Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виноград «Вінцевий» (Vitis vinifera L.) - Кучеряві рослини Буква «У»

Отримано з: подарунок Запоріжжю x Галбена ноу. Отримано ОВ "Виноградна Еліта", Україна

Виноград «Вінцевий» - гібридна форма столового винограду середнього терміну дозрівання, від розпускання бруньок до повного дозрівання проходить 140-145 днів. Дозріває в кінці вересня.

Кущ середньої сили росту. Щеплені кущі відрізняються більшою силою зростання, ніж корнесобственні. Визреваемость пагонів хороша. Велика частина пагонів плодоносна. У перші роки після посадки росте досить повільно, далі швидкість збільшується. Квітка двостатеві, опиляемость дуже хороша.

Гроно велика, вагою 400-500 (450-600) г, конічної форми, середньої щільності. Ягоди великі, вагою 6-8 г, розміром 32х22 мм, довгастої, злегка соскоподібні форми. Шкірочка НЕ ​​щільна, не відчувається при їжі, білого кольору, на сонці може набувати жовтувато-молочний або бурштиновий колір. М'якоть соковита, м'ясиста, з приємним мускатним смаком і ароматом. Відмінною особливістю сорту є присутність квіткових тонів в ароматі і смаку. Мускатні тони з'являються ще до дозрівання. Горошеніе не спостерігається. Осами уражається рідко. Не тріскається. Сахаронакопленіе хороше. На кущах довго не зберігатися. Врожайність середня.

Зона морозостійкості: -23 ° С

Зона морозостійкості: -23 ° С

Місцезнаходження: не вимогливий до грунту, але краще росте на легкому, досить зволоженому, добре прогрівається і дренированном грунті.

Посадка і догляд: аналогічна як і для винограду культурного .

Обрізка: рекомендується використовувати дліннорукавную обрізку, на 10 -12 нирок з формуванню великого запасу старої деревини.

Хвороби і шкідники: Стійкість до мілдью - 3,5 бала.

Розмноження: живці вкорінюються дуже добре. Сумісність з підщеп хороша.

Використання: Урожайність невисока. Сорт підходить для аматорського вирощування, так як грона мають не товарний вигляд, недовгий зберігання і низьку транспортабельність. Відрізняється підвищеною морозостійкістю, високою стійкістю до захворювань, а також незвичайним смаком і ароматом.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама