Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

пгс, ОПГС, щебінь, пісок, гравій, доставка, будівельні матеріали

  1. Як перевірити обсяг
  2. Якість щебеню, пгс, ОПГС, гравію
  3. ЯКИЙ МАТЕРІАЛ КРАЩЕ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (РЕМОНТУ) ДОРОГИ В СЕЛИЩІ
  4. Придбати щебінь, пгс, ОПГС, гравій в Казані можна:

Сипучі будівельні матеріали - гравій, щебінь і пісок - невід'ємна частина будь-якого будівельного процесу. Як при зведенні заміського будинку придбати якісні нерудні матеріали розповів експерт,

менеджер компанії «ВолгаСтрой» Айдар Мінгалеєв, м.Казань.

У Казані можна придбати всі види будівельних матеріалів: ОПГС (збагачена піщано-гравійна суміш, 70% гравію, 30% піску), ПГС (природна піщано-гравійна маса з меншим вмістом гравію), а також окремо пісок, гравій, щебінь і багато іншого .

На даний момент на ринку нерудних будівельних матеріалів працюють як великі комерційні організації, так і невеликі приватні візники. Різниця між ними полягає в обсягах виконання замовлень: організації, більш технічно оснащені, можуть виконувати більші замовлення (а навіть для будівництва заміського будинку може знадобитися до п'яти вантажних автомобілів з піском), тоді як останні не завжди в повній мірі можуть забезпечити потреби клієнта.

Як перевірити обсяг

У вперше почали будівництво казанців часто виникає питання - як перевірити кількість привезених матеріалів? Вся справа в тому, що зважити вантажівка щебеню не представляється можливим, і замість замовлених 10 тонн в ньому може виявитися, допустимо, вісім. На цей випадок перевірка здійснюється як за допомогою накладних, які видаються на організацію, із зазначенням повної ваги вантажу, так і особисто. Клієнт може приїхати на завантаження матеріалів і самостійно проконтролювати процес зважування автомобіля. Існують організації, що працюють без накладних, так що такі нюанси краще уточнювати заздалегідь.

Якість щебеню, пгс, ОПГС, гравію

Якість деяких матеріалів можна перевірити «на око». Наприклад, вапняний щебінь, який є найдешевшим видом цього матеріалу, легко відрізнити по характерному жовтому кольору. А пісок, який ділиться на перший і другий сорт, легко відрізняється за кількістю вкраплень. Другий, більш дешевий (приблизно на 50 рублів за тонну), сорт піску навіть на око можна відрізнити за наявністю в ньому глини і органічних елементів. Також якість ОПГС перевіряється по «гравійний» - кількістю гравію в суміші і відсутності шматків мулу в ній. Це також можна визначити «на око».

ЯКИЙ МАТЕРІАЛ КРАЩЕ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (РЕМОНТУ) ДОРОГИ В СЕЛИЩІ

З настанням осені перед багатьма жителями приміських селищ дуже гостро постає питання в'їзду та виїзду зі свого будинку. Пов'язано це в першу чергу з тим, що муніципалітет не сильно здивований питанням прокладки доріг у віддалені поселення, а найчастіше це буває не передбачено відповідними нормативними актами. В цьому випадку залишається покладатися тільки на себе і, зібравшись усією вулицею або селищем, замовити прийнятний варіант дорожнього покриття і укладати його своїми силами. Найчастіше в гонитві за дешевизною, люди просто напросто викидають гроші на вітер, або отримують мінімальний результат. Що ж краще вибрати, ми розглянемо в нашій статті по засланні .

Придбати щебінь, пгс, ОПГС, гравій в Казані можна:

«ВолгаСтрой» м.Казань, вул. Некрасова 23, тел. +7 843 236-69-20, +7 843 236-61-99

Доставка сипучих матеріалів м.Казань, тел. 8 962-559-44-88, 249-15-25

Продаж з доставкою якісних сипучих будматеріалів м.Казань, 8-900-320-96-20

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама