Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як приготувати кокосове печиво пошаговому рецептом з фото

  1. Кухонна техніка
  2. необхідні інгредієнти
  3. послідовність приготування
  4. тісто
  5. збірка
  6. випічка
  7. Відеорецепт приготування кокосового печива

Кілька днів тому я з подивом дізналася, що ніжне і нереально смачне кокосове печиво можна легко приготувати в домашніх умовах - до сих пір я свято вірила, що ці чарівні кругляши доступні тільки тим, у кого є професійна кулінарна техніка.

На допомогу прийшла подруга, яка, як виявилося, вже давно випікає печиво з кокосової стружки за рецептом зі старої французької куховарської книги, де можна побачити повний покроковий процес з фото готового продукту. Переписавши це керівництво і приступивши до випічки, я зрозуміла, що зробити таке печиво може навіть дитина!

Сьогодні я з задоволенням поділюся з вами рецептом печива з кокосовою стружкою, щоб і ви могли приготувати це ніжне, дуже смачне і ароматне ласощі для своєї сім'ї.

Чи знаєте ви? Кокосові плоди вперше були описані знаменитим мандрівником Марко Поло, і з тих пір популярність цих «великих динь» тільки збільшувалася з року в рік. Хоча все вже оцінили корисність кокосової м'якоті і шкірки, кокосову стружку до сих пір сприймають радше як декоративну присипку, ніж як самостійний продукт. Однак це не зовсім так: стружка є дуже поживним і корисним дієтичним продуктом, який має дуже різноманітним хімічним складом.

Кухонна техніка

Підберіть всю необхідну посуд, інструменти та пристосування для успішної випічки кокосового печива простим рецептом: деко стандартний з протипригарним покриттям (не використовуйте прості сковорідки) діагоналлю від 25 см, кілька об'ємних мисок ємністю від 350 до 750 мл, пергаментний папір (відріз, щоб заповнити деко), чайні та столові ложки, мірну чашку або ваги кухонні, лляні і бавовняні рушники, дрібне сито і сталевий віночок. Крім цього, постарайтеся підготувати і міксер, щоб замішати деякий складові тесту для печива відповідним чином.

необхідні інгредієнти

Яйця 1 шт. Яєчний жовток 2 шт. Пшеничне борошно 25 г Кокосова стружка 250 г Вершкове масло 70 г Цукровий пісок 100 г Вершковий маргарин 25 г

Важливо! Кілька рекомендацій по вибору основного інгредієнта: звичайно, краще за все буде, якщо ви самі натрете кокосову стружку зі свіжого кокосового плоду, але я розумію, що декому це недоступно. Так що виберіть відповідну стружку в магазині, тільки обов'язково прослідкуйте, щоб вона була свіжа і не цвіла, а також ігноруйте розсипний стружку, яка продається на вагу. Крім того, якщо ви готуєте таке печиво вперше, постарайтеся купити стружку без барвників і ароматизаторів.

послідовність приготування

підготовка

  1. Вершкове масло нарізаємо на шматки і розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані.
  2. Потім даємо отриманої рідини гарненько охолонути.
  3. Борошно просіваємо один раз через дрібне сито.
  4. Кокосову стружку позбавляємо від пакета і даємо їй трохи просохнути, розклавши її на рушник.

Чи знаєте ви? Зайва рідина в кокосовій стружці може зробити ваше тісто не щільним і м'яким, а більш-менш тягучим, так що постарайтеся не ігнорувати етап просушки. Та годі висушити стружку в мікрохвильовці або, що ще гірше, в духовій шафі, тому що на виході ви отримаєте великий пісок з кокосовим смаком.

тісто

  1. Збиваємо яйця та цукор до піни.
    Кілька днів тому я з подивом дізналася, що ніжне і нереально смачне кокосове печиво можна легко приготувати в домашніх умовах - до сих пір я свято вірила, що ці чарівні кругляши доступні тільки тим, у кого є професійна кулінарна техніка
  2. Всипаємо кокосову стружку, перемішуємо масу віночком.
  3. Потім додаємо борошно, розтоплене і охолоджене масло, вручну замішуємо тісто.

Важливо! Цей рецепт пісочного печива з кокосовою стружкою вони передбачають додаткових вистоювання тіста в холодильнику, однак я все ж іноді даю тісту трохи часу на охолодження, оскільки ми замішуємо його вручну і віддаємо йому занадто багато теплоти наших рук. Як результат, заготовки для майбутнього печива розповзаються на деку, і після випічки печиво виглядає, як млинець з тіста.

збірка

  1. Деко вистилає пекарської папером, гарненько разравниваем поверхню.
  2. Потім щедро обмазуємо папір вершковим маргарином або маслом.
  3. З підготовленого тіста вручну ліпимо невеликі кульки і відразу маємо їх на деку.
  4. Стежимо, щоб відстань між заготовками було не менше 3 см.

  5. Виклавши таким чином всі кульки, злегка придавлюємо їх на деку, щоб знизу вони стали плоскими.
  6. Потім даємо нашим заготівлях час «відпочити», приблизно 5 хвилин.

Чи знаєте ви? Не обов'язково зупинятися на кульках, можна придумати власну форму в залежності від вашої фантазії. Наприклад, мої діти, завжди активно беруть участь в процесі формування печива, часто ліплять довільні фігурки з тіста і навіть цілі композиції (наприклад, на тему певних мультфільмів). Придумайте і ви що-небудь своє, це так весело!

випічка

  1. Духовку налаштовуємо на розігрів до температури 180 градусів.
  2. Розміщуємо деко з заготовками на верхню решітку.
  3. Запікаємо наші печива приблизно 10 хвилин, не відкриваючи дверцята.
  4. Потім візуально оцінюємо готовність виробів, беремо одне на пробу.
  5. Рум'яні, злегка золотисті вироби прибираємо з духовки і ставимо остигати.
  6. Після цього перекладаємо їх стопками на красиве блюдо для подачі.

Ось і все, ваші дивовижні печива до чаю і кави повністю готові! Залишилося тільки прикрасити їх належним чином, щоб надати найпростішої випічці максимально веселий, святковий вигляд.

Звичайно, можна просто посипати печиво цукровою пудрою, але мені видається більш доречним прикраса на всю ту ж, кокосову тематику: просто змастити поверхню ваших виробів краплею згущеного молока і зверху посипте залишками стружки - дуже красиво виходить!

Крім того, за допомогою кондитерського шприца і розтопленого чорного шоколаду можна намалювати на печиво буквально будь-який орнамент, тільки постарайтеся не переборщити, тому що будь-яку випічку дуже легко просто спотворити, не дивлячись.

Відеорецепт приготування кокосового печива

Дивимося, як вдало замісити тісто, надати форму заготівлях і спекти даний кокосове печиво своїми руками.

Якщо у вас все вийшло, не зупиняйтеся на досягнутому, адже вас чекають інші, не менш прості і смачні варіанти десертного печива Якщо у вас все вийшло, не зупиняйтеся на досягнутому, адже вас чекають інші, не менш прості і смачні варіанти десертного печива. Наприклад, не можу не порадити знамените Вівсяне печиво з вівсяних пластівців рецепт з фото крок за кроком, а також добре пам'ятне з дитинства Кунжутне печиво рецепт з фото крок за кроком - настала пора переконатися, що ви цілком в силах їх приготувати вдома замість того, щоб купувати в магазині.

Крім того, у мене в сім'ї користується відмінним і стабільним успіхом Сирне печиво рецепт з фото крок за кроком і чудове дієтичне дитяче печиво , Яке можна сміливо давати діткам і не боятися, що вони зіпсують собі зубки.

До того ж спробуйте практично миттєве, але теж дуже смачне печиво хвилинка , Що славиться своїм цікавим, незвичайним смаком і недорогими компонентами. Тільки на практиці можна навчитися відмінно готувати, так що не переживайте, що у вас щось не вийде - всі рецепти багато разів перевірені і викликають тільки позитивні емоції!

Дякую за вашу увагу до рецептом! Сподіваюся, вам все сподобалося і ви поділитеся зі мною відгуками за вищенаведеним керівництву і вашими оригінальними ідеями по добавкам в тісто. Приємного апетиту і удачі у всьому!

Інші рецепти печива

Чи знаєте ви?
Чи знаєте ви?
Чи знаєте ви?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама