Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як приготувати сирний пудинг на сковороді?

  1. Що ще почитати по темі?

Але навіть якщо вам пощастило і ваша духовка відчуває до вас почуття симпатії, це не означає, що вона не вирішить проявити найнеприємніші риси свого характеру в самий невідповідний момент.

Інша справа сковорода. На ній можна готувати все, що завгодно, і будь-якими методами. Запікати і варити, тушкувати і смажити, пасерувати і навіть просто «доводити до готовності». При цьому сковорода спокійна і флегматичний - приємне різноманітність після нервової та егоцентричної духовки. Але одна проблема: випічка.

зазвичай Домашня випічка - прерогатива духовки, і вона нею нахабно користується. Не встигаємо сказати в розпачі: «Так більше я до цієї духовці і на кілометрів не підійду!», Як тут же потрібно якась випічка - і доводиться знову налагоджувати відносини. Але виявляється, що і на сковороді можна приготувати дещо з випічки. І це, між іншим, благотворно діє на духовку: виявивши конкуренцію, вона починає вести себе набагато адекватніше і навіть охочіше підпорядковується вимогам і бажанням господині.

Але навіть якщо вам пощастило і ваша духовка відчуває до вас почуття симпатії, це не означає, що вона не вирішить проявити найнеприємніші риси свого характеру в самий невідповідний момент

фото: Depositphotos

Отже, рецепт десерту для випічки на сковороді .

Сирний пудинг - чудовий сніданок або вечерю для дітей і дорослих, а також смачний десерт для всіх. Може бути солодким - для дітей, а то і цілком дієтичним - для тих, хто стурбований збереженням ідеальної фігури. Використовуючи замість цукру таблетки підсолоджувача, можна приготувати пудинг для хворих на діабет. Варіанти різні.

для кулінарного рецепта пудингу будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • нежирний сир - 2,5 склянки;
  • манка - 2 столові ложки;
  • яйця - 3 шт .;
  • сухі дріжджі - 1 щіпка;
  • сіль за смаком;
  • цукор - 5-6 ложок (для солодкого пудингу).

Залежно від бажання можна додати кунжут, ізюм, горіхи, зелена цибуля, зелений горошок, відварену квасолю, рубаний часник. Пудинг можна зверху прикрасити яблуком, лимонними і / або апельсиновими корочками.

Пудинг можна зверху прикрасити яблуком, лимонними і / або апельсиновими корочками

фото: Depositphotos

Всі інгредієнти викладаються в миску, де ретельно перемішуються. Якщо тісто вийшло дуже круте (таке буває, наприклад, якщо використовуються маленькі яйця), то можна додати трошки води - 1-2 ложки, після чого ще раз перемішати. Тісто має бути щільним, але не сухим.

Сковорода змащується маслом і посипається невеликою кількістю манної крупи. Підготовлене тісто викладається на сковороду, акуратно розрівнюється, накривається кришкою і готується на маленькому вогні 1 годину.

готовий пудинг можна змастити медом. Його можна подавати як гарячим, так і холодним. Сам по собі або зі сметаною.

Смачного!

Смачного

фото: Depositphotos

Що ще почитати по темі?

Чим порадувати себе і близьких? Пудингом до чаю!
Як нагодувати примхливого малюка стравами із сиру і манки?
Що можна приготувати з пачки сиру?

Що ще почитати по темі?
Чим порадувати себе і близьких?
Як нагодувати примхливого малюка стравами із сиру і манки?
Що можна приготувати з пачки сиру?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама