Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Правила застосування препарату "Хорус"

  1. Для чого рекомендують застосовувати "Хорус"
  2. Сумісність з іншими препаратами
  3. Швидкість впливу і період дії
  4. Приготування розчину для різних культур
  5. зберігання препарату

Для забезпечення хорошого врожаю на   садовому   або городній   ділянці   слід проводити правильний догляд за рослинами, які можуть бути схильні до різних хвороб і   шкідників Для забезпечення хорошого врожаю на садовому або городній ділянці слід проводити правильний догляд за рослинами, які можуть бути схильні до різних хвороб і шкідників . Для боротьби із захворюваннями розроблено безліч засобів і препаратів. На нашому ринку можна зустріти новий препарат "Хорус", який вже встиг завоювати повагу садівників і городників. Якщо ви ще не знаєте, що таке «Хорус», - це препаратпротів парші , Альтернаріозу зерняткових, інших грибкових хвороб. фунгіцид допомагає захистити рослин від шкідників і забезпечити його нормальний розвиток.

Переваги «Хорусу» полягають в наступному:

  • захист листя при інфекційних навантаженнях і низьких температурах;
  • швидко поглинається рослиною і не змивається дощем;
  • захисну дію;
  • відсутня фітотоксичність;
  • зручна упаковка;
  • менша норма витрати, ніж у інших аналогічних препаратів.

Важливо! Особливістю препарату «Хорус» є його локальність - він не розчиняється у воді, завдяки чому, не може поширюватися по рослині.

Особливістю препарату «Хорус» є його локальність - він не розчиняється у воді, завдяки чому, не може поширюватися по рослині

Якщо правильно застосовувати «Хорус», то можна провести комплексну профілактику і лікування багатьох хвороб рослин. Для того, щоб провести правильну і ефективну обробку заражених рослин хімікатом "Хорус", інструкція повинна бути досконально вивчена. Адже якщо неправильно приготувати розчин і не дотримуватися чітко встановлених доз, можна нашкодити рослинам .

Для чого рекомендують застосовувати "Хорус"

Хімікат "Хорус" рекомендують використовувати при: Коккомікоз, моніліального опіку (захист кісточкових - вишня , черешня , абрикоси , слива , алича , персик ), сірої гнилі , борошнистої роси , плодової гнилі , Плямистості листя (сірої та бурої), кучерявості листя .

Чи знаєте ви? Препарат не має ефекту фітотоксичності, а його витрата при використанні набагато менше ніж у інших захисних препаратів.

Речовина загальмовує амінокіслотиний біосинтез, що в свою чергу сприяє пригніченню збудника в період початкового росту грибниці і заважає його потрапляння в клітини рослини . Речовина загальмовує амінокіслотиний біосинтез, що в свою чергу сприяє пригніченню збудника в період початкового росту грибниці і заважає його потрапляння в клітини   рослини Так само, "Хорус" негативно впливає на зимуючу стадію патогенних грибів. Препаратом обробляють всі сорти винограду , троянди , полуницю і газони для лікування і профілактики грибкових захворювань.

Сумісність з іншими препаратами

Яка у "Хорусу" сумісність з іншими препаратами, які застосовують для захисту від грибка? Він сумісний майже з усіма, особливо це стосується препаратів на основі пенконазол, дифеноконазола, каптана, оксалату міді.

Сюди можна віднести препарати: Імпакт, Оперкот, Сумітіон, Арріво і ін. Проте, в кожному разі, краще всього перевіряти можливість фунгіциду на сумісність.

Швидкість впливу і період дії

Коли застосовують «Хорус», препарат проникає в клітини рослини і швидко розподіляється в листі трасламінарно і акропетально. Через 2-3 години починає проявлятися його дію. Від ступеня розвитку хвороби заздрості час захисної дії, воно приблизно 7-10 днів. Лікувальна дія починається протягом 36 годин. Коли застосовують «Хорус», препарат проникає в клітини   рослини   і швидко розподіляється в листі трасламінарно і акропетально

Чи знаєте ви?Форма препарату "Хорус" - водорозчинні гранули, він швидко поглинається рослинами і захисне або лікувальну дію починається відразу після обприскування.

Приготування розчину для різних культур

Приготування розчину і правильне застосування «Хорусу», полягає у наступному:

  • наповнити бак обприскувача на ¼ водою;
  • додати потрібну кількість препарату;
  • влити воду, що залишилася про постійному помішуванні.

Обробку різних культур проводять відповідно згідно з такими нормами: Культура Норма витрати г / 10л хвороба Спосіб обробки Кількість обробок вишня , абрикос , слива , черешня Моніліальний опік Обприскують в період вегетації до цвітіння. Фунгіцид хорус для сливи обробка в період "Зеленого конуса" і через 7-10 днів. Витрата розчину - 2-5 л / сотку 2 персик Кучерявість листя Обприскують в період вегетації . Витрата - 2-5 л / сотку. 2 Яблуня, груша Борошниста роса, парша, альтернаріоз, моніліоз , (Часткове дію) Обприскування в фазі вегетації - кінець цвітіння.

днів між обробками.

Витрата розчину - 2 - 5 л / сотку

2 Виноград Сіра і біла гнилі, комплекс гнилей ягід (чорна, оливкова та ін.) Обприскують в період вегетації. Витрата розчину - 2 л / сотку 3 Суниці Борошниста роса, сіра гниль, плямистість бура і біла Обприскують в період вегетації.

Витрата - 5 л / сотку

2 class = "table-bordered"> Обробка плодових дерев «Хорусом» проводиться для профілактики з інтервалом 7-10 днів. Фахівці рекомендують проводити обприскування молодої лози винограду і листя 3 рази за сезон. Препарат "Хорус", інструкція із застосування для винограду:

  • обробка в період бутонізації, поки виноград НЕ цвіте ;
  • в період освіти грон;
  • в період дозрівання ягід.

Таким чином, препарат для протигрибкової захисту винограду заслужив багато позитивних відгуків споживачів.

зберігання препарату

Основні правила зберігання фунгіциду «Хорус»:

  • в сухому приміщенні,
  • захищеному від світла,
  • в заводській упаковці.

Термін зберігання 3 роки при температурі до + 35 ° С. Робочий розчин препарату зберіганню не підлягає. Якщо упаковка була відкрита, залишки препарату "Хорус" зберігання, так же не підлягають. Термін зберігання 3 роки при температурі до + 35 ° С Слід зазначити, препарат "Хорус" має позитивний досвід у використанні садівників і городників. У нього низька фітотоксичність, що не впливає на екологічну чистоту плодів після обробки.

Так само, не завдає шкоди бджолам, при дотриманні правил безпеки при його приготуванні і використанні.

Важливо! Забороняється застосовувати "Хорус" в санітарній зоні навколо рибогосподарських водойм на відстані 500 м, так як, препарат небезпечний для риб.

Його використовують з пестицидами , Що покращує ефективність в боротьбі з грибковими захворюваннями і шкідниками.

Чи була ця стаття корисною?

Дякую за вашу думку!

Напишіть в коментарях, на які питання Ви не отримали відповіді, ми обов'язково відреагуємо!

Ви можете порадити статтю своїм друзям!

Ви можете порадити статтю своїм друзям!

Так

немає

215 раз уже
допомогла


Чи знаєте ви?
Чи знаєте ви?
Чи була ця стаття корисною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама