Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дах над головою

Ви вирішили відкрити свій бізнес Ви вирішили відкрити свій бізнес. Продумали все до останніх дрібниць - товар, цільова аудиторія, постачальники, покупці, логістика, кадри. Але все це потребує буквальному сенсі - даху над головою - без чого не обходиться жоден успішний бізнес, будь то зовсім невелике комерційне починання, або ж - грандіозний проект міжнародного масштабу.

Сьогодні ми розповімо вам про одну успішну компанію, яка може з нуля побудувати цікавить вас приміщення за індивідуальним замовленням практично будь-якого плану: ангари, склади, торговельні комплекси, всілякі промислові, сільськогосподарські і спортивні споруди і т.д. Головна особливість цієї організації - швидкобудуюємі будівлі високого рівня якості. Ви не тільки отримаєте міцну і надійну, але також і багатофункціональну конструкцію, всередині якої зможете організувати «будинок» для всілякої техніки, облаштувати офісне приміщення і не тільки. Ви також з легкістю зможете замовити будівлю будь-якого типу, колірної гами і габаритів.

Отже, знайомтесь - це фірма «Техлайн» - динамічно розвивається компанія, яка існує на будівельному ринку більше 10 років, роками заробила свій авторитет та бездоганну репутацію.

Компанія виконає повний комплекс будівельних робіт від проектування до здачі об'єкта під ключ. Сюди входить: проектування і виробництво конструкції в точній відповідності з потребами Замовника, а також будівельні роботи, починаючи від земляних і фундаментних робіт, і закінчуючи оздоблювальними роботами та інженерними комунікаціями.

Своїм клієнтам організація може запропонувати бистровозводімий ангар безлічі конструктивних типів, які оптимально підходять для практично будь-якого проекту: однопрогоновий без проміжних колон і багатопрольотні з проміжними колонами, односхилі однопрогоновий і багатопрольотні, з міжповерховим перекриттям і комбіновані будівлі. Компанія забезпечує всі розрахунки конструкцій будівель відповідно до норм СНИП.

Крім того, фірма здійснює продаж металопрокату високої якості самого широкого спектру: різну арматуру, балку двотаврові, профнастил, профлист, лист оцинкований, дріт, сітка зварена, куточок сталевий, швелер, гнутий швелер, сталеві труби всіх видів.

Крім цього Техлайн надає послуги з плазмового різання чорного металу, алюмінію і нержавіючої сталі за допомогою автоматизованого апарату розкрою листового металу, що на сьогоднішній день - один з найбільш ефективних і недорогих інструментів обробки листового прокату.

На сайті компанії існує зручний сервіс, за допомогою якого ви можете вибрати собі комору - конструкцію, колірну гамму і ін. А для отримання точного комерційної пропозиції ви можете просто відправити поштою технічне завдання або зв'язатися з менеджером компанії по телефону.

Всі інші турботи співробітники Техлайн обіцяють взяти на себе, так що ви зможете звернути свій погляд на ті справи, які вимагають вашого і тільки вашої участі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама