Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мийка вікон

Вікна - один з найважливіших елементів будинку або офісу - вони пропускають сонячне світло, здійснюють емоційний зв'язок людини з навколишнім світом. У приміщенні з великою кількістю вікон приємно перебувати, здатний проникати через вікна природне сонячне світло поліпшує настрій і самопочуття людини. Тому так важливо, щоб вікна були вимитими і пропускали максимум сонячних променів. Іноді приємно відволіктися від офісних або домашніх справ і милуватися навколишньою красою з вікна, а з чистого вікна приємніше насолоджуватися краєвидами подвійно. Не вірите? Замовте у нас миття вікон і відчуйте різницю самі.

У своїй роботі ми використовуємо техніки промислового альпінізму, які зводять до мінімуму час на підготовку до миття вікон за рахунок застосування спеціального обладнання, інструментів і засобів для чищення. Висотна мийка вікон в офісі або будинку здійснюється промисловими альпіністами без використання будівельних лісів або підйомників, що сильно знижує фінансові витрати.

Професійне миття вікон промисловими альпіністами дозволяє проводити роботи на великій висоті в сложнодоступних місцях, наприклад на будівлях з незвичайними фасадами, площини яких розташованими під нестандартним кутом до горизонту або з великою кількістю виступаючих елементів і хитромудрими архітектурним рішеннями.

Наші висотники здійснюю послуги з миття вікон в будинку або офісі навіть взимку. Чистка вікон в зимовий період проводиться спеціальними засобами і вимагає певних навичок. У загальному вигляді процес професійної мийки вікон будинку, офісу або торгового центру можна розділити на 3-тю етапи:

  1. Вікна попередньо очищаються від великих часток і відкладень бруду або затверділих будівельних речовин, що потрапили на скло в момент ремонтно-відновлювальних або будівельних робіт, за допомогою спеціального скребка. При необхідності здійснюється чистка вікон від застиглої фарби спеціальним розчином.
  2. Проводиться миття вікон за допомогою безпечних очисних засобів, що дозволяють зробити вікна кришталево чистими, видаляючи навіть кіптява і сажу. Процес очищення здійснюється губками і гумовим скребком.
  3. Вимиті вікна висушуються шляхом згону очисної суміші і вологи з вікна спеціальним скребком, краю вікна протираються вбираючим матеріалом.

Професійне миття вікон дозволяє не тільки домогтися кришталевої чистоти і блиску, але і зберегти такий стан тривалий час. Якщо у вас вікна великої площі, немає можливості помити їх зсередини будівлі, на них присутні сильні забруднення, то без послуг промислових альпіністів вам точно не обійтися, самостійно мити такі вікна не тільки складно, але й небезпечно для життя.

Якщо разом з вікнами забруднився і фасад будівлі, то ми можемо помити і його. послуга мийки фасаду разом з вікном не тільки наповнить приміщення вашого будинку яскравим світлом, а й комплексно поліпшить його зовнішній вигляд.

Миття вікон на висоті професійними промисловими альпіністами - вигідне рішення як за ціною, так і за часом. Ми здійснюємо клінінг вікон швидко і недорого. Точна вартість мийки вікон буде залежати від площі відмиваємо поверхні і складності доступу до неї.

Чисті вікна привнесуть більше сонячних променів і радості у ваше життя, наповнивши її теплом і спокоєм. Для замовлення послуги мийки вікон на висоті в будинку, офісі або торговому центрі нашими промисловими альпіністами просимо звертатися до нас за телефоном 8 (4872) 71-65-81 або через форму замовлення . Завжди раді зробити наше місто трохи чистіше.

Не вірите?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама