Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кафе з дитячою кімнатою - куди піти з дитиною в Волгограді

  1. Ріміні - ресторан з дитячим майданчиком
  2. Вок кафе - оазис для дітей
  3. Багет - ресторан з дитячою кімнатою
  4. Маруся - кафе для дітей і їх батьків

Багато хто думає, що з появою дитини все навколо змінюється настільки, що навіть не залишається часу і можливостей для трапез в улюблених ресторанах, зустрічей з друзями і світського життя як такої. Відкиньте ці думки, адже сьогодні все більше кафе, ресторанів і навіть торгових центрів влаштовують ігрові майданчики з усіма можливими розвагами для своїх маленьких гостей.

Кафе з дитячими зонами почали відкриватися кілька років тому і виявилися дуже затребуваними. Вони стали справжнім подарунком для батьків, які звикли мати в запасі зовсім небагато часу для прийому їжі. Часто можна спостерігати картину, як мама наспіх проковтує вміст своєї тарілки, поки тато грає з дитиною, або навпаки. Мало того, багато сімей зводять нанівець походи в кафе через те, що їхня дитина не може всидіти на місці. Та й деяких гостей ресторанів присутність галасливих дітей виразно бентежить. І ось він вихід, рішення всіх незручностей - ігрова прямо в закладі!

Дізнатися, в яких кафе можна весело відзначити дитячий День Народження

Спеціалізованих дитячих ресторанів в Волгограді немає, а ось кафе з дитячою кімнатою знайти сьогодні не так складно. Пропонуємо вам заглянути в деякі з них, розглянути разом їх переваги і вибрати те, що підійде саме вам і вашій дитині.

Ріміні - ресторан з дитячим майданчиком

Rimini не просто так позиціонує свої ресторани як сімейні. У кожній тратторії мережі є ігрова дитяча кімната з усіма розважальними атрибутами: іграшками, мультфільмами, кольоровими олівцями і розмальовками. Ресторан в Ворошиловському районі навіть облаштований своєї літнім майданчиком для дітей - справжнісінькою, з гірками, паровозиком і машинкою на пружинці. Дитячого меню як такого, правда, в Rimini немає. Так що батькам доведеться гарненько вивчити меню, щоб знайти страви, які не включають в себе специфічних інгредієнтів, і підійдуть дитині за смаковими якостями. Крім зручних ігрових зон, в Rimini регулярно проводяться дитячі кулінарні майстер-класи. Маленьких кухарів наряджають в фартухи і ковпаки і готують з ними різну смакоту, такі як Флорентійська печиво, Італійська піца, Традиційні італійські Панеттоне і інші.

Дитяча кімната: є
Літня дитяча площадка: є
Дитяче меню: немає

особливості:
Дитячі кулінарні майстер-класи

особливості:   Дитячі кулінарні майстер-класи

кулінарний майстер-клас для дітей в кафе Ріміні

кулінарний майстер-клас для дітей в кафе Ріміні

кулінарний майстер-клас для дітей в кафе Ріміні

Вок кафе - оазис для дітей

У Wok Cafe є цілих три дитячих зони: ігрова кімната всередині закладу, спеціально оформлене місце на терасі і літній майданчик. Остання являє собою справжній комплекс з гірок, драбинок, кілець і перекладин. Діти тут точно не соскучатся! Зручність полягає в тому, що дитина буде перебувати у вас на увазі, поки ви насолоджуєтеся обідом на літній терасі. Тому якщо ви шукаєте кафе з дитячим майданчиком, прямуйте в Wok Cafe ! У дитячій кімнаті всередині закладу дітей чекає безліч улюблених розваг! Тут можна і пограти, і помалювати, і мультфільми подивитися. В Wok Cafe є ще й дитяче меню, правда діє воно тільки в вихідні та святкові дні. Але зате яке ще кафе Волгограда може похвалитися тим, що в ньому можна поласувати улюбленим десертом з дитинства - "Солодкої ватою"? Wok Cafe можна сміливо віднести до дитячих кафе Волгограда, адже в ньому є ціла безліч розваг для маленьких гостей!

Дитяча кімната: є
Літня дитяча площадка: є
Дитяче меню: є
TV: є

дитячий майданчик на території Вок кафе

дитячий майданчик на території Вок кафе

дитячий майданчик на території Вок кафе

дитячий майданчик на території Вок кафе

дитячий майданчик на території Вок кафе

Багет - ресторан з дитячою кімнатою

Від ігрової кімнати в Baguette малюки будуть в захваті, адже це справжній дитячий світ! Тут є маленька кухня, яка, до речі, виглядає зовсім як справжня. Дошка для малювання, іграшковий будинок і, уявіть собі, вігвам! Великий, колоритний, з віконцями і подушками ... Такий, про який можна було тільки мріяти. У цьому ресторані з дитячою кімнатою знайдеться маса іграшок для хлопчиком і дівчаток. Ляльки, машинки, плюшеві звірятка, м'ячики, кубики, пірамідки, головоломки і ще безліч усього. У ресторані є і дитяче меню, кожне блюдо якого приготовлено без спецій, приправ і барвників, щоб уникнути алергії у малюків.

Дитяча кімната: є
Літня дитяча площадка: немає
Дитяче меню: є

дитяча кімната в ресторані Багет Волгоград

дитяча кімната в ресторані Багет Волгоград

вігвам в ресторані Багет Волгоград

вігвам в ресторані Багет Волгоград

дитяча кімната в ресторані Багет Волгоград

Маруся - кафе для дітей і їх батьків

Ще одне кафе з дитячою кімнатою, куди можна піти з дитиною в Волгограді - Marusya . Тут можна поїздити на іграшковій машині, помалювати, побудувати замок з конструктора і подивитися мультфільми. Дорослі можуть не переживати за своє чадо, адже в такий дитячої він точно знайде собі компанію і заняття за настроєм. А в VIP-залі на дитяче свято за вашим бажанням тут встановлять великий м'який басейн для ігор. У Марусі вам буде не в тягар навіть з немовлям, адже тут є такий важливий і зручний атрибут, як пеленальний столик. Перевагою закладу є і його технічне оснащення: в одному з обідніх залів на екрани телевізорів виведено зображення з дитячої кімнати. Обідаючи і спілкуючись з друзями, можна спостерігати за тим, що робить ваша дитина. Правда дитячого меню в Marusya немає, тому за вибором страв доведеться звернутися до офіціанта.

Дитяча кімната: є
Літня дитяча площадка: немає
Дитяче меню: немає

дитяча кімната в кафе Маруся

дитяча кімната в кафе Маруся

дитяча кімната в кафе Маруся

дитяча кімната в кафе Маруся

дитяча кімната в кафе Маруся

Кафе з дитячою ігровою зоною стали приємною тенденцією і відмінним рішенням для батьків, які задаються питанням - куди піти з дітьми в Волгограді. Щороку в місті відкривається ряд нових закладів. Багато з них, на щастя, не забувають про своїх маленьких гостях і влаштовують ігрові майданчики і кімнати для них.

Тепер ви знаєте, які кафе з дитячою кімнатою є в Волгограді. Насолоджуйтесь відпочинком всією сім'єю!

На кафе і ресторанах з дитячими кімнатами ми не закінчуємо свій огляд, і в наступному матеріалі постараємося дати відповідь на питання: де весело і цікаво відзначити дитяче свято?

Але зате яке ще кафе Волгограда може похвалитися тим, що в ньому можна поласувати улюбленим десертом з дитинства - "Солодкої ватою"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама