Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як розвести дафнії в домашніх умовах

Розвести дафнію в домашніх умовах зовсім нескладно Розвести дафнію в домашніх умовах зовсім нескладно. Звертаю вашу увагу на те, що в даній публікації мова йде про дафнії моіну. Цей вид дафній вважається найбільш плідним і невибагливим, а порівняно невелика величина цих рачків, наприклад, у порівнянні з дафнії магнію дозволяє використовувати їх як стартовий корм для мальків багатьох видів риб.

Для розведення дафній в домашніх умовах знадобиться акваріум. Я розводжу дафнії в двох 50 літрових акваріумах, де в одному з акваріумів розводжу дафній для приготування розводки рачків на продаж, а в другому як живий корм для рибок.

Цього цілком достатньо щоб я міг підгодовувати 3-4 рази в тиждень своїх рибок, а їх у мене приблизно близько ста штук живий дафнії. А коли мені потрібно розвести який якийсь вид рибок у мене завжди є під рукою цінний стартовий корм дафнія. Слід зазначити те, що саме планктон: дафнія, інфузорія і коловратка є найкращим стартовим живим кормом для поплив мальків.

Оптимальні умови: dH 6-18 °, pH 7,2-8,0, t 20-24 ° C, слабка аерація, світло 14-16 годин в день. Як бачите, гідрохімічні параметри досить широкі, але якщо навіть вони будуть істотно змінюватися, це не говорить про те, що дафнія у вас не буде розмножуватися. Дафнії мають здатність в якійсь мірі адаптуватися і до нових умов існування, в яких прекрасно себе почувають і розмножуються.

Освітлення для дафній використовую від люмінесцентної лампи 40 Вт. Стелаж з акваріумами розміщений в передпокої, де природне освітлення мінімальне. Світловий день для моїх дафній триває приблизно 16 годин. Спеціально світловий день я не регулюю і включаю дафніям світло, коли встаю на роботу, а вимикаю коли лягаю спати. Аерацію включаю тільки тоді, коли з'являється плівка на поверхні води або щоб краще перемішати задані дріжджі.

Годую дафній один раз на добу сухими пекарські дріжджі, попередньо розчинивши їх окремо в воді, вношу в акваріум дафніям до легкого помутніння води. Якщо давати корми більше тоді не з'їв частину дріжджів випаде в осад, який дафнії не їдять. Температура води для розведення дафній підійде і кімнатна в межах 23-25 ​​° градусів, але при підвищенні температури води до 26-28 ° градусів швидкість розмноження рачків кілька збільшиться.

Воду дафніям можна міняти повністю і частково в межах половини обсягу або тільки третій частині акваріума. Я міняю воду дафніям після візуальної оцінки стану рачків. У старій воді з великим вмістом органіки (я таку воду ще називаю відпрацьованої) розмноження дафнії загальмовується, а рух рачків стає млявим і це вказує на те, що прийшов час змінити воду.

У воді придатною для розмноження дафнії навпаки рух рачків жваве, і вони дуже швидко переміщаються по всьому акваріуму. У такій воді дафнії активно харчуються і на подив швидко розмножуються.

Якщо ви не хочете купувати розведення дафній, а вирішили пошукати цих рачків самостійно в природних водоймах щоб розвести в домашніх умовах, вам необхідно скористатися деякою інформацією. Читати далі

Приєднуйтеся до групи , І ви зможете переглядати зображення в повному розмірі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама