Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зберігати лазневі віники.

  1. Узгодити всі умови поставки наших віників можна по телефону:

Ось ми сходили в ліс, наламали гілок, зв'язали лазневі віники і тут

виник абсолютно несподіваний, здавалося б питання: «Як зберігати віники?»

Але ж насправді дуже важливо знати, як зберігати лазневі віники, де зберігати лазневі віники, що можна, а чого не можна допускати при зберіганні банних віників.

Для початку давайте розберемо, які небезпеки загрожують нашим зеленим пухнастим віником.

Перше свіже заготовлені віники, якщо їх не правильно висушити можуть «згоріти» хоча брати це слово в лапки зовсім не обов'язково згоріти віники можуть по справжньому, якщо купу віників зі свіжими зеленими і не висушеними листям не розвісити, а залишити валятися. Температура в нутрії купи підвищується значно і досить швидко через якусь годину рука вже не терпить. В крайньому випадку дійсно можливий ефект самозаймання, але навіть якщо цього не станеться віники зопріють і згниють буквально в лічені години.

Тому найголовніше, що потрібно зробити відразу після заготовки віників це їх розвісити.

Друга, яка чатує на віники небезпека, це - сонячні промені. Під дією сонячних променів хлорофіл, що міститься в листі, руйнується, і листя стає бурим і не красивими. Звідси друга рекомендація - розвісити віники потрібно обов'язково в тіні, щоб сонячне світло на них не падав.

Третя проблема встає перед заготівельниками віників, це вільне місце адже віники займають значний обсяг і тут у багатьох виникає спокуса вивісити їх якомога щільніше один до одного, чого робити категорично не можна, так як навіть вивішені віники можуть «згоріти» якщо вони висять щільно один до одному. Отже, третя рекомендація - віники розвішуємо на відстані один від одного, бажано щоб вони зовсім один одного не торкалися.

Четверта небезпека - це погана проветриваемость приміщення в якому сушаться віники, доводилося зустрічати горе-заготівельників вивішувати віники в підвалах і щільно закритих хатах. Самі розумієте, ні чого хорошого вони в результаті не отримували. Отже, наша четверта рекомендація заготівельникам - приміщення для сушки віників має бути добре провітрюваним в ідеалі продувається з усіх боків.

На цих чотирьох рекомендаціях можна було б і зупиниться. Виконавши їх ви будете володарями відмінних банних віників.

Але хочеться поделітьсяеще одним секретом. Хочете, щоб ваші віники залишалися яскраво-зеленими до наступного літа? Тоді ви повинні знати, чому все ж віники до наступного літа навіть ідеально вивішені, швидше за все, будуть не такими яскравими як через два тижні після збору. Виною мікроскопічні грибки, які обов'язково будуть розвиватися на листках ваших віників. Що ж робити? Ну, спочатку дізнатися, що ці грибки люблять свіже повітря, а сама комфортна температура для них від 10 до 14 градусів за Цельсієм. Отже, якщо вивісити віники і залишити їх висіти, як ми говорили вище, то сприятливе середовище проживання для цих грибків буде обов'язково створена і до наступного літа наші чудові віники втратять свій свіжий вигляд і аромат (хоча звичайно париться ними - буде можна).

Даємо останню п'яту рекомендацію. Після того як ми розвісили віники в темному, сухому, добре провітрюваному, приміщенні і висушили їх (краще нехай повисить пару тижнів). Віники потрібно зібрати і помістити на зберігання в сухому провітрюваному приміщенні, але скласти їх купою один на одного - щільним штабелем або стосом, а зверху вкрити цю купу з усіх боків великий оберемком сіна або соломи. Цим ми погіршить життя грибків - відсутність свіжого повітря майже повністю зупинить їх життєдіяльність.

І, ось побачите, ваші віники з купи по весні будуть набагато яскравіше тих, що просто висять на горищі.

Ну ось і все, парся на здоров'я!

Узгодити всі умови поставки наших віників можна по телефону:

89128820952

по електронній пошті:

Ось ми сходили в ліс, наламали гілок, зв'язали лазневі   віники   і тут   виник абсолютно несподіваний, здавалося б питання: «Як зберігати віники

по ICQ

469851445

Завжди раді запропонувати Вам наші лазневі віники.

Хочете, щоб ваші віники залишалися яскраво-зеленими до наступного літа?
Що ж робити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама