Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Солярис саджанці неукривного винограду

Солярис саджанці неукривного винограду Солярис саджанці неукривного винограду   Ціна за 1 уп

Ціна за 1 уп .:
Ціна від 5 уп .:
В упаковці:
Рейтинг:
Наявність: 90.00 грн.
80.00 грн.
1 шт. є

Особисті спостереження: Ми використовуються під Солярис для додавання природного цукру в сухі вина і на сік. Три останні зими показали, що Соляріс прекрасно зимують в неукривной формуванні як на високому штамбі, так і на арці. При цьому він прекрасно переносить тривалі зимові відлиги і зниження температури до - 29 "З, де все визріли нирки плодоносять на наступний сезон. На більш низьких температурах перевірити не вдалося, так як таких морозів у нас поки не було. У неукривной формуванні лози менше "жирують" і не хворіють при 2-3 стандартних проф. обробках біопрепаратами. Є "син" Соляріса - виноград Мускаріс, ось з нього ми робимо самодостатні вина з мускатним ароматом від сухого до десертного.

Виноград СOЛЯРІС - ідеальний для приготування соків дітям і білих вин. Як дуже ранній і солодкий виноград може вживатися у свіжому вигляді.

СOЛЯРІС - сорт винограду, німецької селекції. Дуже раннього періоду дозрівання (5-15 серпня). Кущі сильнорослі. Грона середні, щодо пухкі. Ягода середня, біла, округла. Сорт з високим сахаронакопленіем, при цьому кислотність знижується повільно, що добре позначається на балансі вина. Середнє цукрове зміст на початку вересня 22-27%, кислотність 8,1 г / л, Мюллер-Тургау (контроль) - 17%, 8,2 г / л, при меншій врожайності 80 ц / га проти 106 ц / га. У жовтні цукристість може досягати 30%. Виноград привабливий для ос і птахів.

Солярис досить стійкий до мілдью і оїдіуму (в сортовипробування вище Регента), можна обходитися без обприскувань проти цих хвороб. При достатній проветриваемости кущів, сірою гниллю ягоди майже не ушкоджуються, при перезріванні можливе ураження ягід "благородної гниллю".

В германии з Соляріса готують білі вина високої якості, з фруктовим букетом, тонами, що нагадують ананас і лісовий горіх, повнотілі і швидше, нейтральні в смаку, міцні, часто із залишковим цукром. Так само, рекомендується додавати ягоди Соляріс в купажі, при виготовленні сухих вин з сортів зі слабким сахаронакопленіем.

назад

Додати відгук: Додати відгук:

наверх

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама