Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Главная Новости

Як оборати електролобзик

Опубликовано: 22.02.2023

Виконуючи фігурну роботу по дереву як побутовому споживачеві, так і професіоналу, незамінним помічником буде електролобзик. Інструмент стане в пригоді під час будівельних робіт, на дачі чи виготовлені різних виробів. 

Щоб придбати якісний акумуляторний чи мереживний електролобзик, завітайте на сайт компанії TeRem, де реалізується продукція від виробників: https://terem.ua/ua/g97973093-elektrolobziki. Всі моделі сертифіковані та мають офіційну гарантію. Тому, будь-яке обладнання буде відмінно виконувати свою функцію тривалий час.

Мобільний електролобзик акумуляторний

Модель з автономним джерелом живлення є мобільною та дозволяє виконувати роботи у будь-якому місці, де немає мережі. Електролобзик акумуляторний ідеально підійде для побутового споживання, коли треба виконати роботу час від часу. Сучасні моделі відмінно справляються із завданнями навіть в умовах підвищеної вологості. Зважаючи на те, що батарею треба постійно підзаряджати, обладнання не підходить для тривалого використання.

До того ж для роботи з товстими дерев'яними брусками такі моделі не підходять. З роботою краще бореться мереживний аналог. Акумуляторні електролобзики ідеально підходять для фігурного випилювання. 

Під час вибору інструмента варто звернути увагу на наявність функції регулювання частоти ходу. Так можна налагодити певні параметри для різних матеріалів.

Надійний електролобзик мереживний

Для виконання робіт у стаціонарних умовах ідеальним рішенням стане мереживний електролобзик. Професійні моделі мають високу потужність двигуна та у порівнянні з акумуляторними аналогами важать менше. До переваг можна віднести безперебійну роботу протягом тривалого часу, чого не можна сказати про акумуляторні моделі. Такі електролобзики частіше використовують професійні майстри в столярних цехах.

Для виконання побутових потреб підійде інструмент з потужністю не більше 500 Вт. Значення професійних моделей мають перевищувати цей показник. Окрім того, важлива і глибина пропила, що дозволяє виконувати певні завдання. Найбільша глибина для обробки товстих поверхонь складає 135 мм. 

Якщо треба працювати із деревиною твердих порід варто придбати модель із маятниковим ходом, пила якого рухається не тільки вертикально, а й горизонтально. Таким чином підвищується ефективність та швидкість роботи.

 

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама
rss