Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як боротися з міллю? Спробуйте простий, але дуже ефективний рецепт

Якщо сучасні тенденції в області моди будуть зберігатися, то не за горами той час, коли моль стане головною проблемою наших гардеробів. Хоча, за великим рахунком, моль і є однією з головних небезпек для наших речей, але аналіз тенденцій говорить про те, що популяції цієї комахи будуть істотно збільшуватися. матеріали TheUK.one вже торкалися цієї теми, але ми думаємо, що така стаття не буде зайвою. Якщо сучасні тенденції в області моди будуть зберігатися, то не за горами той час, коли моль стане головною проблемою наших гардеробів

фото:

Отже, по-перше, чому ж росте популяція цього шкідника? Як не дивно, але в цьому винна сама людина. З одного боку, тяга до натуральних тканин просто напросто забезпечує більшу кількість личинок цієї комахи. Таким чином, вважаючи за краще купувати шерсть і шовк, ми вносимо різноманітність в раціон шкідника. З іншого боку, логічно припустити, що речі з натуральних тканин коштують дорожче, тому ми ставимося до них дбайливіше. І допускаємо найголовнішу помилку: прання при відносно низьких температурах, без додавання спеціальних засобів.

Чи варто надавати цьому особливу увагу? Звичайно! Ви звертали увагу на збільшення температури по відношенню до минулого року? Така зміна клімату лише сприяє поширенню молі, саме тому в цьому році сплеск росту популяції. А на чому це відіб'ється в першу чергу? На вашому гардеробі.

На вашому гардеробі

фото:

Тому, вам залишається або занадто щадяще прати ваші речі і боятися що їх з'їдять, причому, в прямому сенсі слова, або прати так як треба. А це в свою чергу означає прання при температурі вище 55 градусів. Цього буде достатньо, щоб вбити личинок молі.

Якщо вас зацікавив цей матеріал, то прочитайте наш матеріал про те, як позбавити свій будинок від молі .

Чи варто надавати цьому особливу увагу?
Ви звертали увагу на збільшення температури по відношенню до минулого року?
А на чому це відіб'ється в першу чергу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама