Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення будинку з газобетону

  1. зовнішнє оздоблення
  2. Розглянемо кілька варіантів зовнішньої обробки газобетонних блоків
  3. Лицьова цегла
  4. штукатурка
  5. паропроникні шпаклівки
  6. клінкерна плитка
  7. Внутрішнє оздоблення стін будинку з газобетону
  8. Вибирайте свій будинок від «Корпорації КУБ»
  9. Хто допомагає в будівництві будинків?

Зовнішня і внутрішня обробка газобетонного будинку може виконуватися з найрізноманітніших сучасних матеріалів, які забезпечують ті чи інші необхідні характеристики, серед яких - тепло- і звукоізоляція, паронепроницаемость, вологостійкість та інші

Зовнішня і внутрішня обробка газобетонного будинку може виконуватися з найрізноманітніших сучасних матеріалів, які забезпечують ті чи інші необхідні характеристики, серед яких - тепло- і звукоізоляція, паронепроницаемость, вологостійкість та інші.

Дізнайтеся більше про те, як ми будуємо ваш будинок, по телефону:

Санкт-Петербург: (812) 424-17-73
дзвоніть прямо зараз

зовнішнє оздоблення

Зовнішнє оздоблення газобетонного будинку виконується лише після завершення всіх внутрішніх робіт, щоб пар, який виходить з приміщення, що не завдав їй ушкодження. Рекомендується все зовнішні роботи виконувати при плюсових температурах.

Розглянемо кілька варіантів зовнішньої обробки газобетонних блоків

вентильований фасад

Навісний (або вентильований) фасад. Така конструкція обробляється найчастіше за допомогою декоративних панелей, сайдинга або вагонки і являє собою один з найбільш популярних способів обробки для офісів, громадських і промислових будівель. З'явилися на ринку сучасні типи вентильованих фасадів дозволяють їх також успішно застосовувати і для житлових будинків з газобетону.

Такий фасад є зручним за рахунок того, що будівельний ринок пропонує готові рішення, які мають відповідні сертифікати і повний комплект матеріалів, включаючи кріплення, кронштейни, елементи ущільнювачів, фіксатори та інше.

Лицьова цегла

Облицювальну цеглу добре зарекомендував себе, експлуатуючи в районах з різним кліматом. До переваг облицювальної цегли необхідно віднести високу міцність і морозостійкість, низькі коефіцієнти водопоглинання і теплопровідності, а також стійкість до впливу атмосфери. При монтажі даної конструкції між газоблоками і цеглою залишається зазор 30 мм або більше, який запобігає намокання блоків. Для організації вентиляції передбачаються спеціальні отвори (площею близько 1% поверхні). Є у цій конструкції і недоліки, найвагомішим з яких є досить висока вартість.

Кріпиться цегляне облицювання за допомогою:

  • закладних деталей (бандажні стрічки з нержавійки, перфополоси з оцинковки). Вони залишаються при газобетонной кладці і прибиваються за допомогою спіральних цвяхів;
  • цвяхів (стрижнів) з нержавійки, попарно забиваються в блоки під 45º;
  • гнучких базальтових з'єднань, які заходять в несучу і облицювальну стіни на 90 мм і більше.

штукатурка

Штукатурка, спеціально призначена для нанесення на газобетон - найчастіше вибирають тонкошарову штукатурку або ж вапняно-цементні суміші з високими вологоутримуючими характеристиками (до 98%).

Особливості нанесення штукатурки:

  • вологість газобетонних блоків не повинна бути вище 27%;
  • в місцях з підвищеними напруженнями (на кутах, в віконних отворах і ін.) шар штукатурки підлягає армуванню;
  • не можна допускати пересихання або замерзання штукатурної суміші при нанесенні.

паропроникні шпаклівки

Паропроникні шпаклівки або фасадні фарби служать хорошим захистом від впливу атмосфери. Однак такий варіант є досить і досить дорогим.

клінкерна плитка

Даний оздоблювальний матеріал має наступні переваги:

  • стійкість до температурних коливань і впливів атмосфери;
  • висока опірність механічним навантаженням;
  • стійкість до впливу агресивних хімічних речовин;
  • хороша вологостійкість;
  • великий асортимент пропонованих квітів;
  • малу вагу в порівнянні з цеглою;
  • прийнятна вартість;
  • простота і швидкість укладання;
  • довгий період експлуатації.

Внутрішнє оздоблення стін будинку з газобетону

Внутрішнє оздоблення необхідна для додання приміщенню затишку, забезпечення «дихання» для стін і втілення дизайнерських рішень.

Відзначимо, що стіни, що знаходяться в постійному контакті з вологим повітрям, необхідно не тільки обштукатурити, а й обробити деякими спеціальними засобами для підвищення опірності волозі.

Найбільш поширеним методом внутрішньої обробки стін є нанесення штукатурки, і виконується даний захід в кілька етапів:

  1. Очищення, вирівнювання, а також грунтовка поверхні стін.
  2. Після висихання грунтовки наноситься штукатурка. Треба пам'ятати, що штукатурний склад необхідно вибирати виходячи із конкретних умов і наявного рівня вологостійкості в приміщенні.
  3. Фарбування спеціальним складом для газобетону або обклеювання шпалерами.

Іншим способом внутрішньої обробки є монтаж гіпсокартонних листів на стіни. Така процедура не вимагає додаткових операцій очищення або вирівнювання поверхні, однак не можна забувати, що даний метод «вкраде» у приміщення певну площу. Далі гіпсокартонні листи фарбуються, обклеюються шпалерами або обробляються плиткою.

Вибирайте свій будинок від «Корпорації КУБ»

Щоб отримати детальну інформацію про будинок або діючі акції, телефонуйте прямо зараз по телефону:

Санкт-Петербург: (812) 424-17-73
дзвоніть прямо зараз

або надсилайте питання з сайту: Задати питання

Опитування

Як ви дізналися про нашу компанію?

Хто допомагає в будівництві будинків?

Приклади успішного бізнесу

Хто допомагає в будівництві будинків?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама