Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Висота пральної машини: стандарт габаритів вбудованих агрегатів різної форми

  1. Поширені габарити пральних машин
  2. З фронтальним завантаженням
  3. З вертикальним завантаженням
  4. Поміститься машина під раковиною
  5. Особливості вузьких пральних машин
  6. клас А
  7. клас В
  8. Особливості пральних машин
  9. Як вибрати пральну машину за розмірами

Сучасні виробники виготовляють безліч моделей пральних машин, що мають різну функціональність, зовнішній вигляд і вартість. Одним з важливих чинників при виборі є висота пральної машини. Стандарт не завжди дотримується, оскільки деколи потрібні особливі параметри, тому тему слід розглянути ширше.

...

Поширені габарити пральних машин

На сьогоднішній день виробники подбали про економію простору і випустили, крім класичних агрегатів, компактні варіації пральних машин з меншою висотою, що дозволяє заховати їх під умивальник.

З фронтальним завантаженням

Зовні агрегати не виділяються, так як виконані за класичною збірці Зовні агрегати не виділяються, так як виконані за класичною збірці.

В основному - це своєрідна білосніжна коробочка і звичне прозоре віконце на люку. Місткість барабана залежить від моделі машинки, наприклад, може бути і 5 кг, а може і 7-10 кг.

Розмір пральної машини на 6 кг і більше досить великий, тому встановити такий агрегат під раковину непросто. Недоліком пристроїв є значні розміри, що створює проблеми з розподілом площі ванної кімнати і розташуванням побутової техніки.

Практично завжди висота пральних машин з фронтальним завантаженням досягає 0,85 метрів. Ширина залежить від габаритності пристрою і варіюється від 35 до 60 см.

Мінусом таких моделей є невелика місткість білизни - не більш як 5 кг. Якщо у вас порівняно невеликі обсяги прання, то цей варіант оптимальний для вас. Найпопулярнішими машинками з фронтальним типом прання є:

  1. Повнорозмірні пристрої. Це самі габаритні пральні машинки, які мають висоту близько 90 см, глибину - 60 см. Мінімальна ширина пральної машини такого типу - 55 см, і місткість завантаження досягає 7 кг.
  2. Вузькі пральні машини мають розміри: висота до 90 см, глибина - до 40 см і ширина - 60 см. Місткість становить від 3,2 до 5,2 кг, тому необхідно відразу оцінювати, чи достатньо такого обсягу для ваших потреб.
  3. Ультра вузькі пральні машини. Габарити таких моделей досягають 90 см у висоту, мають глибину близько 35 см, ширину - 60 см і невелику місткість завантаження білизни, що не перевищує 4 кг. Перевагою таких моделей є компактні розміри, що дають безліч можливостей для їх розміщення.
  4. Компактні пристрої. Сама назва групи машин свідчить про невеликих габаритах, а це значить, що такі моделі з легкістю поміщаються під раковину. Висота пральної машинки без кришки не перевищує 70 см, має глибину близько 45 см і завширшки - до 50 см. Недоліком є ​​невелика завантаження - близько 3 кг прання.

Вимогою до установки фронтальної машинки є необхідність наявності простору для відкриття люка, тому дуже часто вони викликають незручності експлуатації при невеликих розмірах ванної кімнати.

Можливо, Вас зацікавить інформація, про те, як правильно вибрати полотенцесушитель в ванну кімнату.

З вертикальним завантаженням

Такі різновиди пральних машин не мають скляного люка, тому спостерігати за процесом прання не вдасться Такі різновиди пральних машин не мають скляного люка, тому спостерігати за процесом прання не вдасться.

Агрегати відрізняються зручністю завантаження і вивантаження білизни для прання, адже досить зробити одне натискання клавіші, і люк тут же відкриється.

Віконце для білизни розташоване зверху, тому немає необхідності нахилятися або присідати для того, щоб дістати чистий одяг.

У деяких моделях з вертикальним завантаженням білизни передбачена функція «DrumUp», яка завжди по закінченні процесу зупиняє барабан зверху, що вирішує проблему з його ручним підкручуванням.

Пральні машинки вертикального типу стануть оптимальним варіантом для власників квартир невеликого розміру, так як дозволять заощадити бажане простір. Найчастіше моделі мають шириною не більше 40 см, висотою до 90 см і глибиною пральної машини - 60 см. Перевагами таких агрегатів є такі характеристики:

  1. Невелика ширина.
  2. Збереження простору кімнати завдяки відсутності горизонтального люка.
  3. Можливість встановлювати машинку будь-якою стороною до стінки.

Обидва варіанти пральних машинок мають свої плюси і мінуси, тому перед здійсненням покупки оціните можливості вашої ванної кімнати і обсяги прання.

Поміститься машина під раковиною

Для економії місця в будинку часто використовується вигідна альтернатива стандартним варіантом: вбудовування пральної машини під раковиною .

Важливо! Увагу слід звертати тільки на пристрої, які відкриваються збоку, відкриття зверху не підійде.

Спочатку зробіть огляд водопровідних труб у ванній, чи не стануть вони на заваді (варто пам'ятати, що може знадобитися зміна сифона на багатофункціональний, пристосований для підведення трубки зливу машини) Спочатку зробіть огляд водопровідних труб у ванній, чи не стануть вони на заваді (варто пам'ятати, що може знадобитися зміна сифона на багатофункціональний, пристосований для підведення трубки зливу машини).

Врахуйте також те, як вільно зможе відкриватися люк. Якщо нічого не заважає, уважно виміряйте місце, накинувши кілька сантиметрів.

Також варто зняти мірки всіх дверей, які будуть на шляху під час перенесення покупки (іноді можна зняти лиштви на дверях, якщо не вистачає сантиметра).

Споживачі, які планують цей варіант, повинні продумати, яким розмірами повинна відповідати пральна машинка. Для цього важливо знати габарити необхідної моделі з точністю до одного сантиметра. Тому вивчати слід не просто середні показники, а конкретні розміри пральних машин автомат (ширина, глибина) конкретної моделі.

Стандартна висота пральної машини автомат становить 85 см, ширина 60 см, але для тих, хто хоче вбудувати її під раковину, створили більш низькі моделі, габарити яких такі: висота до 70 см, ширина до 50 см. Але, не забудьте, що це впливає на кількість завантаженої білизни (не більше 5 кг), що може створити труднощі, якщо сім'я велика.

Особливості вузьких пральних машин

Ті, хто вибирають вузькі пральні машинки, керуються метою заощадити житловий простір, якого і так мало. А якщо це машина з фронтальним завантаженням, то кришка ще і служить як полку, а також її плюс в тому, що вона може бути вбудована в робочу площину кухні або під раковину у ванній. Але вузькі агрегати з вертикальним типом завантаження дозволяють доповісти забуту річ в процесі прання.

Так як барабан не такої великого діаметру, як в стандартній машині, це впливає на кількість оборотів і, відповідно, білизна не може бути практично сухим після закінчення процесу. Виділимо машини двох класів прання і обговоримо їх.

клас А

Зверніть увагу на модель Bosch WFC 2067 OE (висота - 85, ширина - 60, глибина - 44) Зверніть увагу на модель Bosch WFC 2067 OE (висота - 85, ширина - 60, глибина - 44).

Хороші параметри завантаження для вузької машини: 4,5 кілограма.

Є вибір швидкості віджиму, відкладений старт, підкрохмалення, наявність системи 3D-AquaSpar і системи управління FuzzyLogic.

Немає захисту від дітей. Гарячі індикатори повідомляють про хід прання.

клас В

Чи є пральні машини шириною 55 см? Так, і один з таких екземплярів - DAEWOO DWD-CV701PC (висота - 60, ширина - 55, глибина - 28,7). Має максимальне завантаження - 3 кілограми. Оптимальний вибір для молодих мам: практично безшумна і дає можливість прати дитячі вироби при температурі 80 градусів. Клас енергоспоживання - А. Пральна машина висотою 60 сантиметрів під раковину дає можливість заощадити місце. Вона має інноваційний дизайн, який буде радувати око. В меню присутня укорочений цикл прання.

Особливості пральних машин

При виборі пральної машинки не ім'я виробника і не вартість агрегату грають важливу роль, так як існує маса характеристик, які дуже важливі. Перед покупкою обов'язково зверніть увагу на такі властивості:

  1. Дізнайтеся, оснащена чи пральна машинка функцією автоматичного закриття і блокування люка. У разі її відсутності можуть виникати проблеми із затопленням сусідів, так як пристрій може випадково відкритися.
  2. Поцікавтеся, скільки води необхідно машинці для прання, адже у вас напевно встановлений лічильник. Цей критерій допоможе вам підібрати саму економічну модель.
  3. Начинка агрегату. Бак може бути виготовлений із пластику або металу. Фахівці рекомендують вибирати моделі з нержавіючим матеріалом, так як вони більш міцні і довше прослужать.
  4. Дуже важливо, щоб техніка мала ручне регулювання температури, адже матеріали повинні стиратися при різних її показниках, інакше можна зіпсувати улюблену річ.
  5. Важливим є допустимий обсяг завантаження. Якщо у вас велика сім'я, та ще й з дітьми, то знадобиться місткий агрегат.
  6. При покупці пральної машинки обов'язково необхідно підібрати габарити, відповідні можливостям ванної кімнати або кухні.
  7. Для багатьох жителів нашої планети одним з головних критеріїв вважається швидкість, з якою агрегат крутить барабан, але варто відзначити, що максимальна швидкість заподіює шкоду вашому одязі.
  8. Ознайомтеся з показниками класів прання , Процесу віджиму і витрат енергії. Краще віддавайте перевагу моделям з позначеннями «А» і «В».
  9. Прочитайте в інструкції про безпеку експлуатації та показниках надійності. Також важливо звернути увагу на якість і шумовий рівень.
  10. поцікавтеся який клас віджиму у пральної машини .

Важливо! Перед здійсненням покупки визначитеся з тим, які параметри важливі для вас, і потім виберіть пральну машинку. Якщо поставитися до справи з відповідальністю, то вона прослужить вам довгі роки, забезпечуючи вашу сім'ю свіжою і чистою одягом.

Як вибрати пральну машину за розмірами

Габарити пральної машини - дуже важливий критерій при виборі, тому необхідно робити точні розрахунки. Сучасні виробники попрацювали над дизайном і створили масу тонких моделей, які відмінно впишуться в малогабаритні простору . При цьому вони не поступаються великим агрегатів по функціональності і потужності. Висота і ширина пральної машини стандарт має такі параметри:

  1. Для машин фронтального типу завантажень - 85 на 60 см.
  2. Горизонтального типу - 90 на 40 см.

Що стосується глибини, то вона відрізняється в кожній моделі, для дуже вузьких становить не більше 35 см, вузьких - від 35 до 44 см, стандартних - від 45 до 55 см, глибоких - більше 55 см. У величезному асортименті присутні такі агрегати, які встановлюють під умивальник. Така вбудована пральна машина має висоту 70 см. Краще подумайте відразу, де буде розміщена машинка, зробіть необхідні заміри і тільки тоді виберіть бажану і відповідну модель.

Пральні машинки вертикального типу вище, приблизно 85 см, тому поставити їх під раковину неможливо. Для маленьких квартир вони доречні, так як немає необхідності наявності простору для відкриття люка, адже завантаження і вивантаження білизни виконується зверху.

Якщо дозволяють габарити житлоплощі, то можете придбати собі велику машинку з віконцем. Враховуйте всі нюанси і тоді ви придбаєте кращу модель!

Відео по темі: підключення пральної машини

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама