Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Висвітлюємо кухню: "смачні" рішення

Висвітлюємо кухню: "смачні" рішення

Кухня є одним з найважливіших приміщень в будинку. Саме тут проводять величезну кількість часу всі члени сім'ї, тут готується їжа і ведуться задушевні розмови. Створити затишну атмосферу, підкреслити функціональні зони, зробити більш зручним використання шаф або розставити світлові акценти - всього цього можна досягти за допомогою світлодіодного підсвічування, без якої зараз не обходиться жодна кухня.

Створити затишну атмосферу, підкреслити функціональні зони, зробити більш зручним використання шаф або розставити світлові акценти - всього цього можна досягти за допомогою світлодіодного підсвічування, без якої зараз не обходиться жодна кухня

декоративне підсвічування

Перше, що спадає на думку, коли чуєш «світлодіодне підсвічування кухні» - це підсвічування робочої поверхні. Але можливості світлодіодного обладнання та сфера його застосування набагато ширше. Давайте спочатку поговоримо про декоративного підсвічування. Декоративне підсвічування не несе функціонального навантаження і є своєрідною прикрасою інтер'єру, додатковим інструментом створення атмосфери. На кухні вона організовується по верху навісних і в нижній частині підлогових шаф.

Оскільки верхня частина навісних шаф не береться практично ніяким зовнішнім впливам, для її підсвічування можна використовувати будь-яку відкриту світлодіодну стрічку . Вибір залежить тільки від дизайну інтер'єру або особистих переваг. Зауважимо, що в такому випадку стрічку можна підключити і до витяжки.

Тумби встановлюють на ніжки і, за бажанням замовника, їх закривають спеціальною панеллю або залишають відкритими. І в тому, і в іншому випадку в нижній частині підлогових шаф також можна організувати світлодіодне підсвічування. Але тут, на відміну від навісних шаф, вже не підійде просто відкрита стрічка, тому що як при митті підлог її легко намочити (через що вона легко може вийти з ладу). Щоб цього уникнути, виробники світлодіодного обладнання випускають спеціальні герметичні стрічки. Оскільки ризик потрапляння вологи на стрічку невеликий, досить герметичній стрічки з силіконовим покриттям IP65.

Висвітлюємо робочу поверхню

Отже, тепер, мабуть, повернемося і до підсвічування робочої поверхні. Це дійсно один з ключових моментів організації світлового простору кухні, тому що якщо в приміщенні присутня тільки основне освітлення, то найчастіше господиня, готуючи їжу, повертається до нього спиною, тим самим закриваючи від світла робочу поверхню. Такої ситуації, звичайно, можна уникнути, поставивши робочий стіл в центр кухні, але, погодьтеся, все ще не часто розміри кухні дозволяють це зробити. Вихід - додатково висвітлювати обробні столи.

Підсвічування робочої поверхні влаштовують під навісними шафами. Існує кілька варіантів її організації:

• Вологостійка світлодіодна стрічка - найпростіший, швидкий і економічний спосіб. Стрічка просто наклеюється на дно навісної шафи.


• Готові лінійні світильники BAR з сенсорними вимикачами. готові світлодіодні світильники прості в монтажі (в комплект входить клямка під гвинт і спеціальний двосторонній скотч), а стрічка прихована від очей. Екран світильників може бути прозорий або матовий. При підсвічуванні робочої поверхні ми рекомендуємо вибирати саме матовий екран, тому що може скластися ситуація, коли світильник буде перебувати на рівні очей і, якщо екран буде прозорий, то світло буде бити в очі. Такі світильники бувають довжиною 30см, 60см і 100см. Вони легко стикуються між собою і створюють єдину лінію освітлення.

• Збирання світильників з світлодіодним стрічки і алюмінієвого профілю. Застосовується, якщо Вам не вдається оптимально підібрати готові світильники. Алюмінієві профілі призначені для грамотного оформлення світлодіодної стрічки. Профілі виробляються довжиною до 2м. На нашому сайті представлений широкий вибір алюмінієвих профілів різних форм і призначення (прямокутні, кутові, круглі; накладні, врізні і т.д.). Крім того, при бажанні Ви легко можете пофарбувати профіль в потрібний саме Вам колір. Для підсвічування робочої поверхні ми рекомендуємо використовувати профіль під однорядну світлодіодну стрічку

Цікавого ефекту можна домогтися, використовуючи цілий алюмінієвий профіль в якості рейлинга (конструкція з металевої трубки з навішувати на неї гачками та аксесуарами).

Природно, що робочу поверхню підсвічують стрічкою білого кольору. Але врахуйте, що продукти, освітлені денним білим світлом, виглядають максимально натурально, а теплим білим навіть виглядають свіже і краще, ніж є. Під холодним білим їжа виглядає неапетитно.

підсвічування шаф

Ще один функціональний вид підсвічування на кухні - це підсвічування шафок зсередини. Оптимально для цього підходять сенсорні меблеві лампи. Вони створюють точкове освітлення і реагують на відкривання дверцят.

Крім того на нашому сайті є безліч датчиків, завдяки яким вмикається і вимикається освітлення в шафах (принцип дії як в холодильнику) і ІК-вимикачів, які використовуються для безконтактного включення освітлення, наприклад, якщо у Вас брудні або мокрі руки.


Таким чином, Ви легко самі зможете організувати світлодіодне підсвічування кухні, тому що все світлодіодним обладнання досить просто в установці, а на нашому сайті представлені докладні схеми монтажу. Крім того, в разі потреби, наші фахівці.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама