Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Застрягання паперу принтера: причини, вирішення та попередження.

Застрягання паперу є однією з найбільш поширених проблем з принтером. Ця проблема зачіпає всіх, незалежно від того, чи був куплений цей принтер за копійки або це була сама дорога дрібничка в світі. На жаль, технологічні досягнення досі не знайшли способу впоратися з простою механікою застрягання.

Причини застрягання.

Застрягання паперу принтера сильно засмучує людей, тому що вони бачать в ній єдину проблему, яка виникає знову і знову, це може відбуватися з різних причин. Які ці причини? Ось список.

  1. Завантажені неправильно паперу.

Окремі листи можуть склеюватися один з одним, точно так же складена або зношена папір, велика кількість листів також призведе до заминання паперу.

  1. Пошкодження ролика.

Ролик - це те, за допомогою чого принтери витягають листи з вхідного лотка. Ці ролики можуть страждати від зносу з плином часу.

  1. Папір низької якості.

Принтери - дуже точні машини, які потребують всього, щоб бути в порядку. Папір низької якості залишить за собою те, що техніки називають «паперової пилом», яка з часом може збереться.

  1. Картриджі низької якості.

Використання картриджів низької якості може призвести не тільки до заминання паперу, але і до погіршення якості оттісков.Іспользуйте оригінальні або сумісні картриджі від перевірених виробників.

Як боротися з паперовими зам'ятих принтера.

Як боротися з паперовими зам'ятих принтера

Отже, як би ви справлялися з паперовими зам'ятих принтера? Як ваші колеги це роблять? Як твої діти? Вони просто висмикнули папір, чи не так? Або, принаймні, вони намагаються. Однак це рідко спрацьовує. Зазвичай папір зривається, залишаючи ще більшу проблему, ніж раніше. Робота з застрягання паперу дивно проста, і сила тут не є відповіддю.

  1. Щоб усунути застрягання паперу, ви повинні спочатку відключити пристрій, так як ви не хочете мати справу з рухомими компонентами, намагаючись розблокувати принтер. Що ще більш важливо, якщо не вимкнути пристрій, це може привести до нанесення чорнила на руки (повірте нам, вам недобре повернутися додому до вашої дружини з дивними кольоровими руками) або навіть опік, якщо ви використовуєте лазерні принтери.
  2. Хитрість для розв'язки принтера полягає в тому, щоб слідувати за звичайним шляхом паперу. Це важливо з двох причин. По-перше, це забезпечить безпеку компонентів принтера. При роботі пристрою принтер повинен дотримуватися певного шляху. Коли вони застрягли, їм краще закінчити будь-який цикл, на якому вони були. Інша причина, по якій потрібно слідувати по шляху проходження паперу, полягає в тому, що рух проти нормального шляху може привести до розриву паперу. Якщо застряглий лист розривається, тоді вам буде набагато важче впоратися з цією проблемою, так як вам може знадобитися відкрити певні модулі, щоб отримати розірвані паперові шматки.
  3. Іноді вам може знадобитися видалити картридж, щоб він правильно потрапив на зім'ятий папір. Коли вам потрібно це зробити, вам також потрібно звернути увагу на каретку принтера. Залежно від марки ця каретка може нести картридж, що друкує головку або барабан. Незалежно від того, каретка повинна бути мобільною, щоб ви могли друкувати. Тому, коли ви відновлюєте карету після того як приберете лист, вам необхідно переконатися, що вона мобільна. Це не означає, що потрібно перемістити його вручну. Кожен принтер скидається після виключення, тому ви повинні це бачити.
  4. У той час як ви видаляєте зім'ятий папір, ви також повинні стежити за тим, щоб ролики рухалися. Щоб зробити це, ви повинні обертати ролики вгору до принтера. Це важливо, тому що це може виявити паперові шматочки або висушені чорнило на ролику.

Як запобігти застрягання паперу в принтері.

Застрягання паперу принтера не тільки затримує друк, але також може пошкодити основні компоненти принтера. Заміна зазначених компонентів може бути дорогим. Тому набагато краще спробувати запобігти застрягання паперу принтера.

  1. Ваш лоток для паперу ніколи не має бути наповнений. Ви завжди повинні залишати простір. Зрештою, перевантаження є основною причиною застрягання принтера.
  2. Ви завжди повинні роздувати стопку паперу, яку ви збираєтеся покласти в лоток. Це робиться для послаблення будь-яких листів, які можуть склеюватися.
  3. У багатьох принтерів є ковзаючі механізми для зберігання стопки паперу. Це може бути дуже корисно для забезпечення однорідності. Використання їх в повній мірі збереже цілісність вашого паперового стека і запобігає виникненню проблем з листами-ізгоями.
  4. Якість паперу буде залежати від того, наскільки добре функціонує принтер, а також якість виведення. Рекомендується перевіряти онлайн-рекомендації, перш ніж експериментувати з різними типами носіїв. В Інтернеті є безліч форумів, блогів і навіть техніків.
  5. Не змішуйте кілька типів паперу в одному стеку. Це може привести до заплутування принтера і призведе до заминання паперу.
  6. Також непогано вказати, який папір для принтера ви використовуєте в настройках принтера. Багато комплекти програмного забезпечення для принтерів мають цю систему, в якій ви можете вибрати тип паперу, яку ви використовуєте, із списку. Це не зовсім необхідно, але рекомендується.
  7. Виконання регулярних циклів очищення принтера вигідно, тому що він зберігає чистоту паперу. Також рекомендується вимкнути принтер, якщо ви не збираєтеся використовувати його деякий час. Багато принтерів мають ці міні-цикли, які спрацьовують, коли вони включені. При чищенні циклів, будь то міні або підлогу, використовуйте чорнило, корисно забезпечити безперебійну роботу принтера.

Які ці причини?
Отже, як би ви справлялися з паперовими зам'ятих принтера?
Як ваші колеги це роблять?
Як твої діти?
Вони просто висмикнули папір, чи не так?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама