Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скільки коштують дерев'яні вікна

  1. Якісні вікна дешево - від виробника
  2. Порівняйте дерев'яні вікна за характеристиками:

Ціни на дерев'яні вікна пропонує компанія Вікна Вуд можна подивитися в розділі ціни .

Ціна на кінцевий продукт багато в чому залежить від того, що включено у вартість дерев'яних вікон. Значною мірою визначальним є якість заготовленого матеріалу - деревини - як вона висушена, оброблена. Вікна з високоякісної, що пройшла всі стадії обробки, деревини та необроблені дерев'яні вікна можуть відрізнятися в рази.

Вікна з високоякісної, що пройшла всі стадії обробки, деревини та необроблені дерев'яні вікна можуть відрізнятися в рази

Якісні вікна дешево - від виробника

Мабуть, кожен хоче придбати хороший, добротний і дорогий товар за низькою ціною. Найкраща пропозиція - це купити вікна безпосередньо у виробника.

Телефонуйте в офіс компанії зараз - розрахуйте ціну на стандартні дерев'яні вікна . Замовляєте кілька вікон - отримаєте додаткову знижку, яку ми надаємо при замовленні від 3 виробів.


  1. Віконна рама і стулка. Дерев'яний брус перш ніж піддасться процедурі просочення, грунтовки і фарбування повинен бути висушений до вологості 14-16%. Тільки так дерево досягає необхідних тривких та теплозберігаючих властивостей. Погано висушений або другосортний матеріал зведе нанівець всі роботи з просочення і обробки деревини.
  2. Фурнітура. Чи будуть стулки вікна тільки поворотними або буде доступна можливість використовувати поворотно-відкидну функцію - залежить від елементів фурнітури, що встановлюються в дерев'яне вікно. Надійні і функціональні - співали і замикаючі механізми австрійських і німецьких виробників. Турецька, а тим більше китайська фурнітура буде коштувати дешевше, але прослужить вона значно менше.
  3. Склопакет. Скляне заповнення віконної коробки також різниться. В сучасні євровікна прийнято встановлювати склопакети. Склопакет - це з'єднані між собою кілька полотен листового скла в герметичній запайке з бутил-каучуку. Така конструкція і надійніше і практичніше старого методу установки стекол по-одиночці. Склопакети можуть мати самі різні функціональні можливості і від того теж істотно відрізняються за ціною.
  4. Комплектуючі. Додаткові елементи віконного отвору, без яких вікно може існувати, але які неодмінно повинні братися до уваги при обробці «під ключ» прийнято називати «віконними комплектуючими». Вони також можуть входити у вартість чи ні. Найбільш важливі і дорогі комплектуючі: укоси і підвіконня. Трохи менш дорогі, але також важливі елементи вікна: відлив, москітна сітка. Проконтролюйте, чи враховані ці опції в розрахунку вартості ваших дерев'яних вікон, інакше порівняння цін буде некоректним.
  5. Сервіс. Його також можуть включити в розрахунок або запросити для неї гроші як за додаткову опцію. Серед найбільш очевидних сервісних послуг виділимо: доставку, установку (монтаж і, при необхідності, демонтаж старих вікон) і сервісне (воно ж гарантійне) обслуговування. Ці складові також входять у вартість. Іноді явно, іноді не дуже. Так гарантія на 1 рік цілком очевидно програє гарантії на 5 років. Логічно припустити велику вартість вікон з великим гарантійним періодом, причому не важливо за рахунок чого ця вартість буде більше: за рахунок використання більш дорогих матеріалів або за рахунок більшої маржі. Проте, протягом гарантійного періоду, виробник безкоштовно повинен виїжджати на об'єкт і усувати виявлені зауваження.


- Порода дерева. Вікна з сосни майже вдвічі дешевше дубових і в півтора рази дешевше вікон з модрини;

- Конструкція вікна. Вікна з одинарними стулками дешевше вікон зі спареними або роздільними (в дві нитки) майже на третину.

- Форма вікна. Стандартні прямокутні вікна коштують майже вдвічі дешевше вікон оригінальної форми. Крім того. Через складну геометрії вікна, його терміни виробництв також збільшаться.

- Профіль вікна. Комбіновані вікна - ока з алюмінієвим лиштвою - будуть на третину дорожче просто дерев'яних. Проміжний варіант - використання алюмінієвого козирка тільки на нижній частині рами і стулки - буде коштувати на 10-15% дорожче простого дерев'яного вікна.

Виробник комплектуючих. Той же самий каучуковий або силікон-каучуковий ущільнювач можуть істотно відрізнятися за якістю. Економія на незначних елементах (аж до шурупів) виливається в значну цінову економію і зовні схожі вікна можуть мати різні експлуатаційні характеристики і коштувати по-різному.

Щоб захиститися від подібних "непомітних оку" і складно визначених схем здешевлення продукції за рахунок якості, вибирайте продукцію заводу з ім'ям, або принаймні з великим досвідом або за рекомендацією.


Порівняйте дерев'яні вікна за характеристиками:

вікна Classic | вікна Elegance | вікна Prestige

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама