Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт квартир своїми руками: як замінити вимикач з однією кнопкою?

  1. Проста схема, як замінити вимикач.
  2. Тепер ви можете приступати до наступного етапу ремонту квартири!

Якщо ви почали ремонт квартири своїми силами, і не знаєте, як поміняти вимикач, ми навчимо вас зробити це

Якщо ви почали ремонт квартири своїми силами, і не знаєте, як поміняти вимикач, ми навчимо вас зробити це.
Вимикачі з однією кнопкою і раніше найпопулярніші і широко використовуються вимикачі, які дуже часто приходять в непридатність і які потрібно замінюють під час ремонту квартири. Ніщо не вічне, і кожен продукт, створений людиною, має свій індивідуальний термін придатності, то ж саме відноситься до вимикачів.

Якщо ви затіяли ремонт квартири і хочете замінити вимикачі на більш сучасні або ваш вимикач зламався, ви можете легко встановити їх самостійно, слідуючи нашій інструкції.

Кращий час для зміни вимикачів - це, звичайно, ремонт квартири. Під час ремонту квартири не обмежуйтеся лише заміною вимикачів: перевірте всю електропроводку, не забудьте про розетках. Ну та що ми все про ремонт квартири та про ремонт. Давайте повернемося до нашого вимикача!

Проста схема, як замінити вимикач.

Вам знадобиться:

  • новий вимикач,
  • викрутка,
  • плоскогубці,
  • спеціальний тестер, щоб визначити, чи є струм.

Якщо ви робите ремонт квартири, то у вас, швидше за все, це під рукою. Або ви можете купити все необхідне в будь-якому будівельному магазині. Для досвідченого фахівця весь процес заміни вимикача займає від 5 до 15 хвилин.


1. Перед початком заміни ви повинні в обов'язковому порядку знеструмити мережу квартири. Під час ремонту квартири ви часто міняєте не тільки вимикачі, але і люстри, світильники, розетки, а іноді і всю електрику. Завжди слід відключати електрику! Навіть при заміні лампочки. Головний вимикач, як правило, знаходиться всередині головної панелі у верхній частині. Він відключає всю електрику в квартирі. Обесточьте квартиру повністю або частково лише те приміщення, де ведете ремонтні роботи або йде ремонт квартири або проводки.
Коли ви відкриваєте дверцята електрощита, переконайтеся, що немає неізольованих електричних проводів, за винятком (неізольованого) мідного дроту заземлення. Захисна панель повинна приховувати всю проводку, тільки вимикачі або запобіжники повинні бути відкритими. Якщо це не так, то необхідно звернутися до фахівців. Під час ремонту квартири, якщо ви помічаєте подібні вади, то краще відразу їх усувати, т. К. Потім можна про це забути. Коли ви робите ремонт квартири краще все робити відразу, щоб потім не довелося переробляти.
Отже, різні вимикачі відключаються по-різному:

  • Щоб відключити пакетний вимикач, просто поверніть його в положення "вимкнено" ( "0").
  • Щоб відключити автоматичний вимикач, переведіть його в положення "вимкнено" ( "0").
  • Для відключення пробочного запобіжника: просто викрутити запобіжник проти годинникової стрілки.

Увага! Всі операції з електрообладнанням під час ремонту квартири виробляти в гумових діелектричних рукавичках, а при їх відсутності в сухих, з щільного матеріалу, рукавичках і захисних окулярах (щоб уникнути опіків при короткому замиканні).

2. Видаліть старий вимикач.

Перед установкою вимикача необхідно позбутися від старого вимикача.
(Порада: під час ремонту квартири краще відразу замінювати все старе, особливо якщо це стосується проводки або труб, тому що потім непомітно це зробити не вийде і ремонт квартири доведеться робити знову).
Щоб позбутися від старого вимикача, відкрутіть за допомогою викрутки все гвинти кріплення вимикача на стіні. Після цього м'яко гачком, плоскою викруткою або іншим гострим предметом вийміть старий вимикач.

3. Після видалення старого вимикача в отворі можна побачити кабелі (проводи), які постачають харчування до вимикача. Слід обережно торкнутися кожного з них тестером, щоб остаточно переконатися у відсутності електрики. Якщо електрики немає, то можна сміливо продовжувати займатися заміною вимикача.

4. Встановіть новий вимикач.

Перед установкою нового вимикача слід ще раз перевірити наявність двох кабелів (проводів).

Щоб швидко і легко встановити новий вимикач з однією кнопкою на місці колишнього, необхідно вивчити його уважно Щоб швидко і легко встановити новий вимикач з однією кнопкою на місці колишнього, необхідно вивчити його уважно. Ви помітите невеликий слот стали або бронзи, вставте в нього кабель. Очистіть кінці кабелю за допомогою плоскогубців, ножа або будь-якого гострого предмета. Після цього голі кінці проводів вставте в отвори на перемикачі, і зафіксуйте спеціальними гвинтами або хомутами.
Не забувайте про безпеку протягом всього ремонту квартири! Під час ремонту квартири електрику має бути повністю відключено, якщо ви навіть ненадовго стикаєтеся з електроприладами. Використовуйте плоскогубці або викрутки, оснащені ізоляційним покриттям на рукоятці. Якщо кінці кабелю надійно закріплені, можна сміливо переходити до наступного етапу ремонту вимикача.

5. Кожен сучасний вимикач з однією кнопкою має спеціальні монтажні системи.
Як правило, це спеціальні затиски або «краби», які при закручуванні вимикача на стіні, чіпляються твердо на бічних стінках отвору. Обережно вставте вимикач, а потім затягніть хомути, тримаючись однією рукою за вимикач. Вимикач повинен міцно «сидіти» в отворі стіни і не рухатися. Після закріплення не забудьте встановити спеціальні пластикову рамку.


6. Ремонт вимикача практично завершено, залишилося тільки включити електрику назад, щоб перевірити, наскільки добре виконана робота. Для цього включіть запобіжники, а потім перевірте вимикач. Якщо є проблема, то процедуру слід повторити. Все працює? Відмінно!

Але якщо у вас щось не виходить, ми завжди надамо вам послуги з ремонту квартир і електромонтажних робіт .


Тепер ви можете приступати до наступного етапу ремонту квартири!

← Назад до розділу "Блог про ремонт"

Все працює?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама