Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Переваги використання біотуалетів

  1. переваги біотуалетів
  2. Не тільки для дачі

Сьогодні біотуалети знайшли повсюдне застосування - їх можна побачити в кожному місті

Сьогодні біотуалети знайшли повсюдне застосування - їх можна побачити в кожному місті. Чим же вони відрізняються від звичних всім туалетів?

Перше їх відмінність - автономність. Біотуалет не потрібно підключати до каналізації, тому його можна встановлювати де завгодно і як завгодно, а очищення відходів відбувається біологічним способом. Він відмінно підійде для розміщення в місцях, де розміщення звичайного туалету неприпустимо. Взагалі, біотуалет - ознака культурності суспільства. Далі ми розглянемо, чому варто використовувати біотуалети, а також їх характеристики і особливості.

переваги біотуалетів

Вирішивши купити біотуалет, Ви робите правильний вибір, тому що він має наступні переваги.

Висока технологічність виробу. такі туалетні кабіни володіють великим зручністю використання, практичністю і гігієнічністю. Стоки в ньому відправляються в герметичний резервуар, поки він повністю не заповниться. Тому в приміщенні практично відсутній неприємний запах.

Зручність використання. При установці зовсім не обов'язково проводити каналізацію, воду і так далі. Часу на установку біотуалету вистачає і 10 хвилин, а його обслуговування проводиться раз на тиждень-два.

Екологічна безпека. Для усунення стоків в цьому туалеті застосовуються екологічно чисті засоби, які до того ж прості в експлуатації. Тому не причин побоюватися за здоров'я оточуючих людей і природи. Отримані стоки можна вивозити на добриво для рослин, в тому числі в городі або саду.

Мала вага конструкції і невеликий розмір. Всі біотуалети мають невеликі розміри, тому користуватися ними зручніше, ніж дерев'яними або цегляними. Їх вага теж невеликий, і це дозволяє кабінку час від часу переміщати самостійно.

Здатність витримувати значні навантаження - приблизно 250 кг. Застосовувана в ньому пластмаса дуже міцна і довговічна, і буває найчастіше світлих кольорів.

Для бездоганної експлуатації біотуалету він потребує частого обслуговування: заливанні води, звільнення резервуара і проведенні дезінфекції біопрепаратами. Обов'язково пам'ятайте про це.

Не тільки для дачі

вуличний туалет у вигляді біоунітаза і кабінки можна використовувати не тільки на дачі, але і в місцях масового скупчення людей. Такі туалети не зіпсують вид міста, а навпаки - будуть виглядати стильно і свіжо. Від них не йтимуть неприємні запахи, як від типових "радянських" туалетів.

Чим же вони відрізняються від звичних всім туалетів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама