Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пряний суп з сочевиці | Покроковий рецепт з фото

Пряний суп із червоної сочевиці з помідорами - одне з найсмачніших перших блюд в моєму житті. Яскравий, ароматний, барвистий, насичений - все це про нього, про суп, який повинен спробувати кожен. Супи з сочевиці дуже різноманітні, але саме цей назавжди підкорив мої смакові рецептори.

Смачний суп з сочевиці з помідорами колись став для мене справжнім відкриттям. Спробувала я його в гостях у улюблених батьків, а приготувала сочевичний суп, звичайно ж, мамуля. Спочатку я скептично поставилася до попередніми описами найсмачнішого супу в світі, але, спробувавши ложку, зрозуміла, що пряний суп з сочевиці дійсно може зазіхнути на перше місце за смаковими якостями і приголомшливому аромату.

Здавалося б, що особливо в чечевиці? Але в поєднанні зі стиглими томатами, легким овочевим бульйоном і набором близькосхідних спецій, цей звичайний інгредієнт перетворюється на щось разюче пахне і неймовірно смачне. А готується дуже легко, швидко і просто. Можливо, цей вегетаріанський суп з сочевиці поповнить мою збірку з 20 повноцінних страв, що готуються від 5 до 30 хвилин, який можна викачати абсолютно безкоштовно .

І все ж, як приготувати суп з сочевиці? Представляю вам, мої дорогі, пісний суп з сочевиці, рецепт з фото покроковий.

Пряний суп із червоної сочевиці, рецепт якого я зараз розповім, дуже легкий в приготуванні. Для початку ставимо варитися овочевий бульйон. Я вже викладала рецепт овочевого бульйону , Який готується всього за 15 хвилин, так що читаємо, дивимося і повертаємося сюди. Готуємо відразу спеції. Якщо зіра (ще її називають кумін) в зернах, то її потрібно розтовкти: для цього покладіть її між щільними серветками і постукайте плоским дном склянки. Пряний суп із червоної сочевиці, рецепт якого я зараз розповім, дуже легкий в приготуванні Поки вариться овочевий бульйон (ви, до речі, можете його замінити і на м'ясної або курячий бульйон , Якщо вам так хочеться), ставимо на середній вогонь сковороду, наливаємо в неї масло, якщо боїтеся смажити без нього (а я вже давно смажу без масла), нарізаємо середніми шматочками цибулю, дуже дрібно часник і четвертинками морква. Кладемо цибулю в сковороду, обсмажуємо 1 хвилину, кладемо до нього морква з часником, перемішуємо, обсмажуємо 5 хвилин.

Бланшуємо помідори, тобто очищаємо їх від шкірки. Як це швидко і легко зробити, я, знову ж таки, вже розповідала, тому дивимося, як очистити помідори від шкірки і повертаємося. Нарізаємо очищені помідори на маленькі кубики і кладемо до цибулі з морквою, перемішуємо, кладемо половину спецій, солимо, перчимо, ще раз перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин, потім знімаємо з вогню. Бланшуємо помідори, тобто очищаємо їх від шкірки Тим часом, відміряє потрібну кількість червоної сочевиці і нарізаємо смужками болгарський перець. Скоро покладемо це все в дієтичний суп з сочевиці. А поки можу поділитися одним крутим Лайфхак, як швидко почистити і порізати болгарський перець , Який я підгледіла у улюбленого Лондонських шефа Джеймі Олівера. Цей спосіб зберіг багато дорогоцінні хвилини мого чудовою життя 🙂 У киплячий бульйон кидаємо сочевицю і варимо 10 хвилин, після чого кидаємо болгарський перець і зажарку з сковорідки. Сочевиця віддасть свій яскравий, насичений колір бульйону і суп із сочевиці вегетаріанський стане барвистим і красивим. Варимо сочевичний суп 10 хвилин після закипання на маленькому вогні. Поки індійський або турецька суп з сочевиці (або просто від мами, як назвете)) вариться, нарізаємо підготовлену зелень, якій пізніше будемо прикрашати і доводити до смаку. Фіолетовий базилік і кінза підійдуть ідеально. За 5 хвилин до готовності кидаємо в пряний суп із червоної сочевиці з помідорами залишилися спеції і добре розмішуємо.
От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати сочевичний суп, рецепт з фото якого щойно переглянули. Розливаємо пряний суп з сочевиці по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Підводимо підсумки.

  1. Варимо овочевий бульйон за 15 хвилин за цим рецептом або м'ясний / курячий - з цього .
  2. На середній вогонь ставимо грітися сковороду з рослинним маслом.
  3. Середніми шматочками нарізаємо ріпчасту цибулю, четвертинками - морква, дуже дрібно - часник.
  4. Кладемо цибулю в сковороду і обсмажуємо 1 хвилину, за ним - морква з часником, перемішуємо, смажимо 5 хвилин.
  5. В цей час знімаємо з помідорів шкірку цим швидким способом і нарізаємо м'якоть дрібними кубиками.
  6. Готуємо спеції, зерна зіри товчемо між товстими серветками плоским дном склянки.
  7. Кладемо помідори до цибулі з морквою, солимо, перчимо, кладемо половину спецій, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин, після чого знімаємо з вогню.
  8. Тим часом, в киплячий бульйон кладемо червону сочевицю і варимо на повільному вогні після закипання 10 хвилин.
  9. Швидко очищаємо болгарський перець і нарізаємо середніми шматочками.
  10. Кладемо в сочевичний суп нарізаний солодкий перець і підготовлену зажарку, варимо після закипання ще 10 хвилин.
  11. За 5 хвилин до готовності кладемо в пряний суп з сочевиці з помідорами залишилися спеції, перемішуємо і залишаємо до готовності.
  12. В цей час дрібно нарізаємо кінзу з базиліком.
  13. Розливаємо сочевичний суп з помідорами по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо до столу.
  14. Тепер ви знаєте, як варити суп з сочевиці вегетаріанський!

Пісний суп із червоної сочевиці з помідорами вже чекає, поки ви його зробите Пісний суп із червоної сочевиці з помідорами вже чекає, поки ви його зробите! Скоро вас чекає смачний грибний суп-пюре! Щоб не пропустити, підписуйтесь на розсилку нових рецептів , це безкоштовно! Крім того, при підписці ви отримаєте в подарунок цілу збірку повноцінних рецептів з 20 страв, що готуються дуже швидко, від 5 до 30 хвилин! Їсти швидко і смачно - це реально!

Пробуйте приготувати сочевичний суп з прянощами, залишайте коментарі з оцінками і пам'ятайте, що готувати смачно - досить просто, і що ви більш талановиті, ніж можете собі уявити! Насолоджуйтеся вашої їжею! Пробуйте приготувати сочевичний суп з прянощами, залишайте коментарі з оцінками і пам'ятайте, що готувати смачно - досить просто, і що ви більш талановиті, ніж можете собі уявити

Здавалося б, що особливо в чечевиці?
І все ж, як приготувати суп з сочевиці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама