Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Інструменти для будинку, дачі та прилеглої території від Дніпро-М в Кіровограді

  1. Переваги покупки від виробника "Дніпро-М"

У будинках і дачах, що знаходяться в приватних володіннях, господарі самі здійснюють життєзабезпечення будинку і зміст його в порядку. Цю турботу спростить хороше обладнання. Воно коштує чимало, але можна не витрачати гроші даремно, якщо купувати товар в спеціалізованому магазині торгової марки "Дніпро-М" ( http://dnipro-m.ua/ ). Це офіційний дистрибютор багатьох відомих виробників, тому покупцеві не доведеться оплачувати роботу посередників.

Ось деякі види робіт і інвентар, що допомагає їх виконати:

  • Для забезпечення будинку безперервним водопостачанням на ділянці встановлюють насосну станцію. Для водовідведення - спеціальні ями або резервуари. Для влаштування цих систем потрібно надійне насосне обладнання, яке забезпечить подачу води в будинок і викачування з зливних ям.
  • Для підкачування шин в автомобілі в домашніх умовах знадобиться компресор, що працює від побутового джерела електроенергії. Ці компресори також можна задіяти в різних будівельних роботах: фарбування, піскоструминного очищення.
  • Маючи зарядні пристрої побутового класу в гаражі, можна швидко і якісно заряджати акумулятори. Високий рівень надійності захисту від перегрівів і неправильного підключення полярності дозволяє використовувати їх в домашніх умовах.
  • Заточка ножів, кіс, шліфування поверхні не буде важкою, якщо в домашній майстерні є заточувальні верстати. Особливо важко заточувати пилу, часто господарі здають бензо- і електропили в сервісний центр. Маючи верстат для заточування пив, можна з легкістю заточувати будинку ланцюга з різним кроком, різної довжини і товщини.
  • Щоб побутова техніка та електроприлади не приходили в непридатність через стрибки напруги в мережі, бажано встановити стабілізатори в будинку. Ці пристрої, в залежності від виду, можна встановлювати на загальному введенні в будинок або окремих приладах.
  • Швидко нагріти остигле приміщення або прискорити висихання пофарбованих поверхонь зможуть теплові гармати. Невеликі побутові гармати легко переносяться в будь-яке приміщення. Вбудованим вентилятором вони забезпечують рівномірну циркуляцію теплого повітря по всій території приміщення.

Вбудованим вентилятором вони забезпечують рівномірну циркуляцію теплого повітря по всій території приміщення

Переваги покупки від виробника "Дніпро-М"

Покупець отримує рік гарантії на обладнання, придбане в ТМ "Дніпро-М". Тут пропонують якісний інструмент за найоптимальнішою ціною, а також вигідні системи знижок, акцій і професійний гарантійний сервіс.

Обмін або гарантійний ремонт здійснюється в сервісних центрах, розташованих по всій країні. Доставка по Україні, при замовленні від 1000 грн, здійснюється безкоштовно через кур'єрську службу Нової пошти.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама