Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дівочий виноград в Красноярську

  1. Parthenocissus quinquefolia (L.) Planch.

озеленення | саджанці | квіти

Parthenocissus quinquefolia (L.) Planch.

Життєва форма:

Високо піднімається ліана Розміри (висота), м: 15-20 (25) Діаметр крони, м: Форма крони: Пагони червонуваті, пізніше темно-зелені Характер зростання: Швидкоросле Річний приріст у висоту: 0,6-1 Річний приріст в ширину: Довговічність: чи довговічна Форма листя: пальчатосложнимі з 5, рідше 7 листочками, еліптичними або оберненояйцеподібні, 4-12 см. завдовжки забарвлення влітку: Зверху темно-зелені, знизу сизі забарвлення восени: кармін-фіолетові Квіти (забарвлення): Білі, малопомітні, зібрані в кінцеві волоті Початок і кінець цвітіння: у липні серпні Плоди: Ягоди кулясті, синювато-чорні з легким восковим нальотом Декоративність: Найцінніші з невибагливих і дуже декоративних витких рослин Застосування: Для декорування і маскування стін, високих огорож, альтанок, пергол Ставлення до світла: тіні, але може успішно рости як на освітленій, так і на затіненій стороні Ставлення до вологи: влаголюбив Ставлення до грунту: Невибагливо, але для пишного розвитку потрібна родюча, пухка і добре дренований грунт морозостійкість: морозостійкість

дівочий виноград

Дівочий в іноград - дерев'яниста ліана довжиною до 20 м. Створює густі щільні рівні і дуже декоративні покриття. Підіймається на опори за допомогою вусиків.

Пагони червонуваті циліндричні та колінчасті, покриті численними чечевичками і вусиками з 5-6 розгалуженнями, які на кінці розширені у вигляді присоски або диска. Нирки супротивні вусикам; листової рубець широкий, плоский, з 4-12 листовими слідами. Серцевина біла, широка.

Листя 5-лопатеві, рідше майже трійчастого. Черешок неуважно-опушений, з часом набуває світло-коричневе забарвлення. Листові пластинки округло-яйцеподібні в контурі, довжиною до 10-20 см, шкірясті, зверху темно-зелені і блискучі, а знизу - світліші і неуважно опушені по жилах. Краї грубо пилчасті. Особливо декоративні восени, коли фарбуються в червоні тони - червоні, пурпурні або оранжево-червоні. Початок розпускання листя - перша половина травня, масовий листопад - перша половина жовтня.

Квітки і одностатеві (чоловічі) дрібні зібрані в щитки, розташовані попарно на загальному голом квітконосі. Цвітіння в червні-липні. Плоди - ягоди синювато-чорні. Невеликі і неїстівні. Дозрівають у вересні-жовтні. Виноград дівочий розмножується насіннєвим і вегетативним матеріалом (відведення, живці - здеревілі і зелені). Насіння для весняного посіву потребують стратифікації протягом 2 місяців. Виноград дівочий невибаглива декоративна ліана, придатна для всіх видів вертикального озеленення, які потребують значної висоти рослин. Потребує опори.

Зимостійкість висока. Потреба до ґрунтових умов оптимальна. Однак, найкращого розвитку досягає на досить зволожених, родючих і добре дренованих грунтах. Теневинослів (виносить півтінь). На світлі досягає найкращого розвитку. Швидко зростаючий. Протягом вегетаційного періоду досягає довжини 3-4 м. Дівочий в іноград дуже добре переносить міські умови (пил, кіптява, гази). Димо-та газоустойчівості висока.

дівочий виноград

Вирощується найчастіше як декоративну рослину. Її пальчатосложниє листя, які влітку мають яскраво-зелений, а восени карміновий-червоним або майже фіолетовим колір, зазвичай повністю покривають поверхню стін, альтанок або зборів, прикрашаючи їх. Зростає дівочий в іноград дуже швидко, піднімаючись по опорі за допомогою вусиків з присосками. Довго зберігається в місцях колишніх посадок, а іноді зустрічається і на сміттєвих місцях. Батьківщиною вважається Північна Америка.

дівочий виноград купити саджанці в Красноярську Ви можете у нас!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама