Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Красиві дерев'яні паркани: різновиди, конструкції, фарбування

  1. Різновиди декоративних огорож
  2. Паркан
  3. Забір-шахматка
  4. Огорожа з кілків - значний і оригінальний
  5. плетений
  6. Забір-решітка
  7. Тин і частокіл
  8. Декоративне фарбування парканів
  9. види фарб

Облаштування прибудинкової території - неодмінна складова будівництва заміського будинку Облаштування прибудинкової території - неодмінна складова будівництва заміського будинку.

Для цього існує безліч варіантів ландшафтного дизайну, а й зведення паркану грає не останню роль.

Вибір їх величезний і різноманітний, зупинимося на дерев'яному.

Затребуваність огорож з дерева обумовлена ​​їх очевидними перевагами:

  • Економічність, обумовлена ​​доступністю матеріалу.
  • Відмінне поєднання з абсолютно будь-яким стилем і іншими видами огороджень.
  • Привабливість і індивідуальність.
  • Різноманіття варіантів, яких безліч. І все завдяки унікальності деревини, головне - фантазія майстра.

Різновиди декоративних огорож

Щоб побудувати гарні дерев'яні паркани своїми руками, однак, на початковому етапі необхідно визначитися з їх типом, благо є з чого вибрати:

Щоб здешевити конструкцію, дерев'яний паркан можна зробити навіть самостійно Щоб здешевити конструкцію, дерев'яний паркан можна зробити навіть самостійно. зроблений своїми руками дерев'яний паркан буде унікальним і самобутнім.

Також ділянку можна прикрасити живоплотом. Читайте по цим посиланням як правильно підібрати кущі для живоплоту.

Паркан

Зручний для створення абсолютно будь-якої конструкції: горизонтальної або вертикальної, причому самому, без додаткових робочих рук Зручний для створення абсолютно будь-якої конструкції: горизонтальної або вертикальної, причому самому, без додаткових робочих рук.

Досить трохи пофантазувати і в результаті отримати красиві паркани з дерев'яного паркану. Причому для різних куточків саду їх можна створити індивідуальними і неповторними.

Також доступний довговічний паркан з металевого паркану що володіє підвищеною стійкістю до атмосферних осаду.

Забір-шахматка

Забір-шахматка - дуже оригінальне і красиве оформлення ділянки.

Принцип його створення полягає в недопущенні порожніх просторів в паркані. Всі порожні місця зашиваються рейками, створюючи ефект шахівниці.

Огорожа з кілків - значний і оригінальний

Дуже добре підходить для огородження будинків, створених у вигляді фортеці чи замку Дуже добре підходить для огородження будинків, створених у вигляді фортеці чи замку.

Крім того, це прекрасне поєднання з красивими кованими парканами.

Однак, процес створення паркану з колів вельми трудомісткий і витратний - до загостреним колодах, вкопаних в землю, для міцності ще прибиваються поперечні бруси.

Поодинці створити таку споруду не під силу.

Більшість дачних ділянок не потребують великої капітальної огорожі Більшість дачних ділянок не потребують великої капітальної огорожі. красива живопліт на дачі буде відмінним загородженням і прикрасою дачної ділянки.

Так огорожа з туї буде досить високою для того щоб приховати вашу ділянку від зайвих очей. Читайте по цією адресою більше про тую західну для живоплоту.

Вам не подобається туя? В цієї публікації ми зібрали інші види дерев для живоплоту.

плетений

Плетений паркан - легкий, декоративний і витончений. Самостійно спорудити його досить просто: знадобляться дошки 100х25 довжиною в 6 метрів і металеві труби, службовці опорою.

Причому труби попередньо слід заґрунтувати і пофарбувати, а дерев'яні деталі обробити лаком або морилкою - тільки в цьому випадку паркан придбає свою привабливість.

Після установки дістатися до важкодоступних елементів для їх обробки буде проблематично.

Різновидом такого паркану є паркан з обапола , Він ще більш економічний.

Завдяки природній неотделанной поверхні з обапола можна зробити дуже цікаві огорожі.

Забір-решітка

Найпростіший і найпоширеніший варіант - рамка з діагонально розташованими (хрест-навхрест) рейками Найпростіший і найпоширеніший варіант - рамка з діагонально розташованими (хрест-навхрест) рейками. Обходиться такий паркан малою кількістю матеріалу, але для його споруди потрібні певні навички.

Оптимальний варіант - придбати вже готовий модульний паркан , Що відрізняються великою різноманітністю і високою якістю. На їх монтаж зусиль і часу багато не потрібно. Всі роботи можна виконати самотужки.

Тин і частокіл

Тин і частокіл - представники етнічного стилю: оригінальні, красиві і цікаві Тин і частокіл - представники етнічного стилю: оригінальні, красиві і цікаві. Частокіл - ряд загострених колод, вкопаних в землю.

Тут без додаткової робочої сили не обійтися, адже необхідно рити траншею, глибина якої безпосередньо залежить від висоти паркану і обробляти низ кожної колоди бітумом.

Для додання забору додаткової міцності, з тильного його боку прибивають 2 бруса по всій довжині огорожі: на 20 см нижче верху колів і на 15 від землі.

Створення тину самостійно далеко не кожному під силу, тут потрібно знати ряд тонкощів і дотримуватися досить складну технологію його виготовлення. Тим більше, що не кожен чагарник підходить для цієї мети.

Тому краще всього купити вже готові секції і встановити їх навколо своєї ділянки.

Декоративне фарбування парканів

Дуже добре виглядає і пофарбований паркан Дуже добре виглядає і пофарбований паркан. Однак необхідно знати, як красиво пофарбувати дерев'яний паркан і, тим самим, зробити його ефектним, привабливим і індивідуальним?

Звичайно, новоё огорожу фарбувати простіше, але робити це слід ще до його установки. Старий і облізлий паркан попередньо слід ретельно очистити від старої облупленою і вигорілій фарби і тільки потім приступати до його реставрації.

види фарб

Але на початковому етапі необхідно вибрати саму фарбу, від її характеристик залежить кінцевий результат:

  1. Емалі - недорогий, але не кращий варіант, так як вони швидко втрачають яскравість кольору і вимагають щорічного поновлення. Також вплив цього барвника руйнує структуру дерева.
  2. Олійні фарби - практичні, але некрасиві і швидко вигорає на сонці.
  3. Яхтові фарби і, на основі декількох компонентів. Прекрасне поєднання гарного захисту дерева і привабливого зовнішнього вигляду. Стійкі до будь-яких несприятливих погодних впливів.

    Недолік - дуже висока вартість і невеликий термін експлуатації: оновлювати покриття доведеться вже через 3 роки. Тому більше підходять для добротних капітальних парканів.

  4. Акрилові фарби на водній основі - практичні, які успішно конкурують з найдорожчими багатокомпонентними фарбами. Мають суцільними достоїнствами:
    • Різноманітна колірна гамма;
    • Стійкі до перепадів температур;
    • Чи не втрачають своїх властивостей під впливом, вологи, сонця і морозу;
    • Тривалий термін експлуатації (до 15 років!);
    • Можливість підфарбовування проблемних ділянок;
    • Прийнятна ціна.

Жива огорожа біля вашого будинку може мати найрізноманітнішу форму Жива огорожа біля вашого будинку може мати найрізноманітнішу форму. самостійна стрижка живоплоту дозволити втілиться вашої фантазії і задумам.

Потрібен міцний металевий паркан? Встановлюйте його на спеціальні металеві лаги для забору з профнастилу, детальніше в нашій статті .

Також важливо правильно підібрати сам металопрофіль. Читайте тут все про види металопрофілю.

Стійкість колірного пігменту може гарантувати лише заводське виготовлення фарби.

Перед фарбуванням поверхню дерев'яного паркану слід обробити акриловою ґрунтовкою, прекрасно зберігає структуру дерева, що захищає його від шкідників і заощаджує бюджет.

Таким чином, маючи навіть самі мінімальні будівельні навички, цілком можливо зробити красивий, простий і неповторний дерев'яний паркан. Причому з мінімальними витратами.

Вам не подобається туя?
Однак необхідно знати, як красиво пофарбувати дерев'яний паркан і, тим самим, зробити його ефектним, привабливим і індивідуальним?
Потрібен міцний металевий паркан?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама