Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

бойові гільдії

  1. Матеріал з Ботвапедіі Бойові гільдії розташовуються в південній частині Фортеці. Вони приймають...
  2. індіанці
  3. Кликуни
  4. Теневоди

Матеріал з Ботвапедіі

Бойові гільдії розташовуються в південній частині Фортеці. Вони приймають всіх, хто досяг 15-го Бойові гільдії розташовуються в південній частині Фортеці рівня. В даний час в Ботвінов є чотири Бойові гільдії:

Гільдії розрізняються по стилю бою, і ви можете вибрати будь-яку, яка вам до душі. Так демонуси завдають величезної шкоди, Ангелус славляться лікуванням, вампіруси додають собі життєвих сил за чужий рахунок, а ассасінуси раптово їх відбирають.

Вартість вступу в кристалах залежить від рівня персонажа і від чисельності гільдії, при цьому в найчисленнішу гільдію можна вступити лише за зелень.

внесок в внесок в   або   необхідно проводити тільки повною сумою або необхідно проводити тільки повною сумою.

пернатий спецназ

Напрямок: Лікування і "Захист"

Загін бойових Ангелус, прозваних за очі Пернатий десант - найсвітліша гільдія Фортеці, чиї пісні в розпал дня несподівано перериваються опустився на голову недругів святим скапаловніком. Ангелус не мають умінь, що завдають значної шкоди, однак їх здатності до лікування дають можливість довше залишатися в бою, підвищуючи виживання.

Більш детально ознайомитися з гільдією можна тут

індіанці

Напрямок: Втрати і "Сила"

Плем'я демонусов, виплодків пекла, прозваних червоношкірих - найлютіша гільдія Фортеці, чиє бажання перекусити яскраво і емоційно відбивається в очах, лякаючи ворогів. Спеціальні вміння допомагають наносити величезна кількість шкоди супротивнику, попередньо навішуючи на нього різні штрафи до характеристик, що допомагає позбутися від ворога раніше, ніж встигне збагнути куди потрапив.

Більш детально ознайомитися з гільдією можна тут

Кликуни

Напрямок: Вампиризм і "Маса"

Гільдія вампірусов, блідолицих гурманів, прозваних Кликунамі - сама інтелігентна гільдія Фортеці, що вважають за краще кубок червоного нібито вина чарці міцного елю. Спеціальні таланти гільдії допомагають підживлюватися життєвими силами своїх ворогів, віднімати у них здоровьи і окуляри дії, істотно підвищуючи свої шанси вийти з битви переможцями.

Більш детально ознайомитися з гільдією можна тут

Теневоди

Напрямок: Уворот і критичні удари, "Спритність" і "Майстерність"

Гільдія ассассінусов, небажаних вбивць і злодіїв, прозваних Теневодамі - сама невідома гільдія Фортеці, чия майстерність з'являтися за твоєю спиною в найнесподіваніших місцях викликає непідробне захоплення. Ассасінуси володіють прийомами різних гільдій, за рахунок спеціальних талантів і умінь ухиляються від ударів противника, відбиваючи дію їх сувоїв і завдають їм істотний критичний шкоди без права на удар у відповідь.

Більш детально ознайомитися з гільдією можна тут

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама