Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Носіння Apple Watch

  1. З яких матеріалів виготовлені годинник Apple Watch
  2. Правильне носіння - точні результати
  3. занадто слабо
  4. правильно

Щоб використання Apple Watch було максимально комфортним для вас, ознайомтеся з відомостями про можливі проблеми при чутливій шкірі і про те, як правильно носити годинник.

З яких матеріалів виготовлені годинник Apple Watch

  • Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, нержавіюча сталь) і Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, Hermès): корпус з нержавіючої сталі, покриття з сапфірового скла, керамічний задня панель, електричний датчик пульсу і оптичний датчик пульсу (2-го покоління)
  • Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, алюміній), Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, Nike +) і Apple Watch Series 4 (GPS): алюмінієвий корпус, покриття з сапфірового скла, керамічний задня панель і оптичний датчик пульсу (2 го покоління)
  • Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular, нержавіюча сталь), Apple Watch Series 2 (нержавіюча сталь) і Apple Watch (1-го покоління, нержавіюча сталь): корпус з нержавіючої сталі 316L, покриття з сапфірового скла, керамічний задня панель і оптичний датчик пульсу
  • Apple Watch Series 3 Edition і Apple Watch Series 2 Edition: керамічний корпус, покриття з сапфірового скла, керамічний задня панель і оптичний датчик пульсу
  • Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular, алюміній) і Apple Watch Series 2 (алюміній): корпус з алюмінієвого сплаву 7000, скло Ion-X, керамічна задня панель і оптичний датчик пульсу
  • Apple Watch Series 3 (GPS), Apple Watch Series 1 (алюміній) і Apple Watch Sport (1-го покоління): корпус з алюмінієвого сплаву 7000, скло Ion-X, задня панель з композитних матеріалів і оптичний датчик пульсу
  • Apple Watch Edition (1-го покоління): корпус з 18-каратного золота, покриття з сапфірового скла, керамічний задня панель і оптичний датчик пульсу

З яких матеріалів виготовлені ремінці

  • Спортивний ремінець: фторопласт з нержавіючої сталлю, керамікою або 18-каратним золотом
  • Ремінець Apple Watch Nike +: фторопласт з нержавіючої сталлю або нейлон
  • Ремінці Hermès: шкіра з нержавіючої сталлю
  • Міланський сітчастий браслет: нержавіюча сталь
  • Блоковий браслет: нержавіюча сталь
  • Шкіряний ремінець: шкіра з нержавіючої сталлю
  • Сучасна пряжка: шкіра з нержавіючої сталлю або 18-каратним золотом
  • Класична пряжка: шкіра з нержавіючої сталлю або 18-каратним золотом
  • Плетений нейлон: нейлон з нержавіючої сталлю
  • Спортивний браслет: плетений нейлон

Для осіб, чутливих до певних компонентів

Ми дуже уважно ставимося до підбору матеріалів для всіх наших пристроїв. При цьому враховується не тільки існуюче законодавство, а й наш внутрішній стандарт для Apple Watch з більш строгими вимогами *. Всі матеріали, дотичні з шкірою, проходять ретельну перевірку на відповідність цьому стандарту. До нього відносяться:

  • Тисячі тестів на склад матеріалу
  • Більше тисячі експериментальних прототипів
  • Кілька тисяч токсикологічних досліджень
  • Консультації з професійними дерматологами

Шкіра деяких людей чутлива до певних матеріалів. Це може бути пов'язано з алергією, навколишнім середовищем, тривалою дією подразників (наприклад, мило або піт) і іншими причинами. Якщо ви належите до числа таких людей, вам необхідно знати, що до складу годин Apple Watch і деяких моделей ремінців для них входять такі матеріали.

Нікель. Моделі Apple Watch з корпусом з нержавіючої сталі або алюмінію, вставки з нержавіючої сталі в ремінцях деяких моделей Apple Watch, металеві вставки в ремінцях Hermès, а також магніти в годинах і ремінцях містять нікель. Частка нікелю в цих пристроях не перевищує строгих обмежень, встановлених європейським регламентом REACH. Таким чином, вплив нікелю мінімально, але якщо цей компонент викликає у вас роздратування шкіри, вам необхідно пам'ятати про його наявності в складі годин.

Акрилати. Корпус Apple Watch, ремінці з плетеного нейлону, міланські сітчасті браслети, ремінці з сучасної пряжкою, а також шкіряні ремінці можуть містити залишки акрилатов і метакрилатів через використання матеріалів, що клеять. Акрилати і метакрилат можна виявити в багатьох продуктах, що стикаються з шкірою, наприклад в пластирах. Деякі люди страждають підвищеною чутливістю до них (або поступово набувають її). Apple Watch і їх ремінці розроблені таким чином, щоб деталі, які містять акрилати і метакрилат, не вступали в прямий контакт зі шкірою.

Ще однією потенційною причиною дискомфорту при носінні Apple Watch може бути занадто туго або занадто слабо затягнутий ремінець. Надмірне затягування ремінця може стати причиною подразнення на шкірі. Погано закріплені годинник можуть натерти руку. При появі почервоніння, запалення, свербіння або іншого роздратування проконсультуйтеся з лікарем перед повторним використанням Apple Watch.

Правильне носіння - точні результати

Для отримання максимально точних результатів при використанні функції з визначення положення зап'ястя, механізму Taptic Engine, а також електричного і оптичного датчиків пульсу задня панель Apple Watch повинна прилягати до шкіри. Правильне закріплення годин Apple Watch на руці (вони повинні щільно облягати її, при цьому не перетягуючи і дозволяючи шкірі дихати) забезпечить зручність носіння і правильну роботу датчиків. На час тренувань можна затягувати ремінець Apple Watch сильніше, а потім трохи послаблювати його. Крім того, датчики будуть працювати тільки в тому випадку, якщо годинник Apple Watch будуть розташовуватися зверху зап'ястя.

занадто слабо

занадто слабо

Якщо годинник Apple Watch зсуваються в бік або датчики не вимірюються пульс, спробуйте трохи затягнути ремінець.

правильно

правильно

Годинники Apple Watch повинні щільно облягати руку, не викликаючи незручностей.

Годинники і ремінці Apple Watch (а також ваша шкіра) повинні бути чистими і сухими , Що зробить їх використання ще більш комфортним, а також дозволить запобігти поступове поява ушкоджень. Це особливо важливо після тренувань або впливу таких рідин, як піт, мило, сонцезахисні і косметичні засоби, які можуть викликати роздратування шкіри.

* Дізнайтеся докладніше про обмеженнях Apple про речовини, що застосовуються в аксесуарах .

Дата публікації: грудня 06, 2018

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама