Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

знищення ос

  1. Знищення ос на дачі
  2. В землі
  3. Ціни на знищення ос
  4. На балконі
  5. варіанти обробки
  6. Інші послуги:

«Спектр» гарантує:

  • 100% результат
  • безпечні засоби
  • Ніякої евакуації і перестановки меблів

Оси живуть у вуликах, громадами. Їхні укуси дуже болючі, місця укусів розпухають, також може виникнути алергічна реакція. Загальна слабкість, запаморочення, ймовірність анафілактичного шоку - цим загрожує небезпека укусу тільки однієї оси. Коли вони вирішують влаштувати вулик на вашій дачі або навіть балконі, їх обов'язково потрібно знищити. Прогнати не вийде - свій вулик комахи не залишать, а варто його потривожити, як без укусів не обійтися.

Знищення ос на дачі


У літні місяці дачні ділянки осідають осами. Свої вулики вони часто вважають за краще вибудовувати в горищних приміщеннях, де темно і досить прохолодно. Також вулики зустрічаються на дахах будинків і під нависає черепицею, під коником. Самостійно видаляти вулик зі свого дачного будиночка небезпечно - без спеціальних навичок, знань і хімічних препаратів велика небезпека нападу комах. Укус однієї оси неприємний, але коли нападає цілий рій, небезпека стає вище, а хворобливі відчуття сильніше.

Знищення проходить в кілька етапів:

  • Виявлення вуликів.
  • Обробка вулика хімічними препаратами.
  • Видалення гнізда.
  • Профілактична обробка території спеціальним препаратом.

В землі

На дачі можуть зустрічатися і земляні оси. Вони влаштовують свої гнізда в землі, знайти їх буває проблематично. Оси літають, а гнізд в самому будинку не видно? Швидше за все це земляна різновид. Просто прогулюючись по своєму дачній ділянці ви можете наступити на гніздо, потривожити рій і створити для себе небезпечну ситуацію.

Ціни на знищення ос

Приміщення Ціна Квартира від 1000 руб. Котедж, заміський будинок від 2500 руб. Для організацій, підприємств від 1900 руб.

* Уточнюйте вартість по телефону у нашого фахівця.

На балконі

Жителі квартирних будинків також не застраховані від появи ос поруч з собою. Вони досить часто влаштовують свої вулики на критих балконах. Видалити таке гніздо безпечно досить складно, для непрофесіонала - практично неможливо. Комахи надійно влаштовують вулики в порожнинах стін або під коником даху. займатися знищенням комах і видаленням їх гнізда з вашої території повинні тільки професіонали.

У кваліфікованого фахівця є обладнання і препарати, необхідні для знищення комах. Все те, що недоступно обивателям. Не варто намагатися видалити гніздо з балкона своїми силами - це дуже небезпечно, потривожений рій не побоїться вас покусати і довести до анафілактичного шоку!

варіанти обробки

Тільки знищення гнізда позбавить вас від регулярних зустрічей з осами. Можна спробувати видалити його самостійно, акуратно обробивши інсектицидом і понадіявшись на те, що комахи помруть раніше, ніж ви потягнетеся вулик знімати. Але найефективнішим варіантом обробки буде звернення в службу, що займається знищенням комах.

Служба боротьби з комахами «Спектр» тривалий час займається видаленням вуликів з дачних ділянок і з квартирних будинків. Ми пропонуємо свої послуги жителям Москви і області за доступними цінами. Ми не робимо націнки на свої послуги в залежності від обраного методу обробки. А проблему вирішуємо швидко, ефективно і з гарантіями. Якщо на вашій території комахи «розбили табір», не починайте самостійну боротьбу з ними - звертайтеся до нас!

Інші послуги:

Обробка від кліщів

Обробка від комарів

Обробка від короеда

знищення мух

Боротьба з полівки

дезінфекція побутівок

Оси літають, а гнізд в самому будинку не видно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама