Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Довга

Nika76 Кухарчук 4 рівня

  • 18 лютого 2008, 19:23
  • 30085

Азербайджанська кухня. Дуже смачний суп, подається холодним.

Зелень промийте і наріжте. Порей окремо відкладіть з нашаткованими стеблами іншої зелені.
Решта наріжте в іншу тарілку. Промийте рис, перекладіть його в каструлю (потрібна велика каструля), додайте сире яйце і збийте.
Додайте кефір, потім бульйон з водою і перемішайте. Поставте на середній вогонь. При постійному перемішуванні (це дуже важливо, т. К. Кефір може згорнутися) довести суміш до закипання.
Поки кипить, перемішувати 1-2 хвилини, потім перестати. Почекати, поки рис не звариться. Потім, в першу, чергу додати порей і стебла зелені, яку ви відклали в одній тарілці (зелений часник теж з ним, якщо є). Дати покипіти хвилини 2-3. Додати в кінці залишилася зелень і вимкнути плиту.
Якщо ви помітили, то солі додавати не треба, т. К. Це може згорнути довгу. Сіль додається пізніше, за смаком. На рахунок пропорції кефіру і бульйону хочу зауважити, що чим густіше кефір, тим більше треба додати бульйону. Довгу можна робити тільки на воді, але смачніше на бульйоні.
Довгу готують ще й з м'ясом. В цьому випадку з фаршу роблять маленькі фрикадельки і варять їх з горохом нут (попередньо замоченим у воді), а потім додають до довге. Але це на любителя, у нас вдома воліють довгу без м'яса.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама