Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Прикраса тортів в домашніх умовах

Приготування і прикраса тортів в домашніх умовах, на перший погляд, справа дуже клопітка, складне і, как-будто вже не має сенсу. Навіщо витрачати стільки часу і сил, якщо можна піти в будь-який магазин і придбати там що-небудь цілком симпатичне?

Навіщо витрачати стільки часу і сил, якщо можна піти в будь-який магазин і придбати там що-небудь цілком симпатичне

Ось, саме, що симпатичне. Смачним - це, в останні роки, трапляється все рідше і рідше. Коштують такі ласощі вже зовсім не дешево, і хочеться, віддаючи за них пристойну суму, придбати і пристойну якість. Але нажаль! Натуральних інгредієнтів в їх складі вже майже немає, з підбором смакових добавок в невеликих кондитерських теж, мабуть, справа йде туго і, згадавши з ностальгією неймовірно смачні торти з радянського минулого, приходить рішення, самої спекти торт в наступний раз.

Але, якщо з випічкою коржів все йде не так уже й погано, вміємо ж ми готувати бісквітне і Пісочне тісто , То проблема, як прикрасити торт оригінально і по новому, періодично виникає, особливо, коли очікуються гості.

Головна порада: не намагайтеся оформити свій торт за образом і подобою тих, що продаються в кондитерських. Адже там, цим займаються професіонали, які мають в своєму розпорядженні масу різноманітних засобів і пристосувань які будуть недоступні на звичайній кухні. Включивши свою кулінарну фантазію, ви зможете приготувати свій маленький шедевр.

Прикраса тортів в домашніх умовах має бути мінімально складним і трудомістким. Як правило, оформляють їх різноманітними малюнками та орнаментами, використовуючи для обробки креми, кольорові желе , Ядра горіхів, фрукти, ягоди, шоколад , Помадки, горіхові або цукрові посипки, малярське маси та інші продукти.

Найпростіший варіант - це покрити торт глазур'ю. Вона додасть випічці більш апетитний вигляд. Глазур так само є основою для різноманітних посипань. Спробуйте одночасно використовувати 2-3 види глазурі, може вийти дуже ефектно.

Ще один дуже простий спосіб - всілякі посипання. Для цього використовують горішки, какао, цукрову пудру, мелене печиво і вафельну крихту. Посипають всю поверхню, або роблять малюнок за трафаретом.

По периметру або викладаючи орнамент, поверх глазурі і посипання на торті можна розмістити маленькі меренги, зефір, шоколадні цукерки у вигляді намистин, таблеток, кубиків. Стане в нагоді для цього і мармелад . Купіть його кількох кольорів, наріжте соломкою або будь-якими іншими фігурками і посипте їм поверхню торта.

Відмінно для тортів підходять фрукти і ягоди. Вони повинні бути красивими, свіжими і не кислими. З фруктів можна вирізати різноманітні фігурки спеціальним ножем для карвінгу, викладати орнаменти. А що б вони не заветрівается, заливати їх желе.

Ну і класичний спосіб, як можна прикрасити торт - це, звичайно ж, крем. Численні трояндочки, полосочки, зірочки, написи можна зробити, користуючись кондитерським мішечком, кулінарним шприцом або звичайним поліетиленовим пакетом зі зрізаним куточком, в який він і накладається.

У крем можна вводити, попередньо подрібнені в кухонному комбайні , М'які фрукти та ягоди: банани, ківі, малину, полуницю, черешню, вишню і так далі. Змінюючи колір крему фруктовими, овочевими соками та іншими продуктами, можна домогтися дуже цікавих результатів.

  • біле забарвлення крему додадуть молоко, цукрова пудра, сметана, вершки
  • жовту - шафран, розведений в теплій воді, спирті або горілці, лимонна цедра
  • зелену - сік шпинату
  • коричневу - міцну каву або міцна чайна заварка
  • рожеву і червону - соки малини, полуниці, кизилу, журавлини, смородини, брусниці, вишні
  • помаранчеву - сік мандариновою або апельсинової цедри
  • шоколадну - шоколад або порошок какао

біле забарвлення крему додадуть молоко, цукрова пудра, сметана, вершки   жовту - шафран, розведений в теплій воді, спирті або горілці, лимонна цедра   зелену - сік шпинату   коричневу -   міцну каву   або міцна чайна заварка   рожеву і червону - соки малини, полуниці, кизилу, журавлини, смородини, брусниці, вишні   помаранчеву - сік мандариновою або апельсинової цедри   шоколадну - шоколад або порошок какао

Найбільш поширені для прикраси тортів масляні креми. Вони легко приймають різноманітні рельєфні форми і добре їх зберігають. Але, для початку, один маленький рада. Перш, ніж приступити до роботи з кремом, потренуйтеся робити орнаменти з тіста або картопляного пюре такий же консистенції, як крем.

Прикрашають домашні торти і марципаном. Це солодка, мигдальна маса, дуже еластична, яку можна розкачати качалкою і зліпити з неї різні фігурки. У продажу вона буває кольоровий, призначеної, зокрема, для прикраси тортів.

Таку роботу можна довірити і дитині, він із задоволенням її виконає. Візьміть шматочок марципану, тонко його розкачати, виріжте акуратний прямокутник і зберіть його складочками, як спідницю-плісировку. Це буде покривало, застеліть їм торт. Красиво вийде, якщо край покривала оформити зубчиками за допомогою спеціального пристосування. А зверху на нього посадіть фігурки гномиків або янголят. Марципаном можна зобразити все, що ви захочете - тварин, грибну галявину і так далі. Приготувати таку масу для прикраси можна і самостійно вдома, заздалегідь.

Приготувати таку масу для прикраси   можна і самостійно вдома, заздалегідь

Зараз в магазинах є в продажу кольорові олівці і фломастери, якими можна наносити написи та малюнки на поверхню торта. І, якщо цього доведеться трохи повчитися, то прикрасити торт за допомогою шоколадної стружки і горіхів не складе ні якого праці.

З'явився зараз і зовсім простий спосіб оформлення випічки. це численні силіконові форми , Що мають на дні різні написи, малюнки та фігурки. При приготуванні тортів без випічки, таких як сирний , Пташине молоко і інших, досить викласти масу в таку форму, і прикраса вже готове. Перевертаєш його на блюдо, а на ньому вже і привітання імениннику є, і квіточки.

А, якщо ви зовсім не хочете обтяжувати себе прикрасою домашнього торта, купіть вже готові, збиті вершки в балончиках. Простіше цього способу вже навряд чи що можна порадити. Різнобарвні квіточки з їх допомогою ви організуєте на своїй випічці за лічені секунди.

Який би варіант ви не вибрали, головне, що б все робилося з душею і хорошим настроєм. Почніть з самого простого, додаючи кожен раз щось нове, і у вас обов'язково все вийде!

Навіщо витрачати стільки часу і сил, якщо можна піти в будь-який магазин і придбати там що-небудь цілком симпатичне?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама