Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виноград Кишмиш молдавський

Втеча винограду кишмиш зеленого кольору, неопушений і блискучий

Втеча винограду кишмиш зеленого кольору, неопушений і блискучий. Перші його листя світло-зелені, мають невеликий золотистий відтінок. Якщо він зростає на хорошому освітленні сонця, то можна побачити винно-фіолетовий колір.

Листя винограду овальні, вони бувають великі або середні, один лист може містити три або п'ять лопаті. Зовнішня сторона листа гладка з невеликим

блиском. Верхні вирізки можуть бути закриті, але мати просвіти і відкриті., А нижніх вирізок практично немає.

Виноградне гроно кишмишу досить велика і гілляста. Одна ягідка важить від чотирьох з половиною до шести грам, це середня величина, а великі ягоди можуть бути тільки без кісточок, вони за розміром овальні і темно-рожевого кольору. Шкірочка досить міцна, хоча і тонка. Багато м'якоті, гармонійний смак.

Столові сорти ягоди середнього або пізнього дозрівання. У центральній

Молдавії виноград дозріває в кінці вересня. Після того як посаджений саджанець через 155 днів виноград дозріє. Добре визрівають паростки, тому що кущі сильнорослі.

Повний збір врожаю збирають після чотирьох років вирощування. Вага одного грона становить від восьмисот грам до полутра кілограм.

У цього сорту середня морозостійкість, витримають до двадцяти градусів морозу без урахування укриття. Після зими очі гинуть, але не більше 35 відсотків. Загалом, на один кущ десь шістдесят очок, з них обрізається близько восьми.

У дозрілого винограду від 19 до 21 відсотка цукристість, а кислотність від 7 до 9 г / л.

При тривалому зберіганні кишмиш володіє відмінними властивостями, транспортабельністю і лежкістю. Продегустувавши свіжий виноград можна дати йому оцінку в дев'ять балів. За зовнішнім виглядом він дуже красивий, саме тому у нього висока врожайність, яка не має насіння. Зберігати виноград при таких властивостях найкраще в південних районах виноградарства.

.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама