Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Промислові світильники світлодіодні та інше промислове освітлення приміщень | Виробництво промислових енергозберігаючих світильників led | Каталог Світлові Технології

  1. Сфери застосування і особливості промислового освітлення
  2. Світлодіодні промислові світильники
  3. Промислові світильники від ГК «Світлові Технології»

Компанія «Світлові Технології» пропонує широкий асортимент промислових світильників власного виробництва. Наші освітлювальні прилади відрізняються високою якістю і надійністю і підходять для експлуатації в жорстких умовах (при високих температурах, у вологому і запиленому середовищі). При виготовленні промислових світильників ми використовуємо тільки якісні комплектуючі - довговічні джерела світла, надійні драйвери, міцні корпусу й розсіювачі.


Сфери застосування і особливості промислового освітлення

Спеціалізовані виробничі світильники використовуються для освітлення:

  • промислових підприємств;
  • виробничих цехів;
  • будівельних майданчиків;
  • складських комплексів.

До проектування та встановлення освітлювальних систем на об'єктах з важкими експлуатаційними умовами потрібно підходити з особливою відповідальністю. Промислові світильники повинні відповідати державним нормативам. Якісні прилади, встановлені в потрібних місцях, забезпечують необхідну освітленість, яка не робить негативного впливу на зір людини. Тільки правильно підібрані світильники для промислових приміщень забезпечать безпеку персоналу, створять комфортні умови праці, мінімізують споживання енергоресурсів.

Сьогодні велика частина освітлювальних систем представлена ​​приладами з люмінесцентними і металогалогенні лампами. Вони підходять для загального і місцевого освітлення промислових приміщень, відрізняються високою світловіддачею, забезпечують рівномірне розсіювання світлового потоку і при цьому мають відносно низьку вартість.

Світлодіодні промислові світильники

Одним з перспективних напрямків політики енергозбереження є впровадження промислового LED-освітлення. У порівнянні з традиційними джерелами світла виробничі світлодіодні світильники економлять до 70% енергії. Установка такої освітлювальної системи значно знизить витрати на оплату енергоресурсів і підвищить прибуток підприємства.

Компанія «Світлові Технології» випускає промислові LED-світильники, які мають безліч переваг. це:

  • Економічність. Енергозберігаючі промислові світильники надають невелике навантаження на електромережі та вивільняють значні потужності, які можна направити на підключення іншого обладнання.
  • Довговічність. Промислові світлодіодні (LED) світильники мають гарантований термін служби 50 000 годин (на практиці ця цифра збільшується вдвічі) і в цей період не вимагають технічного обслуговування.
  • Швидка окупність. Світлодіодні світильники для промислового освітлення мають досить високу ціну. Проте, впровадження економічної світлотехніки коштує витрачених
  • коштів. Вже через 2-3 роки енергозберігаючі світлодіодні світильники повністю окупаються і підприємство починає отримувати прибуток за рахунок економії енергії та відсутності витрат на ремонт обладнання.
  • Високий ступінь захисту (IP54 і вище). Прилади для світлодіодного освітлення промислових приміщень мають повністю герметичний корпус і можуть експлуатуватися на об'єктах з підвищеним вмістом вологи і пилу.
  • Відсутність стробоскопічного ефекту. Світлодіодні промислові світильники включаються миттєво і не пульсують. Це знижує навантаження на зір робочого персоналу та підвищує продуктивність праці.
  • Рівномірне освітлення. Виробничі світлодіодні світильники розсіюють світло по всьому приміщенню, не залишаючи тіньових зон. Це забезпечує максимально безпечні умови праці.

Промислові світильники від ГК «Світлові Технології»

Компанія «Світлові Технології» - провідний російський виробник світлотехнічного обладнання - пропонує великий вибір люмінесцентних, металогалогенних і світлодіодних світильників з різними варіантами кріплення:

  • стельові;
  • настінні;
  • підвісні;
  • накладні.

Ми підготували спеціальний каталог промислових світильників - LT INDUSTRIAL. З його допомогою покупці можуть підібрати оптимальні моделі освітлювальних приладів для виробничих приміщень, вивчити технічні характеристики і функціональні можливості обладнання.

Виробництво промислових світильників виконується з якісних комплектуючих на сучасному високотехнологічному обладнанні. Вся продукція сертифікована і відповідає російським і міжнародним стандартам якості.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама