Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

В Абхазії в ДТП загинув прем'єр-міністр республіки

Прем'єр-міністр Абхазії Геннадій Гагула загинув в автомобільній аварії

Прем'єр-міністр Абхазії Геннадій Гагула загинув в автомобільній аварії.

як повідомляє Інтерфакс , Кортеж, в якому їхав Гагула, повертався з Сирії, де з візитом перебував президент Абхазії.

За даними ТАСС , Машина, в якій знаходився Гагула, зіткнулася з авто, яке виїхало на смугу зустрічного руху.

Винуватець ДТП, водій автомобіля ВАЗ Хаджарат Тарсман, перебував під дією наркотиків, повідомив помічник генпрокурора Абхазії Даур Амичба. У свою чергу, прес-секретар президента республіки Наала Авідзба зазначила, що загибель Гагула - нещасний випадок.

Нагадаємо, 31 серпня Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в ресторані «Сепар» в центрі Донецька. Загинув також його охоронець, ще 9 осіб постраждали. Вибуховий механізм був захований в світильнику і приведений в дію дистанційно, за допомогою дзвінка з мобільного телефону . Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова звинуватила у вбивстві Захарченко «київський режим» .

Довідка «2000»

Гагула очолював кабмін з квітня 2018 року, раніше він вже займав посаду прем'єра в 1995-1997 і 2002-2003 роках. У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Інші новини: Вибори глави самопроголошеної ДНР призначені на 11 листопада

Читайте останні новини і все про ситуацію в світі та Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама