Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як записати відео і iso образ на диск - просте рішення!

  1. Як записати відео на диск
  2. Як записати iso образ диска

Добрий вам, друзі! Добрий вам, друзі

Що ж, якщо вже ми з вами вчимося відеомонтажу в програмі Sony Vegas , То рано чи пізно прийде той момент, коли вам знадобиться записати своє творіння на диск.

Так ось, в разі, якщо ви не знаєте, як записати відео на диск, тоді ця стаття (як і ваша покірна слуга) до ваших послуг!

В іншому, сьогодні я хочу не просто розповісти вам про те, як записати відео на диск, а, скоріше навіть про те, як це зробити легко і без проблем.

А познайомлю я вас з чудовою програмою для запису дисків - Astroburn Lite.

До оротко про саму програму: Astroburn Lite дозволяє записувати на диск не тільки відео, музику та інші різноманітні файли, але і iso образи дисків. Причому, дозволяє це зробити швидко і, як я вже говорила, без зайвих знань і проблем.

Як записати відео на диск

Для того щоб записати відео, яке Ви змонтували в Соні Вегас і вже навіть зберегли його на свій комп'ютер , вам треба:

  1. Звичайно ж, для початку скачати програму Astroburn Lite .
  2. Встановити її на комп'ютер - зупинятися на цьому не буду, там все просто.
  3. Відкриваємо програму і бачимо зрозумілий без зайвих підказок інтерфейс. * Тут обмовлюся: якщо раптом програма у Вас спочатку відкрилася не російською мовою - натисніть на значок із зображенням шестерінки (маленькі іконки вгорі) і в полі «Мова» виберіть потрібний.

* Тут обмовлюся: якщо раптом програма у Вас спочатку відкрилася не російською мовою - натисніть на значок із зображенням шестерінки (маленькі іконки вгорі) і в полі «Мова» виберіть потрібний

  • Отже, в основному віконці ми бачимо диск, на який буде проводитися запис. Його назва, при бажанні, можна змінити (за замовчуванням диск називається «Новий»).
  • Внизу можемо вибрати привід, якщо їх декілька, і швидкість запису.
  • Щоб додати файли для запису на диск, натисніть на іконку із зображенням листочка з зеленим плюсом і через віконце провідника додайте потрібні файли.
  • Зліва виводиться інформація про те, скільки місця на диску буде задіяно, скільки ще вільно і т.д.
  • Усе. Тепер лише натискаємо «Почати запис» і чекаємо закінчення процесу.

Як записати iso образ диска

Для того щоб записати iso образ диска потрібно лише перейти на вкладку «Образ» і вказати шлях до місця, де у Вас на комп'ютері лежить цей файл.

Далі стартуємо запис і чекаємо її закінчення.

От і все! Як бачите, з програмою Astroburn Lite записати на диск відео, iso образ і інші файли не складає ніяких труднощів. Успіхів вам!

Завжди ваша
Vікторія Sенокосова

creative-look.ru

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама