Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Романтична вечеря на двох і меню для спокушання

  1. закуска
  2. на гаряче
  3. Останній акорд

Як часто ми мріємо влаштувати для свого коханого і бажаного чоловіка романтичну вечерю, за яким послідує незабутня ніч. Але чомусь на практиці наші мрії здійснюються вкрай рідко або зовсім не так, як хотілося б.

Нерідко проблема ховається, як не дивно, у виборі страв. Здавалося б, всім відомо, що існують продукти, які розпалюють пристрасть. Але афродизіаки бувають «загальної дії», а також «чоловічі» і «жіночі», тому, приготувавши спільна вечеря, ви не завжди зможете домогтися поставленої мети. Бажання повинно бути обопільним і «підігріватися» різними засобами. Важливо знати, що в давнину, помічаючи вплив їжі на сексуальність, наші предки звертали увагу не тільки на природне дію продукту, але і на асоціації, які він викликає. Саме тому більшість афродизіаків за своїм зовнішнім виглядом нагадують жіночі або чоловічі дітородні органи. Це знання необхідно використовувати в підготовці меню для зваблювання і спокушання.

закуска

Практично ідеальної закускою для коханого чоловіка, від якого ви чекаєте пристрасних почуттів, можна вважати легкий салат з авокадо, морепродуктів і крапельки оливкової олії. Доброчинна дія авокадо було помічено ще ацтеками, які використовували цей фрукт для підвищення потенції.

Доброчинна дія авокадо було помічено ще ацтеками, які використовували цей фрукт для підвищення потенції

Для романтичної вечері найкраще вибирати легкі продукти

Оливкова олія - ​​улюблена приправа італійців, по праву вважаються найбільш гарячими коханцями. А ось з морепродуктами - маленький нюанс. У порцію салату для улюбленого покладіть мідії, що асоціюються з жіночим началом, а для себе - креветки, які, навпаки, ближче до символів фалічним.

на гаряче

Романтична вечеря повинен бути легким, тому м'ясо подавати не рекомендується. Організм, нагодований м'ясною їжею, прагне не до сексуальних подвигів, а до сну.

Як гарячий подайте легкий і повітряний омлет з грибами і зеленню петрушки. Гриби і яйця - самі, мабуть, сильні «загальні» афродизіаки, що підвищують потяг один до одного у представників обох статей. Казанова, один із найславетніших в історії ловеласів, завжди вживав страви з яєць, готуючись до сексуальних подвигів, а гриби рятували від статевого безсилля і американських індіанців, і наших слов'янських предків. Петрушка ж додасть страві пікантний смак і теж зіграє свою «збуджуючу» роль.

Можливо, вам буде цікаво: Талісмани кохання: як зберегти почуття

Десерт - це апофеоз і найсильніша «нота» в романтичній вечері. Вважається, що чоловіки не дуже люблять солодке, але це не так - просто не всяка насолода їм до смаку. А ось ласощі з горіхів в меду напевно сподобається вашому коханому. Найкраще використовувати для цього блюда фісташки та волоські горіхи.

Кращий варіант десерту вечері для двох - банани з шоколадом

Кращим жіночим збудливим десертом стануть банани, посипані шоколадною крихтою або политі шоколадним соусом, банан - один із самих еротичних за формою фруктів, а какао-боби підвищують в жіночому організмі вироблення гормонів задоволення ендорфінів. Тому після такого десерту ви станете настільки спокусливою, що коханий не встоїть!

Останній акорд

Єдиним афродизіаком серед спиртних напоїв є шампанське, а самої «соблазняющей» ягодою - полуниця. Причому і те і інше відноситься до розряду «загальних» афродизіаків, однаково позитивно діючих і на чоловіків, і на жінок. Тому закінчите вечерю келихом шампанського, в якому буде спокусливо захитався кілька ягід. А якщо ви спробуєте наколоти полуницю на шпажку і нагодувати нею коханого, ваш вечеря перейде з кухні в спальню набагато швидше, ніж передбачалося!

Правильна їжа під час романтичної вечері практично гарантує успіх, але не варто забувати про те, що головне «блюдо» вечора - ви самі. І себе потрібно теж «подати» за правилами. Створюючи потрібну атмосферу, ви підігріваєте бажання свого улюбленого і ведете його саме туди, куди хочете.

Келих ароматного шампанського повинен стати заключним акордом вашого вечора

Якщо ваш обранець народжений в зимові місяці, обов'язково одягніть на себе щось блакитне і повітряне, а незадовго до побачення підпаліть в аромалам-пе трохи ефірного масла сосни. Цей запах в поєднанні з блакитним кольором і стравами-афродизіаками налаштує чоловіка на потрібний лад. Той, у кого день народження влітку, зреагує на аромат іланг-ілангу і довгі легкі сережки або кліпси в ваших вушках. «Осіннього» коханого зачарують запах пачулі і взуття на невеликому каблучку. А ось той, хто з'явився на світ навесні, буде найбільш сприйнятливий до аромату ялиці і зовсім втратить голову, якщо побачить на вас довгу вільну спідницю червоного або жовтого кольору.

Наші поради допоможуть вам «приборкати» навіть самого норовистого джентльмена, але головне - пам'ятати, що і їжа, і одяг, і запахи - це тільки ваші помічники. Основний «інгредієнт» романтичної вечері - ваше бажання.

Рекомендуємо до прочитання: Кращі змови на любов чоловіка

Знайшли друкарську помилку? Виділіть і натисніть CTRL + Enter

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама