Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Cпіруліна Aurospirul в таблетках 500 шт з Ауровіль, Індія. Купити в Москві. Доставка по Росії

Чому ми рекомендуємо купувати індійську спіруліну з Ауровіль?

  • Вирощена і висушена на сонці, а не під лампами - в Індії його вистачає!
  • Екологічне виробництво без пестицидів і гербіцидів. На фермі Ауровіль культивують спіруліну 18 років і досконало відточили технологію вирощування якісного продукту. дивіться наш фоторепортаж з поїздки на спіруліновую ферму. Читайте подробиці про виробника і виробництві порошку спіруліни.
  • Не має болотного присмаку або запаху, тому що не містить домішок інших водоростей. Не просто корисна добавка, а саме смачна спіруліна.

Як зрозуміти, чи підходить вам спіруліна? Найпростіше її спробувати, і організм сам підкаже, чи хочеться вам її. Для цього навіть не обов'язково її купувати. Ви завжди можете замовити невеликий пробник, і ми безкоштовно докладемо до будь-якого ваше замовлення 5-10 грам спіруліни.

Їжте спіруліну в зручному вигляді:

  • хрусткі шматочки (Їх називають також «гранули» або «кранчи») - можна їсти просто так, насипати в суп, тушковані овочі, салат. на

Чому ми рекомендуємо купувати індійську спіруліну з Ауровіль?
Як зрозуміти, чи підходить вам спіруліна?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама