Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

АЗС, де можна заправлятися без допомоги рук

Думаю, зі мною погодяться багато жінок, що важко заправляти автомобіль, коли ти одна з маленькими дітьми ... Потрібно вберегти дітей від парів бензину, перевести / перенести їх через територію заправки, простежити, щоб малеча нічого не звалила з полиць, не помилитися з оплатою ... А якщо раптом знадобилося відвідати вбиральню, то банальна заправка перетворюється в повноцінний квест. Адже не залишиш же в закритій машині маленьких дітей: це небезпечно і заборонено правилами дорожнього руху і КК РФ.

Поправка до пункту 12.8 Правил дорожнього руху: Забороняється залишати в транспортному засобі на час його стоянки дитини віком до 7 років за відсутності повнолітньої особи (попередження або штраф в 500 рублів).

Стаття 125 КК РФ «Залишення в небезпеці»: Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя або здоров'я стані і позбавлена ​​можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хвороби або внаслідок своєї безпорадності, у випадках, якщо винний мав можливість надати допомога цій особі і був зобов'язаний мати про нього турботу або сам поставив його в небезпечне для життя чи здоров'я стан, - карається штрафом в розмірі до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або в розмірі заробітної плати або іншого доходу засудженого за пери д до 6 місяців, або обов'язковими роботами на строк до 360 годин, або виправними роботами на строк до 1 року, або примусовими роботами на строк до 1 року, або арештом на строк до 3 місяців, або позбавленням волі на строк до 1 року.

Так і народжуються історії про примхливих дам, які змушують своїх чоловіків безперервно стежити за вмістом бензобака, тиском в колесах, наявністю рідини в бачку склоомивача і т.д., і т.п.

Щоб довести, що навіть з маленькими дітьми заправка автомобіля може бути зручною і принести задоволення, я вирішила провести невеличкий експеримент: заправити автомобіль без допомоги рук.

Щоб довести, що навіть з маленькими дітьми заправка автомобіля може бути зручною і принести задоволення, я вирішила провести невеличкий експеримент: заправити автомобіль без допомоги рук

Полігоном для експерименту вибрала АЗС «Газпром» на Алроса. Що з цього вийшло дивіться в короткому відео нижче. Під час зйомок жоден помело не постраждав!

Звичайно, співробітники заправки мені трохи підіграли, проте в будь-якому випадку потрібно віддати належне їх доброзичливості і співчутливості. Крім того, завдяки цій сумбурним затії я змогла з'ясувати 5 переваг «АЗС Газпром»:

1. Тут готують гідний натуральну каву. З величезним задоволенням випила стаканчик.

З величезним задоволенням випила стаканчик

2. Тут працюють приємні і уважні співробітники. Заправник змусив мене посміхатися буквально парою фраз і підняв настрій на весь день.

Заправник змусив мене посміхатися буквально парою фраз і підняв настрій на весь день

3. Тут є вигідна дисконтна програма з накопичувальною знижкою до 5%. А якщо використовувати карту з кешбеком, то можна домогтися знижки в 10%. Заманливо?

Заманливо

4. Про якість палива сама судити не беруся, але знаю, що багато хто вибирає виключно заправки «Газпром».

5. Ну і так, по дрібницях: чистий туалет, нормальний асортимент товарів в магазині з адекватними цінами, безкоштовна підкачка шин, мийка автомобіля за записом (на деяких заправках) і навіть недорогий стеклоомиватель на розлив.

Всього в Орловській області 16 АЗС «Газпром».

Адреси АЗС «Газпром» в Орлі і перелік послуг дивіться на офіційному сайті azsgazprom.ru

Тепер по дорозі в мій улюблений зелений бор я буду заправлятися тільки тут. Чого і вам раджу.

Віфанія Инкин

Заманливо?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама