Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як приготувати смачний курячий суп

Грузинський курячий суп Чихиртма Грузинський курячий суп Чихиртма   Залити холодною водою підготовлену тушку курки (0, 5 л на порцію) і варити 1-2 год до готовності, періодично знімаючи піну і жир

Залити холодною водою підготовлену тушку курки (0, 5 л на порцію) і варити 1-2 год до готовності, періодично знімаючи піну і жир. Готову тушку вийняти з бульйону і посипати сіллю. Знятий з бульйону жир збирати в окремий посуд, додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і пасерувати його 10-12 хв. Просіяне борошно пасерувати 2-3 хв з жиром або без нього. Потім розвести частиною курячого бульйону, довести до кипіння, поступово вливаючи решту бульйону. Додати перець, зелень кінзи (коріандр), винний оцет (або лимонний сік), сіль. Варити ще 15 хв. Зняти з вогню, вийняти гілочки зелені. Жовток розвести невеликою кількістю бульйону, збити і, помішуючи бульйон, влити туди яєчні жовтки. Знову прогріти до температури 65-70С (але не кип'ятити). При подачі в тарілку покласти шматки курки, налити суп, прикрасити зеленню петрушки (кінзи або кропу).

Угорський курячий суп з локшиною і грибами

Зварити курячий бульйон. Варену курку (500 г) витягнути з бульйону, м'ясо курки очистити від кісток і порізати на невеликі кубики, бульйон процідити. Цибуля ріпчаста (1 шт), морква (1 шт) і коріння петрушки (1 шт) і селери (1 шт) очистити і вимити, цибулю нашаткувати, моркву і коріння нарізати соломкою, підсмажити на олії до золотистого кольору. Печериці (150 г) очистити, вимити і дрібно нашаткувати. У киплячий курячий бульйон викласти нарізані печериці, підсмажене коріння, додати духмяний перець (4 горошку) і варити на слабкому вогні близько 10 хвилин. Борошно (100 г) просіяти і викласти на дошку гіркою, зробити поглиблення і вбити яйце (1 шт), додати трохи води і солі. Замісити круте яєчне тісто для локшини. Готове тісто тонко розкачати і нарізати дрібну локшину. У киплячий бульйон додати подрібнений часник (1 зубчик), томатну пасту (1 стол. Ложка), локшину, нарізане кубиками варене м'ясо курки. Посолити, поперчити і варити ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл, посипати суп дрібно рубаною зеленню петрушки.

Римський курячий суп

Курку промити, нарізати на порційні шматки, покласти в каструлю. Морква очистити, промити і нарізати на три частини, цибуля ріпчаста не очищати, але промити, картопля очистити, але не різати. Стебла селери і 10 гілочок кіндзи промити. У каструлю з куркою (1 шт) додати порізану моркву (3 шт), неочищений цибулю (2 шт), половину картоплі (3 шт), селера (3 стебла), киндзу (10 гілочок) і лавровий лист, залити холодною водою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогонь і закрити каструлю кришкою, варити до готовності курки і картоплі близько години. Курку і картоплю витягнути з бульйону і покласти в різний посуд. Бульйон процідити, овочі вийняти (їх можна використовувати для інших страв або викинути). Відкладіть близько склянки бульйону в сторону. У посуд з вареною картоплею вилити склянку бульйону, зробити пюре і додати в каструлю з процідженим бульйоном. Що залишився картопля (сирий, 3 шт) нарізати на кубики, додати в бульйон, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь, закрити кришкою і варити близько 10 хвилин, до повної готовності картоплі. М'ясо курки відокремити від шкіри і кісток, нарізати на дрібні шматочки. Покласти нарізану курку, кукурудзу (1 банка) в суп і довести до кипіння. Перед подачею додати свіжовичавлений сік одного лимона і прикрасити порізаною зеленню кіндзи (3 гілочки). Окремо подати часточки порізаного останків лимона і шматочки тортильи (5 шт).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама