Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Циркон в ювелірних виробах

циркон - камінь (природний самоцвіт), який відноситься до групи мінералів острівних силікатів. Займає міцне почесне місце в ювелірній справі. Завдяки своїй високій дисперсії, циркон в ювелірних прикрасах застосовується для імітації діамантів / алмазів. У народі його так і називають - «молодший брат алмаза».
Кубічний циркон настільки подібний своїм «вогненним» блиском на ці дорогоцінні камені, що різницю, між ними зможе визначити тільки висококваліфікований фахівець ювелірної справи.
Способи визначення відмінності цірконf від діаманта або алмазу:
Пильний візуальний огляд під лупою. Розглядаючи під лупою натуральні алмази або ж діаманти, можна помітити порівняно невеликі ділянки, які мають світло-жовті відтінки. А ось кубічний циркон ніяких змін в відтінках не має - він завжди буде залишатися прозорим.
Всі, без винятку, алмази і діаманти мають в своїй структурі невеликі природні дефекти / включення. Ювелірний камінь циркон ніяких недоліків, дефектів або ж включень в своїй структурі не має - він в цьому відношенні ідеальний.
Різниця у вазі. Дорогоцінні діаманти і алмази мають меншу вагу, ніж цирконій. Якщо взяти дані камені одного і того ж розміру, можна безпомилково визначити (відчувши) де діамант, а де цирконій (його вага приблизно в 2 рази більший).
Різниця в теплопровідної здатності. Теплопровідність алмазу вважається найкращою, він (алмаз) передає тепло в кілька разів краще, ніж мідь або срібло. Циркон даної здатністю не володіє.
Забарвлення і можливі колірні варіації кубічного циркону:
Найбільш популярними в ювелірній огранювання вважаються сині, небесно-блакитні «алмази» (циркони). Інакше - старліти і Старлайт.
«Сіамські алмази» мають туманне, солом'яно-жовту або жовте забарвлення.
Рідше зустрічаються циркони, мають зелену, коричневу, червону і бузкову колірну гамму.
Колір каменю багато в чому залежить від домішок, що знаходяться в складі його структури. Різновиди циркону, які використовується в ювелірному виробництві: Альва, ціртоліт, малакон, назгіт, хагаталіт, олмаліт, гельціркон, Аршинова, ямагутіліт.
Використання кубічного циркону в ювелірних виробах:
Для повсякденного носіння найбільш оптимальним і ідеальним варіантом послужить циркон. Ціна на прикраси з цим «палаючим» каменем досить помірна і прийнятна для потенційних покупців. Середня вартість циркону (1 карат) знаходиться в межах 10-20 $. У нас ви можете вибрати і купити кільце з цирконієм за доступною ціною (ювелірний виріб, що має 1 карат цирконію, має приблизно в 400 разів меншу вартість, ніж прикраса в, тому ж 1 каратом алмазу!).
З давніх-давен, ювелірні прикраси з цирконом мали особливу цінність. Їм приписувалися і лікувальні, і навіть магічні властивості, які притаманні цирконію досі:
Поліпшення пам'яті, розумової і мозкової діяльності в цілому.
Підвищення бадьорості, як фізичної, так і духовної.
Додання впевненості у власних силах та оптимізму.
Поліпшення апетиту.
Стимуляція роботи печінки.
Усувають запори, викликані атонією кишечника.
Покращую шлункову секрецію і багато іншого.
Циркон в ювелірних виробах при постійному, бажано щоденному носінні стає універсальним цілителем для всього організму. Вважається, що він володіє настільки потужним енергетичним впливом, що здатний очистити людський організм від таких недуг, як безсоння, порушення емоційної рівноваги, розлади нервової системи, ішемічні хвороби серця і інші.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама