому яблучні пироги присутні майже в усіх кухнях світу і знаходять гідне місце в меню від елітних кафе до сімейних чаювань

інгредієнти:

  1. Тісто листкове 500- 600 м
  2. Яблуко 5 6 шт.
  3. Малина 0,5 ст.
  4. Цукор 4 5 ст.л.
  5. Крохмаль 1 ст.л.
  6. Яйце 1 шт.
  7. Цукрова пудра для посипання листкового пирога з яблуками

приготування:
приготування:

  1. Тісто розкачати в два пласта однакових за розміром.
  2. Яблука обмийте, обсушіть, видаліть серцевину, наріжте скибочками.
  3. Нижній шар тіста присипте крохмалем і викладіть яблуками, на 1-2 см. Не доходячи до краю.
  4. На яблука розсипте малину, залишивши трохи для прикраси пирога, і посипте трохи цукром.
  5. Верхній шар тіста складіть, і за допомогою кухонних ножиць посередині зробіть 5-6 надрізів на одній відстані.
  6. Відокремте білок, збийте віночком і змастіть краю нижнього шару тесту.
  7. Накрийте пиріг верхнім шаром і скріпіть краю.
  8. Змастіть поверхню пирога білком і посипте цукром.
  9. Деко застеліть пергаментним папером, викладіть підготовлений пиріг і запікайте в розігрітій духовці 30-40 хвилин, до золотистого кольору.
  10. Готовий пиріг трохи охолодіть, прикрасьте свіжими ягодами і цукровою пудрою.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама