Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Душові кабіни зі скла - відмінний вибір для ванної

  1. Переваги душових кабін зі скла

Нинішній ринок пропонує просто незліченну кількість звичайних для всіх нас душових кабін з акрилу і скла. І тим не менше у варіацій збірних з такого матеріалу, як скло є безліч плюсів в порівнянні з вже готовими заводськими кабінками такого типу.

Звичайно ж, зроблена під ваш особистий запит душова кабіна зі скла, ціна якої не набагато вище звичайної, краще, так як зроблена вона під вашу ванній по вашим побажанням.

Переваги душових кабін зі скла

  • збірна душова кабіна зі скла завжди виглядає не так громіздко за рахунок мінімального застосування непрозорих елементів. Подібна модель, по суті, не перекриває візуально простір, вона простіше вписується в різні приміщення ванних і інтер'єри;
  • якщо якась із частин конструкції душової скляною кабіни (кріплення, труба зі скла або полотно, кріплення) прийшли в непридатність, можна буде швидко і без великих фінансових витрат замінити потрібні деталі;
  • скляні кабіни не просто естетичніше, але і набагато краще в плані безпеки своїх аналогів;
  • практичність - ще одна характеристика кабін для душу, яку не можна обійти увагою, адже душові кабіни просто і легко миються, з них швидко видаляються сліди косметичних і чистячих засобів, вони з часом не мутніють.

кожна   скляна душова кабіна під замовлення   робиться з особливого високоякісного, безпечного, загартованого, ударостійкого скла з товщиною в 0,8-1 см
кожна скляна душова кабіна під замовлення робиться з особливого високоякісного, безпечного, загартованого, ударостійкого скла з товщиною в 0,8-1 см. Це і забезпечує кабіні надійність, стійкість і безпеку. Скло, що застосовується для створення душових кабін, буває і прозорим, і матовим, і різнобарвним.


В основному висота кабіни або двері душової зі скла досягає двох метрів. Між стелею і склом залишається невеликий простір, це сприяє тому, що пар з часом використання душової не накопичується.


Також ви можете замовити конкретне число скляних перегородок. Залежно від конструкції душової вони буду прикріплені до підлоги, стіни, стелі або один до одного. Що стосовно дверей, то їх можна кріпити і до стіни, і до самих перегородок.

Якраз на перегородки доводиться велика частина всієї конструкції, тому важливо їх правильно і надійно закріпити з самого початку. Найбільш крайні перегородки прийнято кріпити до стіни і до підлоги. Всі інші перегородки можна прикріпити до поверхні підлоги, до крайніх перегородок. В окремих ситуаціях є варіант кріплення. За великим рахунком сучасний ринок пропонує вибір за кожним запитом.

Ви гідні кращого - не вважайте за мудрих, а шукайте підходящі варіанти або робіть під замовлення!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама