Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стінові панелі - переваги, недоліки і правильний монтаж

  1. Головні позитивні характеристики стінових панелей для обробки усередині приміщення
  2. Перевагами застосування стінових панелей є:
  3. Три основних види найбільш затребуваних стінових панелей
  4. Вид пластикових стінових панелей
  5. Дерев'яні стінові панелі
  6. Панелі зі скла

Вже давно ринки оздоблювальних матеріалів для внутрішнього оформлення приміщень наповнені різними видами панелей. Тому при виникненні бажання провести маніпуляції з оздоблення стін всередині приміщення саме за допомогою панелей, доцільно буде розглянути їх види, переваги та недоліки.

Вже давно ринки оздоблювальних матеріалів для внутрішнього оформлення приміщень наповнені різними видами панелей Головні позитивні характеристики стінових панелей для обробки усередині приміщення

До остаточного прийняття рішення обробки внутрішніх стін за допомогою стінових панелей, спочатку слід ознайомитися з можливим результатом після проведення монтажних робіт, а саме се позитивні і негативні особливості декорування приміщення даного типу.

Перевагами застосування стінових панелей є:

Прості монтажні роботи при декоруванні приміщення такого типу матеріалом, часто досить умінь роботи з перфоратором і шуруповертом.

Наявність хороших звукоізоляційних характеристик матеріалу, до того ж можливе застосування додаткових матеріалів для утеплення при монтажі панелей.

Панелі виглядають досить ефектно і цікаво, до того ж, після проведення настановних робіт панелі не вимагають фінішної обробки.

Установка стінових панелей не потребує попередніх роботах для підготовки стін до монтажу.

Даний список є лише початком переваг використання даного виду матеріалів. Хоча варто згадати і про недоліки його застосування.

Три основних види найбільш затребуваних стінових панелей

На нинішньому будівельному ринку виділяють три основні різновиди стінових панелей: вид рейкових набраних, плиткових набраних і листових панелей. Рейкові представлені таким яскравим і затребуваним матеріалом як пластик, хоча можливо також застосування дерева з більш звичним в будівництві назвою «вагонка». Плиткові ж представляють панелі прямокутної форми, які представлені, наприклад, бамбуковими панелями. Листові панелі представлені бамбуковими панелями з шириною 2,5м - застосовуючи такий вид панелей, дизайнери домагаються ефекту цілісності стіни через наявність малої кількості швів після проведення монтажних робіт.

Крім цього, стінові панелі також відрізняються матеріалом, використаним у виробництві. До найбільш популярних відносяться стінові панелі з деревини, пластику, скла, МДФ і навіть панелі на основі шкіри. Видів досить багато і всі вони різні, тому стінові панелі представлені на сайті http://www.uniproc.ru/catalog використовують для вирішення будь-яких дизайнерських примх.

Вид пластикових стінових панелей

Наприклад, при бажанні декорувати стіни ванної кімнати стіновими панелями, тоді варто звернути увагу на матеріал обробки з пластика. Хоча в основному асортимент представлений в звичайних будівельних магазинах не викликає інтересу, насправді пластикові панелі високої якості виробляють з наявністю вишуканих малюнків і структур. Але виробництво такого виду, можливо тільки за попереднім замовленням. Але все ж, при наявності особливого бажання можна замовити цікаві панелі за допомогою мережі інтернет, де вибір значно різноманітніші ринкового.

Дерев'яні стінові панелі

Дерево використовують у виробництві панелей, як набірного виду, так і плиткового Дерево використовують у виробництві панелей, як набірного виду, так і плиткового. Такий матеріал більш переважно, завдяки його екологічну чистоту.

Панелі зі скла

У квартирах такий вид рідко зустрінеш, хіба що у вигляді фактури на кухні. Саме тут такі плити можуть повністю показати себе у вигляді цікавого дизайнерського елемента з нанесенням різних друкованих фотозображень або з додатковою установкою світильників.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама