Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пряний гарбузовий пиріг

  1. Крок 1
  2. крок 2
  3. крок 3
  4. крок 4
  5. крок 5

Сьогодні я готувала пряний гарбузовий пиріг. Найкращий привід для пирога - проливний дощ і пляшка білого вина будинку. Ну чим не свято!

Гарбузовий пиріг я приготувала з блакитним сиром і яскравими пряними спеціями. Гарбуз зручна тим, що вона досить нейтральна, тому їй можна надати будь-який смак. У мене були дуже яскраві спеції для барбекю, які я раніше не використовувала. До складу спецій входить: орегано, базилік, кумін, естрагон, а також сама пекуча приправа пепероні.

До складу спецій входить: орегано, базилік, кумін, естрагон, а також сама пекуча приправа пепероні

Гарбуз-сквош

Отже, вам знадобиться:

Для тіста:

  • масло вершкове 125 г
  • борошно 200 г
  • суміш насіння 50 г
  • 1 яйце
  • сіль

Для начинки:

  • Гарбуз (половини сквош буде достатньо). Можете взяти будь-яку гарбуз, але сквош найсмачніша.
  • блакитний сир
  • Спеції та сіль
  • Можна додати пряні трави (я додала свіжий чебрець)

* Я цілий рік зберігаю гарбуз-сквош. Раніше я взагалі не сприймала гарбуз як продукт, який заслуговує на увагу. Але одного разу спробувала саме цей сорт, і тепер гарбуз сквош завжди є у мене в коморі. Що зручно - вона зберігається тривалий час - місяцями! І готується дуже просто. У гарбуза-сквош дуже тонка шкурка. При запіканні вона ще більше стоншується, стає дуже ніжною, перетворюючись майже в цигарковий папір.

Крок 1

Приготуйте рубане пісочне тісто. Докладний процес я описувала тут . Тільки при замішуванні тіста додайте також суміш насіння. Я роблю суміш насіння з лляного насіння, гарбузового насіння, насіння соняшнику, білого кунжуту. Що ще можна зробити з насінням можна дізнатися з моєї книги Їжа - це красиво .

Що ще можна зробити з насінням можна дізнатися з моєї книги   Їжа - це красиво

У підготовлену форму викладіть тісто, можна просто розкачати тісто на пергаменті, що буде прекрасною основою для пирога. Уже розкачане тісто приберіть хвилин на 10 в холодильник.

крок 2

А поки тісто лежить в холодильнику, підготуйте начинку. Для цього почистіть і наріжте гарбуз. Краще різати на тоненькі пластинки, тоді гарбуз встигне добре пропектися, а тісто при цьому не згорить.

Краще різати на тоненькі пластинки, тоді гарбуз встигне добре пропектися, а тісто при цьому не згорить

крок 3

Викладіть гарбуз на тісто, посипте приправами і трохи посоліть. Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 190 градусів хвилин 20.

крок 4

Вийміть пиріг з духовки, покладіть зверху шматочки сиру і запікайте ще раз хвилин 15.

Вийміть пиріг з духовки, покладіть зверху шматочки сиру і запікайте ще раз хвилин 15

крок 5

Подавайте пиріг теплим. Ідеально з келихом білого вина.

Ідеально з келихом білого вина

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама