Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

як виміряти кімнату

  1. Я думаю вам це може бути цікаво:

Добрий день, шановні читачі сайту Алгорітмсінтез , Сьогодні продовжуємо тему ремонту. Йтиметься про те, як виміряти кімнату за 16 хвилин, для чого потрібні обміри, яку інформацію ми отримуємо і як це зробити. Беремо до уваги алгоритм плану ремонту кімнати , Де визначили вигляд - простий косметичний ремонт, приступаємо до обмірні плану.

1. Як виміряти кімнату, для чого це необхідно.

  • перевірка геометрії. Найчастіше виявляється, що кути в приміщенні не 90 градусів, стіни не вертикальні, підлоги не горизонтальні. Якщо замовляється вбудовані меблі, то є ймовірність що вона не встане на заплановане місце або буде відстань між стіною і меблями вказує на нерівність.
  • для складання кошторису.
  • порахувати і відповідно купити необхідну кількість матеріалів
  • скільки платити грошей за роботу, перевірка обсягів
  • попередній підрахунок обсягів робіт

2. Яку інформацію ми отримаємо, якщо зробити обміри приміщення.

  • площа підлоги (м2), пристрій, заміна підлогового покриття.
  • кількість плінтуса (мп), кількість внутрішніх і зовнішніх кутів пластикового плінтуса.
  • площа стелі (м2) - такі роботи: штукатурка, шпаклівка, фарбування, натяжна стеля для попереднього розрахунку вартості.
  • кількість стельового багета, мп.
  • площа стін (м2) - види робіт: штукатурка, шпаклівка, фарбування, обклеювання шпалерами
  • габарити дверей і кількість лиштви - дозволить зробити попередній прорахунок двері, якщо збираєтеся замовляти або просто підібрати в магазині.
  • розміри вікна або дверного блоку, ширина, висота і товщина існуючого підвіконня. Цих даних цілком достатньо, щоб дізнатися попередню вартість нових виробів.
  • кількість (мп) і діаметр труб опалення - скільки купувати фарби, скільки платити за виконану роботу.
  • розміри радіатора.

3. Що знадобитися, щоб виконати обміри.

Для виконання обмірів приміщення знадобляться наступні вимірювальні інструменти:

  • водяний рівень, лазерний рівень, двометрове правило з рівнем, схил, кутомір. Для визначення горизонтальності, вертикальності і перевірка.
  • вимірювальний інструмент: рулетка шириною стрічки 20-25 мм і довжиною 7,5 - 10 метрів або електронний вимірювальний прилад.
  • 3 листки чистого паперу формату А4 або просто звичайні листи в клітинку.
  • олівець, ручка.
  • помічник, удвох зручніше і веселіше.

Зовсім не обов'язково мати весь перелік вимірювальних інструментів, в даний момент рулетки досить. Якщо плануєте капітальний ремонт підлог, тоді обов'язково знадобитися рівень звичайний водяний або лазерний.

4. Як виміряти кімнату за 15 хвилин з точністю 95%.

Це спосіб підходить в наступних випадках.

  1. Якщо невеликий відсоток розбіжності для Вас непринциповий.
  2. Для приблизної перевірки обсягів робіт у виконавців.
  3. Для підрахунку, покупки, перевірки витрат матеріалів.
  4. Для простого косметичного ремонту.
  5. Якщо у Вас зовсім немає часу і довіряєте повністю бригаді виконує ремонтні роботи, але контроль витрачених грошей обов'язково потрібен, то потратьте всього 16 хвилин на виміри приміщення і все буде нормально.

Отже, покроковий алгоритм, як виміряти кімнату за 16 хвилин з точністю 95% наступний.

1 крок. Як виміряти кімнату, творчий процес.

На першому аркуші малюємо план приміщення. Для цього проходимо уздовж плінтуса і креслимо від руки таку ж конфігурацію, включаючи виступи, уступи, приблизно дотримуючись пропорції. Як правило, необхідно звернути увагу на сторону з вікном або балконних блоком. Далі кожну сторону на плані нумеруем цифрами 1,2,3,4, за годинниковою стрілкою від входу в приміщення.

На 2-му аркуші відображаємо стіни № 1,3,4, де все просто і виглядають у вигляді прямокутника. Їх можна вмістити кілька, тому що там буде на кожній по два розміри.

На третьому аркуші креслимо стіну №2 складної конфігурації, в моєму випадку з віконним блоком, де буде безліч розмірів.

Таки чином часу було витрачено всього 5 хвилин. Краса тут не потрібно, але все повинно бути зрозуміло і добре видно.

2-ий крок. Як виміряти кімнату, обміри.

Заміри намагайтеся робити на рівні 1-1,5 від статі, рулетку необхідно тримати горизонтально підлозі або перпендикулярно підлозі, в залежності від того, що вимірюємо, довжина, висота.

  1. Заміряємо стіну № 1 з дверним отвором. Нам потрібні такі розміри довжина, висота, відстань від кута стіни до дверної коробки (прив'язка). Розміри дверної коробки. Ширина лиштви, довжина планок, якщо буде встановлюватися однотипний. Добрий день, шановні читачі сайту   Алгорітмсінтез   , Сьогодні продовжуємо тему ремонту
  2. Обміри стіни № 2

3. Заміряємо стіни № 3 і № 4. Принцип залишається тим самим. Якщо складна конфігурація, тоді знадобитися креслити на окремому аркуші. 3

Ще 11 хвилин і обмірний план готовий, він підійде для простого косметичного ремонту. Для капітального ремонту потрібно більш ретельне обстеження.

Тепер Ви знаєте, як виміряти кімнату за 16 хвилин до початку ремонту і зробити всі необхідні обміри, які принесуть в подальшому тільки користь.

PS Після виконаної роботи пропоную подивитися відео, про те як гарно й швидко малюються картинки на склі.

Я думаю вам це може бути цікаво:

Сподобалася стаття?Ви не хочете пропускати нові статті по будівництву і ремонту?Тоді підпишіться на RSS або на електронну скриньку на сторінці ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК і отримуйте нові статті миттєво!

Ви не хочете пропускати нові статті по будівництву і ремонту?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама